43

Анонимен

преди 6 години

Най-добрия военен министър от много десетилетия...

42

Krom

преди 6 години

Така де, и за да приключим темата .. По складовете на всички НАТО-вски държави стоят стотици бронирани машини, годни за употреба, но вече не на активна служба. За много по малко от спрятаните милиарди, бихме могли да вземем такива, в едно с резервните части и поддръжката. Те дори ще се радват. И веднъж завинаги да спрем с руската зависимост. Но за съжаление под тоновете политическа кир на политиканит ни си стоят и петолъчката и сърпа и ***. Ще се гънат като червеи, само да не накърнят Масква.

41

Анонимен

преди 6 години

На тоя не ли му омръзна да лобира за скапаните мигове? Можело да се вземат мигове по 1 евро. Не знае ли какво стана с Кремиковци и БГА Балкан продадени за 1 лев? Вместо да ги бракуваг германците да ги бракуваме ние с всичи политически последствия от това и нагиск от Москва да ги възстановяваме и дострояваме а също и кански писък от русофили че бавим "модернизацията" на армиюта.

40

Анонимен

преди 6 години

Най корумпираните са вонните , защото има какво да се краде , а морала от редника до генерала е нулев . Вижте др. Радев, стана Президент, но казармата му е в кръвта и орева света , защо не са купили самолетите , но които той казва , а не какви да е .

39

Krom

преди 6 години

И за това направете това, което страхливия и вероломен български "политик" най добре прави - нищо, но с голям размах. Оправдайте се с всички преди Вас. То не, че последните 10 години Вашия Патрон не е начело постоянно, но нищо - виновен е Хан Аспарух. Отлагайте, лъжете, крийте се и така до насир.ане. Кой въобще би повярвал на "военен" министър с двойна гуша и лой за цяло село? Мазен лъжец.

38

Анонимен

преди 6 години

Дебело прасе с картонче в ДС Агент Иван

37

Кьорсуфра

преди 6 години

Г_н министър забравихте нещо.Когато купувахме последния път кораби от незнам къде... Не се сещам,и то Фрегата Френски. Франция ни предложи не лоша сделка но наши тогавашни и сегашни оправници.Същите тези кораби да се строят в Варна, освен двата кораба който трябваше да се закупият тогава щяха да се отворят и раб. места но Тиквун отказа дори кораби д купи.Като сключвате сделки не повтаряйте грешките.

36

Анонимен

преди 6 години

Г-н Каракачанов,а какво ще кажете за тия служители от МО И МВР които трета година са в тежест на системата които са на двойна хранилка,получават заплати и пенсии едновременно,кажете ми има ли такава държава и че не знаете за това.

35

военен

преди 6 години

приказки приказки...хората в армията се уморихме от тях г-н министър, няма кой да ви управлява ако успеете да купите поне 1 самолет, напуснаха хората вече

34

бе

преди 6 години

само да ти кажа че, Ванчето е Македония а каракачанов е русенска червена *** от ДС която се прави на патрЕот.

33

Анонимен

преди 6 години

Той Каракачанов не е виновен че е Министър,виновни са тези които са го назначили.И това че е колекционер на лични вещи на Ванчо Михайлов,показва че ,,Ванчето'' му е идол. Ако искаш да си на едно ниво с Някой си,никога не се сравнявай с него.А той колекционер разбираш ли. А бе г-н Министре,дръж се малко на ниво,висок пост заемаш все пак.

32

Анонимен

преди 6 години

Шкембе не ни заблуждавай с твойте фантазии.Пари няма за пушки ти ни говориш за изтребители и подводници.Всичко одавна е разграбено продадено и ликвидирано.С два самолета и три въртолета армия не се прави.

31

Анонимен

преди 6 години

Хайде бе Шкембе Воеводо ,връщай тая казарма.Нали така каза преди изборите.

30

Щирлиц

преди 6 години

Не го харесвам Каракачанов,но тука му свалям шапка.

29

Анонимен

преди 6 години

След 20 години половината население на балканската *** ще са пенсионери, една четвърт над 50 години, и останалата четвърт - простипутки и проситюти! Та, кой ще лети с тези самльоти!?

28

Каракачан

преди 6 години

Може да се купи нова военна техника,ама първо да видиме през кой ще минат големите пари.

27

каракочев

преди 6 години

тоа може да иска ,и да са произведени у нас да се затвори цикъла

26

Анонимен

преди 6 години

за ц ъ р в .у л става дума

25

до24

преди 6 години

армията не е бригада за бране на ягоди че да ти обяснят какво ще се прави след модернизацията. Когато във варна и Бургас се развее турския флаг ще е късно да ти ожясняват кскво е би трябвало. Заради тскива *** като теб армията е като пробит *** днес.

24

Анонимен

преди 6 години

И к'во точно ще правим с армията, като я модернизираме?