48

Ovbil

преди 6 години

Fakenews.

47

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНе са виновни българите,а управляващите.От много години българи не са управлявали самостоятелно,в момента също продължават турци да ни управляват.Преди поне имаше баланс с БСП и ДПС и някоя дуга партия покрай тях,а сега и ГЕРБ и ОП служат на Турция.Затова никакво излизане от ЕС,само смяна на управляващите партии.В момента има геноцид над българите,а ако излезем от ЕС,съвсем ще я втасаме,кой ще ни защити?

46

Шопо

преди 6 години

Шествие ! 20 платени мизерника е повел ,та да го снимат...

45

Анонимен

преди 6 години

LEVSKI POBEDI BOTEV S AVTOGOL

44

Анонимен

преди 6 години

Да бъдеш или да не бъдеш ! Точно 300 години сме назад и за жалост продължаваме ...

43

Анонимен

преди 6 години

Винкела е днешния поп Кръстю - предаде избирателите си и пристана на Боко и Пеевски

42

Анонимен

преди 6 години

Тежка смъ-рт за олигарха и мултимилионер Валери Винкела! Ако Апостола беше жив днес, първо срещу такива като него щеше да тръгне!

41

Анонимен

преди 6 години

Поклон пред достойните български деди и опълченци,които са съхранили българщината,българския език и речч,Християнската Православна Вяра и български обичаи! Поклон и пред смелите руски войни,които заедно с нашите храбри опълченци и българският народ,са се били срещу турците! Поклон!

40

Анонимен

преди 6 години

До РускийНямаш правото да обиждаш българите. Макар и да има продажници,българомразци и русомразци сред българите,знай,че не всички българи са такива.

39

Анонимен

преди 6 години

Днес,в България,ако не знаеш английски,френски и немски език-не можеш да си намериш доходна работа. Тези българи,които живеят в България,ако не знасят западен език,получават ниско заплащане,само за това,че говорят на български език,а не на чужд. Най-голямата из/ме/т на Западна Европа,която идва в България,българите ги смятат за богове и господари.

38

Анонимен

преди 6 години

Сега България е отново под робство. И то много по-страшно и лошо от турското. Днешните българи са роби на западняците. Днешните българи:мало и голямо,младо и старо- продадоха българщината,българската си чест;отрекоха се от българския език и реч. В тази България,днес се чува повече английски говор и реч,отколкото български. По улиците-надписи на латиница и на английски. Българите се превърнаха в безплатен обслужващ персонал(по-скоро слуги) на западняците. За това ли умряха българските опълченци?

37

"-"

преди 6 години

Левски е първият Апостол на свободата, искрата която запали в сърцата на поробения българин.Но да се твърди,че без него Бг нямаше да я има е меко казано несъстоятелно!!!!Други поеха Факелът на на революционото освободително движение и също положиха живота си на Олтара на Свободата и при Старозагорското, а година по късно и Априлското въстание, което и доведе до Руско-Турската война и освобождаването на Бг.

36

Щирлиц

преди 6 години

До Анонимен 35"Толкова могат ве!" Последната частица на какъв език е,защото във българския такава НЯМА.

35

ФАКТ!

преди 6 години

Левски го няма и България си отива!

34

Анонимен

преди 6 години

***!!!!! И БЕЗ ВАСИЛ ЛЕВСКИ БЪЛГАРИЯ ЩЕШЕ ДА Я ИМА!!!ЛЕВСКИ Е НАПРАВИЛ МНОГО НО КАТО ЦЯЛО НИЩО СЪЩЕСТВЕНО!УВАЖАВАМ ЛЕВСКИ НО ТОЯ ИЗОБЩО НЕ ГО УВАЖАВА ПСЕВДО ПАТРИОТА!

33

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен - Ах тези патриотарчета дето излъгаха старите хорица че ако имат власт щели да им вдигнат пенсиите на 500 лева! Да вдигнаха им ги ама с 20 лева.Толкова могат ве! *** и ти вдигни от раз щанга 500 кила!

32

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен33. Да Васил Левски не е имал хотели и тлъсти пачки от стотачки.Борил се е за чиста и свята република ...която все още нямаме .

31

Анонимен

преди 6 години

Не бе не са три милиона,една малко по-умна от тебе каза 7 седем милиарда,омръзна ми вече с това патриотарство,това не е патриотизъм а празно патриотарстване!Левски ако не бил щяла прапрабаба ми да не си знае майчиния говор и защо, щом 500 години са го запазили как са щели да го изгубят?Левски си е имал мисия но за Бога и той е бил човек от плът и кръв,патриотарстването на негов гръб го принизява!

30

Анонимен

преди 6 години

За сметка на това от 1989г. насам усилено се работи по този въпрос......вече 3 млн. емигрираха в чужбина, пенсионерите умират от глад, народа масово мре от рак от храни пълни с карценогенни Е-та!

29

Анонимен

преди 6 години

Докъде се докарахме - Валери Симеонов и Апостола - в едно изречение...