12

Анонимен

преди 6 години

Много *** напитили форума. Егати глупаците.

11

Анонимен

преди 6 години

Жестоко нещо е борбата за сини точки .

10

Mr STARBUCKS

преди 6 години

До Нено СенегалецаОк, кланете се тогава на "светеца" Альоша.За мен е по важно, че за българският народ , Левски е светец.

9

Нено Сенегалеца

преди 6 години

До Mr STARBUCKSЛевски не е Светец! Църквата не го канонизира затова,че е убиец на дете!

8

Анонимен

преди 6 години

О, бесило славно! Теб те осветисмъртта на геройте. Свещено си ти.Ти белег си страшен и знак за свобода,за коя под тебе гинеше народа,и лъвът, и храбрий: и смъртта до днеспод тебе, бесило, правеше ни чест.Защото подлецът, шпионът, мръсникътв ония дни мрачни, що робство се викат,умираха мирни на свойто леглос продадена съвест, с позор на чело,и смъртта на тебе, о, бесилко свята,бе не срам, а слава нова на земятаи връх, от където виждаше духаъткъм безсмъртието по прекия път!1881-1884г

7

Анонимен

преди 6 години

Докато куманазите не дойдат на власт и почнат да търсят някой с техния характер, та да го направят нациоАнален герой, никой не споменава дори една хубава дума за този "апостол".Дори попът, дето го е погребал, не го е погребал в общото християнско гробище, защото българите не искали един детеубиец да бъде погребан между тях. Затова го погребва тайно, та никой да не знае къде епогребан да не му изровят леша и го изгорят!Четете история, бългейри!

6

Mr STARBUCKS

преди 6 години

До Анонимен 1Да,има едно такова място, да се преправи паметника на окупатора Альоша в Пловдив В паметник на светеца Васил Левски !

5

Членска карта №7

преди 6 години

Добре, че не са му сложили всичките ръце и крака и така трудна се познава. Добре, че са сложили табелка с името!

4

Василев

преди 6 години

Бойко Борисов е прероденият Васил Левски!Агент Родж Батерсън!ЦРУ!!!

3

Анонимен

преди 6 години

Бюстът е правен от някой некадърник, Левски прилича на туземец от Гвиана с тази тумбеста физиономия.

2

Анонимен

преди 6 години

Навсякъде напълнихме със статуи, бюстове, некролози, на едно голямо гробище заприличахме. Хайде малко с чувство за мярка.

1

Анонимен

преди 6 години

Няма ли най-накрая тая държава или Културното да направи истинскии голям паметник на Левски ? В цял ръст с всичките му ръце и крака ? 10 метра поне ? Иконата на България само една глава на всякъде . ВсичкоТо ни малко даже и уважението. Създайте нещо голямо да се вижда , да се знае , да привлича хора .