18

Анонимен

преди 6 години

Защо гърбавите крадци затварят площада, може би хората да не покажат любовта си към, а Тиквата това го дразни - Той иска да е Слънцето, но не рсзбира, че е *** пазвантин.

17

Щирлиц

преди 6 години

Няма ли да почетете гроба на Апостола?Много добре знаете къде е!Вечна му памет на Николай Хайтов.

16

Schilo

преди 6 години

До АТАКИСТНо пък има варненски турлета като теб.

15

Анонимен

преди 6 години

Nama nujda da se satvarat ulizi samo pari har4at gerb i kmetiza velika lukov marsch imasche. Saschto be dan4e loscho a poliziata gi gledaha i ne gi rasorasnaha faschagite

14

681

преди 6 години

Преди години не пропускахме възможността всички колеги да поднесем цветя пред паметника. Сега отнемат и тази възможност на обикновения българи. Присвоиха си портрета му, а вече и паметника.

13

АТАКИСТ

преди 6 години

до 13 Жалко, че ги няма вече такива 'Разбойници" като Васил Левски, че ти днес вместо да си пред монитора, щеше да чукаш камъни в Белене по негово време. *** скапан!

12

Анонимен

преди 6 години

Днес по селата ни шарят хиляди последователи на разбойника и крадеца Васил Левски! Те също крадат и обирата, изнудват и ракетират, изнасилват и убиват! За съжаление не е като по османско време, та и тях да ги увиснат на въже за няколко дена да изсъхнат, както направиха навремето с този разбойник, крадец и детеубиец на горната снимка!

11

Анонимен

преди 6 години

Докато куманазите не дойдат на власт и почнат да търсят някой с техния характер, та да го направят нациоАнален герой, никой не споменава дори една хубава дума за този "апостол". Дори попът, дето го е погребал, не го е погребал в общото християнско гробище, защото българите не искали един детеубиец да бъде погребан между тях. Затова го погребва тайно, та никой да не знае къде е погребан да не му изровят леша и го изгорят! Четете истинската история, мендебури бългейрски!!

10

Анонимен

преди 6 години

Тая традиция - да се изолира паметника само за властта - я нямаше и по бай тошово време. Въведе я БХ, току преди да подаде оставка за първи път.Знаят си нашите как силно ги люби народа ...

9

Анонимен

преди 6 години

Каквито са им на бългейрите нацио-*** герои, такива са и те - вечно полупияни разбойници, крадци, далавераджии на дрбно и лъжци на едро! Този порсук е обесен за кражби и убийсво на 14 годишен юноша. Българските заседатели в съда гласуват единодушно за обесването му на порсука, защото дори българите са пропищели от постонните му набези, кражби и шантажи на "апостола" ви!

8

Пешо

преди 6 години

Ако Дякона беше жив тези хора щяха да са отдавна на негово място!

7

Пешо

преди 6 години

Сега ще си скъсат задниците некакви псевдонационалисти и псевдополитици да носят цветя за да ги отразят по медиите!

6

АТАКИСТ

преди 6 години

до 5 Няма такива хора като Левски днес у нас, бе, брачед! На думи само...Левски е знаел, че рано или късно ще го убият, но не му е пукало, а само за каузата Свободна България.Човек който няма какво да губи освен "Мене си" е Левски.Къде ги има сега у нас такива хора?

5

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 5Тогава е било по безопасно, освен това е повече свобода на словото от сега. Пробвай да напишеш нещо неудобно за врага на България шорош и платените му *** и гледай какво става.

4

АТАКИСТ

преди 6 години

2012-та когато имаше масови протести срещу Тиквата и той си подаде оставката, ме накефи един плакат на едно момиче в София на който Левски беше с черна превръзка на очите, а отдолу пишеше " Не мога да ви гледам!"Това беше послание към Тиквата и ГЕРБ.

3

Анонимен

преди 6 години

безсрамници, всички политици ояли се, предали и продали България ще отдават почит на човека платил с живота си за свободата.

2

Анонимен

преди 6 години

Ако Левски беше жив в днешните времена щяха да пратят по него цялата жандармерия и полиция даже и армията доколкото я има. Левски в днешното време щяха да го изкарат че е съставител на организирана банда. Банда която иска да свали власта и да превземе държавата. Щяха да го изкарат опасен за националната сигурност. Но понеже отдавна го няма на този свят едни селянчета се правят че много им е жал за него. Ревът с два реда сопо.ли

1

е

преди 6 години

Как да поднесеш цвете? Само големците ли имат право?