7

Анонимен

преди 6 години

Те повечето пощенски картички ще отидат в американския оръжеен бизнес май... Той бил дал най-много парици на кандидатите.

6

Любо

преди 6 години

Доло подлите кравари от фейсбука. Да живее РУСИЯ

5

dp

преди 6 години

Нищо не върши и наполовиина толкова добра работа срещу руските *** отколкото самите те.Да, хванаха момента когато публиката беше неподготвена и постигнаха забележими резултати - но тая свърши, като всяко чудо и това за три дни.Сега се изявяват с напъни писани като от умствено изостанали, все по-отчаяни са им напъните и все по-малко са тези, които не ги разпознават още от първите две думи, ей ги колко примера има надолу, то пациенти на психиатрия да бяха ги писали по-смислени щяха да са.

4

Анонимен

преди 6 години

Бавно реагирали на рекламите, но бързо взели парите за тях.

3

Анонимен

преди 6 години

Добре че са САЩ, за да размажат тази терористична държава. Само разпад на росссия ще спаси света от терора.

2

Анонимен

преди 6 години

САЩ обвиняват абсолютно недоказано Русия в нещо, с което те се занимават над 50г. в целия свят. При тях царува параноята- след като ние правим така, значи и другите действат единствено така. И като се има пред вид, че американското е "изключително" и "недостижимо" друг начин не може да има. САЩ са пред банкрут и в световната преса / но не и в нашата/ много автори пишат, че за да се оправят трябва или да предизвикат хиперинфлация, или да обявят нова световна война.

1

те живеят в комунизм

преди 6 години

Глупости...