13

Анонимен

преди 6 години

Българите също трябва да се въоръжим. Всеки свободен човек трябва да ума уръжие и да може да защити себе си и смейството си. Правителството трябва да се страхува от народа! А не обратното.

12

Анонимен

преди 6 години

Ami raketnite ustanovki koga schte prodavate?I ximichesko oryjie prodaite moje i nqkoq i druga atomna bomba pradavaite ne si igraite biznesa e vajen

11

Анонимен

преди 6 години

A NE VREME E DA ZAPOCHNE PRODAJBA NA GRANATOMETI, TOPOVE I TANKOVE KRAINO VREMEE

10

Бат Ви Бойко

преди 6 години

Още през 2009 първата ми работа беше , да кажа на Цецо да събере началниците на РПУтата в Бг ,и да ги инструктира да издават откази за подновяване на КНО разрешителни и съответно на такива които си подават документи за КНО! Целта е постигната ! Само Бандитите и джендърите имат право на оръжие в моята държава ! Обикновенния човек няма право на оръжие, има право да гласува за МЕН !

9

fffне съм чул

преди 6 години

не съм чул някой да се откаже от 5 милиарда долара годишно.

8

Анонимен

преди 6 години

Ами какво да кажат всички демократично бомбандирани държави? Трябва и вие да си усетите собствената простотия. Аз пък винаги се радвам като чуя такава новина. Даже терористите нямат такава успеваемост. А идеята училища и детски градини да бъдат под прицел си е направо уникална по американски.

7

Анонимен

преди 6 години

Тълпата ще и трябва оръжие ако иска да вземе властта. Има щати в които е разрешено носенето на оръжие, но то трябва да се вижда. И там броя на убитите е много малък. Най-добре се смее, този който стреля пръв.

6

Професор Тюхчеф

преди 6 години

На щанда за колбаси във всички магазини за храни в Бг има монтирани преносими вълнови облъчватели , иначе не си обяснявам как (нормални на пръв поглед хора) купуват кремвирши и варена наденица на децата си.

5

Анонимен

преди 6 години

,,Кучетата си лаят, керванът си върви''.

4

Анонимен

преди 6 години

Хахахахахаха...тя знаела колко получил Тръмп и сравнила с броя на жертвите...Абе моме убава, благодари преди всичко на Господ че си жива и не давай да ти слагат думи в устата. Демократите пак използват човешката трагедия, за да го обърнат на анти - Тръмп реторика. Тръмп е виновен за всички беди на тоз свят...!!!

3

Chendov

преди 6 години

Всичкото зло на света идва от САЩ!

2

Пушки

преди 6 години

Не ги мислете американците, няма да отстъпят за оръжията и ще си бранят конституцията със зъби и нокти. Повече от тях са наясно, че ще дойде ден, когато ще им потрябват да ги ползват я срещу самозабравилото се им правителството, я срещу външен враг, я срещу обикновен крадец в къщата им. От доста години обработват общественото мнение колко са лоши оръжията и засега не дава резултат. Тия демонстрации са доста съмнителни, нещо като нашите протестъри.

1

Факт

преди 6 години

Причините за такива събития се коренят в самата същност на Америка!Лютата битка за висок социален статус(пари,власт,известност) и свръхпотребление е издигната в култ и пропагандирана по всички възможни начини.Е,някои просто прегарят,щото НЯМА как ВСИЧКИ да го постигнат.Ситуацията изглежда излязла от контрол,обаче всъщност точно това е целта-раята да е под постоянно напрежение!Гледайте филма "Шоковата доктрина" и ще ви се прояснят нещата.