273

ЕС

преди 6 години

Не трябваше да ги приемаме тези в съюза.Не искат мултикултурализъм.Не искат трети пол.Ще ни провалят плановете

272

До 322 сталин

преди 6 години

Построиха бе , гей паради...

271

1

преди 6 години

Трябва да има някаква прошка и разбирателство обединение сред българите.За да вървим напред има добри примери от историята преди повреме и след комунизма.

270

Сталин

преди 6 години

Мразите комунизма а живете в панелки построени от не го.Всичко по което ходите е дело на комунизма дори и ндк дето прецедателствате Еропа.Какво построихте през демокрацията.

269

Анонимен

преди 6 години

Луков не го харесвам особено но всичко което гази комунистите е приемливо или поне по малко зло от червената чума

268

Башка Луд

преди 6 години

Мечтата на простака! Лош поглед, омраза към имагинерен враг, униформа и вожд под чиито знамена да се застане! Мили хора, нищо ново под слънцето, това сме го виждали в Брлин през 34 година! Остава да почнете да горите и книги, та приликата да е пълна!

267

жеко

преди 6 години

а това че в имало анти протест е една много добра тактика да привлечеш още повече хора за идеята, спонсорите и на луков марш и на антипротеста са една и съща организация само че като създадеш конфликт между двете то интереса става по голям и от омраза от едни към други хората ще се присъединят към една или друга страна а ще ги управляват едни и същи просто за различни цели, протести за истанбулска конвенция или каквото и да е

266

жеко

преди 6 години

нищо повече от възраждане на фашистка идеология по метода който ползват в украина, маргиналните прослойки на обществото търсят опора в такива среди това е като исляма само че за бели, създават фанатици които много евтино се ползват за всякакви цели, както виждаме в украина ги ползват за рекет, пушечно месо, създаване на протести, даже мокри поръчки, естествено спонсор на целия пакет услуги е сащ както е и тук

265

bluesky1

преди 6 години

Луков марш: опасни, манипулирани кукли на конци с промити мозъци!!!! Патриотизмът не е нищо повече, нито по-малко, от това да съграждаш, себе си и обществото! Всичко останало е болест!!!

264

БАНДЕРА

преди 6 години

БАНДЕРА И ЛУКОВ ЕДИН И СЪЩИ РЕЖИСЬОР И В БЪЛГАРИЯ ЛИ ЩЕ ПРАВИТЕ СЪЩИТЕ НОМЕРА?РЕЖИСОРИ С К А П А Н И ТОЛКОВА СТЕ ПРОЗРАЧНИ .....КАРТИНКАТА Е СЪЩАТА КАТО В УКРАЙНА....ГЛАДНИ БЕДНИ С ПАДАЩИ ПАНЕЛКИ РАЗБИТИ УЛИЦИ И ТРОТОАРИ НО ФАШИЗМЪТ ЩЕ ВЪЗРАЖДАМЕ ПСИХИЧНО БОЛНИ СЛЕПЦИ...ВСИЧКИ ПРАВОСЛАВНИ СТРАНИ РАЗБУТАХТЕ ГИ НАПРВАХТЕ НА ШАПАВИ...

263

Анонимен

преди 6 години

Американците що не си гледат тяхната работа, а се бъркат все там дето не им е работа. Да си гледат и възпитават техните тинейжъри , дето масово нападат училища и убиват. Или на тях трябва всички да им се кланят, без да мислят и да се съпротивляват????!!!!!!!!

262

Оруел

преди 6 години

И двете събития и шествието и контра шествието, са спонсорирани от чужди организации, както и на двете можеха да се видят много чужденци. Целта и на двете е да подържат омраза и да разделят българския народ!

261

Да бе, да!

преди 6 години

Онези от луковия марш развяваха плакати на немски. Все едно не са от държава с над 1000 години история, собствен език, собствена азбука и собствени световно известни политици и учени. Това ми било националисти! Че и чужденци имало, ама и те явно не заради България са там, щом не знаят български. Ако на тези особи от луковия марш България им беше ценна, нямаше да има плакати на немски! Като толкова харесват Германия, да бяха отишли там. А, сетих се, защо не са отишли. И германците не ги искат!

260

АаА

преди 6 години

До ПустинякВижте лицата на "хората" от контрамитинга, Повечето там са известни от София прайд. Сега разбирате ли защо лицата на хората от Луковмарш са притеснени и гледат с омраза? :)

259

Анонимен

преди 6 години

Всеки има право на мнение :)

258

Анонимен

преди 6 години

Имам идея - избийте се едни други, че да се свършва ... И да остане България свободна от безкрайно леви и безкрайно десни.

257

КуКу

преди 6 години

Най важната тема. След 30 години двумилионна България ще продължава разгорещено да спори. В останалите 2 милиона, ромите и турците ще бъдат поне половината.

256

Анонимен

преди 6 години

Пуууу голяма работа - голямо чудо....

255

Той беше прав! А.Х.

преди 6 години

Нищо не може да промени факта, че той беше прав. Националсоциализма ще се завърне под една или друга форма, независимо дали това се харесва на на някои или не.

254

Анонимен

преди 6 години

нямам нищо против този марш но по всичко си личи че са превърженици на фашазма , погледнете снимката , емблемата на плаката от дясно е идентична с емблемата на десен сектор в украйна , явно някой и тук се мъче да сътвори някой конфликт