8

Анонимен

преди 6 години

Великобритания е част от Европа и нищо няма да промени от това. С единия крак винаги ще бъдат в Европа, както са били. Европа е нужна на Великобритания и Великобритания е нужна на Европа, дори и след 19 март 2019.Точка по въпроса.

7

Анонимен

преди 6 години

Че то само присъствието на повечето дето сте ги довлекли от колониите е с по-голяма разрушителна сила. Здравеопазването ви е превзето от рядко прости, но мързеливи твари от майната си. Урковщината ще ви съсипе, но тя вашата "нация" вече изживява вторична колонизация в много сфери.

6

Анонимен

преди 6 години

Абе, айде махайте се най-накрая, ще ви се не видят и англичаните прости!

5

Анонимен

преди 6 години

mnogo bezinteresni vi sa novinite dnes

4

Анонимен

преди 6 години

Британците винаги са били консервативни и предвидими в своята омраза към Германия! Европа доминирана от Германия е недопустима идиотщина и те съвсем резонно си отидоха , а булдога Меркел подхрани техните страхове с допускането на повече от 1000000 лапачи на мухи в ЕС!

3

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

Британската министър-председателка Тереза Мей призова днес в Мюнхен за ново споразумение за сигурността с Европейски съюз, което да влезе в сила следващата година, за да се гарантира военното, разузнавателното и антитерористичното сътрудничество след излизането на Великобритания от съюза, предаде Ройтерс.АНГЛИЧАНИТЕ АКО ИСКАТ ЕС ДА ГИ ПАЗИ ,ТРЯБВА ДА СИ ПЛАТЯТ ПОВЕЧЕ ОТКОЛКОТО ПЛАЩАХА ЧЛЕНСКИ ВНОС ! НЯМА БЕЗПЛАТНА СУПА ОСОБЕНО ЗА ТЕЗИ КОИТО НЕ ЖЕЛАЯТ ДА СА ЧАСТ ОТ СЪЮЗА !

2

Анонимен

преди 6 години

Ние също искахме пиянските от острова да се махнат от ЕС.

1

Ха

преди 6 години

Острова го е страх.