76

Анонимен

преди 6 години

ХоХоъхххййккХора, научете се първо да пишете грамотно и без правописни грешки и тогава коментирайте действията на другите. Това е уважение към самите вас!

75

Винету

преди 6 години

Не Лиленото, има нужда от една магистралка до галерията че да стигат клиентите по бърже.

74

г-жа Павлова

преди 6 години

Абе, ужда от саниране няма ли таз галерия???

73

младен

преди 6 години

Тоя долнопробен сайт обслужва и е подчинен на Вожду и компания. Как напиша в пост името Боко или Лиленка и се трият постовете. Нещастници.

72

Вангу

преди 6 години

Браво.Да почиват в мир.Много добре е направила.така по трудно може да ги присвоят.ако ги беше дарила за деца и бездомни уйде коня....Защо умните българи са в чужбина,а крадливите сноват ту вън ту тука,Най калпавите никъде не ходим само тука

71

Анонимен

преди 6 години

Кога куфарен соцкапиталист ще дари нещо на държавата България? Точно никога.Той влага откраднатите пари в хотели,скъпи коли и леки жени.

70

Анонимен

преди 6 години

Само дето сега точат зъби и им текат лигите за нейните парички, да ги излапат наготово разни хрантутници и разни с далаверки с фирми с обществени поръчки.

69

Анонимен

преди 6 години

Вместо да ги дава на лежачите трябваше да ги даде на бездомните и децата сирачета. Ама защо да ги дава на бедните като може на богатите? Много ми е интересно как са имигрирали през 1960 година като границите бяха заключени? Баща ми бог да го прости 1950 година е правил опити да се измъкне. Тогава е бил 26 годишен. По легален начин ако не си комунист няма как да излезнеш извън границата. Имало е екскурзии до соц страни но с милиционер в групата. Няма мърдане. А тази как е избягала нямам идея.

68

Един от Северозапада

преди 6 години

Постъпката и е похвална, но за съжаление, и тези пари ще се "усвоят". Герберите не пропускат да минат покрай тях "едни пари"...Ще намерят и формата, и благовидния предлог, даже ще го маскират като обществено благо. Както санирането, асфалта, градинките за влюбени двойки в обезлюдяващите ни села....

67

БГ

преди 6 години

ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ

66

Избягал от бг

преди 6 години

Нее трябвало в бг да превеждат и лев сега ще ги откраднат

65

Българин

преди 6 години

Емигрирала или избягала от комунизма?

64

Анонимен

преди 6 години

Ако беше в България,дали щеше да види изпълнено завещанието си след смъртта?Съмнявам се!С нашите мошеници.

63

Уйо

преди 6 години

...горката, възпитана е и е приела западния начин на възпитание относно културата!!!.. Като добавим и носталгията по родния край и загубата на близките си..все ключови фактори които и дават абсолютно грешната представа а от там и глупаво решение....!!! Сега шепа познати лешояди "интелектуалци"предстои да се изпокарат по медиите...ще има и внезапни" инсулти".!!! Модерна Детска онкология ни трябваше...

62

Анонимен

преди 6 години

Горката Занеф,едва ли е знаела,за какво ще отидат парите й,за откуп на безлични и сиви картини на наши "тварци"от соца,като тези на тариката Светлин Русев,който рисува една и съща,мрачна картина,от големи-по-големи,достигащи по няколко метра височина?!

61

Анонимен

преди 6 години

До помнимТи по-добре чуй записа преди да пишеш!Видяла се е с роднините си в България,не са били избити.Вероятно е избягала,защото дядо И е бил от правителството преди 1944г.,а знаем,че нашето правителство са били съюзници на Хитлер волю или неволю.

60

Анонимен

преди 6 години

Поне сега не пишете глупости! Една достойна българка, която трябва да е за пример на вече не малкото наши нови милионери, достигнали до богатството си по незнайни пътища. Дали са способни на подобен жест?

59

Каичо

преди 6 години

До Най-новия вицНе знам комунист и 10 копейки да е дарил.

58

Анонимен

преди 6 години

Елита някога е избит, малцина успяват да избягат. Маята е Мая. Комунистите въздигнат в култ произхода от бедно работническо семейство. Да си работник е чест, шефът получава дори по-ниска заплата, нищо че е инж. . Мнозина учат ПУЦ след висше за да влязат в цеха и да получават повече пари. Това е новият елит - простотията, но каквото и образование да имаш, семейната среда, обноски, първите 7 години са водещи. Затова днес, където и да отидеш те посреща агресия, простотия и долен грозен манталитет.

57

Жибор

преди 6 години

Не я гледайте като изоглавени,комунисти изглупели- не е била ненормална,напротив: далеч по-нормална от вас е била!