11

Jas

преди 6 години

Статията е преписана от една камара чужди сервери, но на редактора му е убягнало явно най-важното в нея, това, че изгряваща сноубордистка, която ски кара кажи-речи само за кеф, е спечелила супер-G слалом м/у свтовно известни звезди. NBC дори пуснали реклама когато на пистата излиза Ледецка, президент. на ски федерацията дори успял да поздрави Файтова за златото и хоп, на финала пристига Ледецка и разбива всички. Сензацията е заради специализацията на Ледецка, друга подобна в света няма.

10

Грую

преди 6 години

Мариане, чехкините са по-грозните от бивша Чехословакия...

9

Гошу

преди 6 години

Линдзи Вон по ми харесва да я гледам в ПорнХъб, страхотно секси мацка, лъха на долен и извратен, перверзен секс :)))))))))

8

Анонимен

преди 6 години

Е що Линдзи Вон е американска звезда, а ледецка е чехкиня? Кви са тия конкретики? Ми напишете поне европейка или землянка, нещо по-така, да стане ясно :D

7

Мариан Кушадасъ

преди 6 години

Чехкините са пуснати на земята от самия Дядо Господ! Няма други жени като чехкините. Чехкинята прави от мъжа мъж. А даже и да се ожени, пак прави от мъжа мъж. Господа Бог пази чехкините!

6

Анонимен

преди 6 години

До ДО 2-АктивистаАбе спирали са ,ама сега почват по време на Олимпиадата ! Я ми кажи, убеден ли си,че само руснаците се допингират ? Ей на това ми отговори...

5

prostyu

преди 6 години

Родената в прага, а не родена в прага.

4

ДО 2-Активиста

преди 6 години

Активисте,и тук ли политика бе? Вие сте увредени хора ,неспособни да гледате нормално на реалният живот.Аман!!! По време на Олимпиада и войните са спирали,а откакто се пръкна вашата идея за ,,световна революция" и битка с класовия враг и това се мъчите да стъпчете.Става дума за спорт,за шоу, а не за политика бе,чугунени глави!!!

3

Анонимен

преди 6 години

Вон - вон! Тук трябва най много да съжалява Лара Гут!

2

Активист на БКП

преди 6 години

Сега трябва да отстранят и Чехия от ОИ !!! А на първите пет да открият допинг,та да може краварката Вон да се дореди до медал...

1

Анонимен

преди 6 години

Ами имат момичета хората! Наште само герберастките им претенции големи.Да се избират за министри, председатели на БФФ и да се перчат когато няма конкуренция и Милан! Това сутринта беше красота и олимпийска магия! Австрийската империя се възражда!