16

Партиен член

преди 6 години

На магистрала е забранено движението на пешеходци велосипедисти и др.Не се уточнява къде са спрели.За аварийно спиране има аварийна лента.За тези дето обвиняват веднага шофьора да ги питам.На Тракия всеки ден при хубаво време карат велосипеди и то от години.Ако стане белята кой ще е виновен.Ще кажете шофьора .?Сигурно и вие сте шофьори.Да не се случва на никой.

15

Професор Тюхчеф

преди 6 години

Колкото и скоростна да е магистралата, за камионите ограничението са 90км/ч, и също така всеки возил се на МПС различно от лека кола , знае че колкото си по на високо имаш по-добра видимост, така че този с камиона е трябвало да прецени че има спрели коли и отдалече да намали.Ако бяха спукали гума , и тамън слизаха с триъгълниците - пак ли щеше да ги отнесе?

14

Др. Уотсън

преди 6 години

До АнонименПо принцип на магистрала( а и не само) трябва човек да е фокусиран и да си отваря очите. Аз лично до 100 метра разстояние мога да преценя дали обекта пред мен е спрял или горе долу с каква скорост се движи. Което ми дава достатъчно време да намаля или спра. Трябва да имаш и добри рефлекси и да не си заблеян, а и колата ти да е ок.

13

Хахахахах

преди 6 години

Тия са за наградите Дарвин

12

Анонимен

преди 6 години

На магистралата е забранено спирането ! Автоматично шофьора на Тир става НЕвинен.Въпроса трябва да е затворен. Двама селяка решили да се бият на път със скорости 100+ и човека трябва да ги лежи ?

11

питанка

преди 6 години

ТИР-аджията имал ли е видеорегистратор ? Да видим поне нещо образователно.

10

Анонимен

преди 6 години

,, ...Двама се карат,Трети печели..'' ..а после поговорките били излишни глупости А ?

9

i'm

преди 6 години

На това му викат Instant Karma

8

Анонимен

преди 6 години

Да четат българските автоталибани симпатизанти на ИДИЛ

7

Анонимен

преди 6 години

Полша е троянския кон на САЩ в ЕС!

6

Анонимен

преди 6 години

Значи карам си яз със 140 км у час и некви излезнали на магистралата да си раздават ритници! Удрям ги щото с 140 км у час нема как да спрем и да искам и другарете ше ме вкарат у затворо за 8 години? Е нема как да стане. Магистралата е за автомобиле нее за некакви дето са слезнале да се маризят. На сичкото отгоре ше си плащам гаранция щото видители тези е трябвало да ги спасим а не да ги трепем. Аре стига бе тия Поляци да не са джедъри бе?

5

Анонимен

преди 6 години

Поляците са католици, а се правят на слявяни...............те са най-лошата част от славяните!

4

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 2Е, поляците помнят ония от изток, дето избиха над 20 000 от елита им в Катин.Както и същите, дето свалиха самолета на Президент Качински!Имат национална памет хората.

3

Анонимен

преди 6 години

Къде е гледал шофьорът на камиона?Ако не са се сбили, а двигателят на едната кола е блокирал и двамата бяха слезли току що да си помагат?Тогава пак ли щеше да е невиновен?

2

Анонимен

преди 6 години

Естествено,че на поляците чужденците са виновни,особенно ,ако са от Изток!

1

Анонимен

преди 6 години

Простотията и нейните последствия са непридвидими .