51

Шефа

преди 6 години

Много низко пада тоя Михайлов , да нарича един от знаменитите ни футболисти "лаещо куче"!Срамота бре несменяемия, срамота!Не виждаш ли , че в БФС трябва промяна , че влачите футбола ни към дъното ?С такива сценарии и заработени пари след подобаващо гласуване и показване на бюлетини на опонентите, просто е престъпление да се пъчите по трибуните!А Домусчиев , доволен готви се за нови номера срещу ЦСКА!Долна работа сте!

50

СН

преди 6 години

Напоследък на Волейбол и Баскетбол има повече публика отколкото на Футбол. Защо ли?

49

дедо Ташунко

преди 6 години

Браво Перука, бориш се лъвски за кокала! Не, че другите са по-добри от теб, жалко за българския футбол. Врачанлии казват "вратаро ин ги е слаб". (а ти беше вратар едно време)

48

бб

преди 6 години

интересно ми е какво ще надгражда.като се вижда колко публика има по стадионите и какви успехи постигат отборите?????

47

Анонимен

преди 6 години

Бе то ако имаха малко очи и съвест сами щяха да се махнат след няколко безплодни мандата! Диктисали /застанали/ се там, лъснали се и от тях по умни, красиви и способни няма.С перуки, без перуки, трябва да са най отпред.

46

Ганчо

преди 6 години

По режисиран жребии не се провежда и в най-корумпираните държави. Тези бяха избрали новия стар председател още предната вечер.

45

Смешник

преди 6 години

Направо зае** навсякаде едни *** лапнали кокала и не го пускат. И все печелят честно и почтенно ,след като никой гражданин не ги иска на такива позиции. Как става тва ...

44

Иван Славков

преди 6 години

Момченце много има да учиш от мен!

43

Асан

преди 6 години

Ашколсун ба, дПС спечели.Честиту титла на ЛудУгореца.

42

Сезгин от Тервел

преди 6 години

Честито на перукан.Ние от ДПС си го избрахме.Той харно момче.

41

Оруел

преди 6 години

Типично за алкохолик да циври и да се самосъжалява, скоро ще почне да лежи и по локвите!

40

до Ян Хус

преди 6 години

По-лошото е, че тези, които подляха вода на Батето в МОК, бяха кукловодите на световните спортни асоциации. Още по-лошото е, че същите направиха Михайлов първият българин, който стана член на Изпълкома на УЕФА. Буквално го направиха диктатор.

39

Ян Хус

преди 6 години

Когато подляха водата на Батето от МОК,тези от БФС-то,веднага му скочиха в гръб,всичките.Ако че ги беше хранил от ръката си,всичките. Та по повод долнопробното му отстраняване,беше дал интервю,на което каза така.-Докато са тези в БФС,в България футбол не ще има..'' А на въпроса кои са ,,Тези'',той каза така ..-Ами тези новите където се появиха.'' Имаше предвид поколението на Камата,Супата,Сиракът и останалите шмекери от 94г. Минаха толкова години,и излезе прав.Всички тези са от ДС.

38

Анонимен

преди 6 години

Не искам футбола да се управлява от комсомолци.

37

Анонимен

преди 6 години

Ако имаше вариант вечно да е на 30 и вечно да пази за националния, винаги щях да гласувам за него! С три ръце! Обаче за шеф на БФС...

36

Анонимен

преди 6 години

Театъра е пълен. Соц вариант.

35

Анонимен

преди 6 години

Боби михайлов е човека на Доган във футбола.Няма бутане.А *** БЛЕееее...........Доган и неговите КУКЛОВОДИ от ДС са превзели ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА.

34

Анонимен

преди 6 години

Затвор минимум 15 години!

33

Така е

преди 6 години

потвърждава се правилото, че дивия селянин много трудно пуска кокал и микрофон. Примери бол.

32

Анонимен

преди 6 години

Нека обаче да се финансира една независима проверка на действащите клубове и имащите право да гласуват(фиктивни).