39

Анонимен

преди 6 години

Вече предавания с "Шеф" Манчев не гледам.Мълчеливата му алчност и примиримост към простотията го компрометира в моите очи.

38

Анонимен

преди 6 години

Като това неразумение на снимката винаги е имало и ще има.С нищо не заслужават интереса на никого,но поръчкови сайтове и телевизии ги натрапват за опростачване на народа.Каквито са собствениците на телевизии и сайтове такова е и тяхното отражение-"героите"като тези.Като две капки вода са. Незаслужаващи интерес комплексари.

37

Варненка

преди 6 години

Липсващ родител +пари= тотааална разруха! Пример-нагледен!

36

Ганчо

преди 6 години

От отдавна от кулинарно това предаване се превърна в реклама на застаряващи, изхвърлени зад борда и скоро не показване на екрана заради некадърност "персони". Би било хубаво да се смени формата и такива нещастници и влюбени в себе си петли и кокошки да бъдат изключени. Обърнете внимание те нямат фантазия за да проведат един смислен разговор, а за общата им култура не ми се говори - пълна дупка и скръб.

35

Анонимен

преди 6 години

Единствените християнски изобретения са кладата за горене на учени, аутодафето и уредите на инквизицията. Не случайно вековете в които християнството е властвало в Европа се наричат тъмни. Европейското просвещение започва след досега на Европа с исляма. Неприятно, но факт.---------------------------------------------------------------------------------------------------------Сериозно? Викаш такива неща като електричеството, автомобила и компютъра сигурно са измислени от мюслитa?

34

Анонимен

преди 6 години

Това нещо ако ми е дъщеря, ще трябва да го гръмнa

33

Силли Кон

преди 6 години

Честно казано очаквах по-сериозен бисер от силиконовата хубавица.Всъщност макароните са наистина храна за бедни хора - вода, брашно и сол.Не виждам нищо смешно, разочарован съм. Очаквах нещо по-така.

32

Нора

преди 6 години

Много съм си умна и от такива като вас станах известна.

31

Анонимен

преди 6 години

Това нещо ако ми е дъщеря, ще трябва да го гръмна.

30

Хора генератори

преди 6 години

Честно казано, аз насърчавам изразяването на индивидуалността, дори и когато се разминава с обществените "норми". Тези хора внасят цвят в живота ни и повдигат въпроси и размисли за ценностите в живота и на къде искаме да вървим. Представете си сценария: Нора приготвя за гостите си боб, шопска салата и кюфтета с лютеница. Косата и е сресана, няма грим и е скромно облечена. Говори неутрално по неутрални теми, защото е неприлично да засяга лични теми за себе си и гостите си. Това е безлично, празно

29

Анонимен

преди 6 години

По-скоро тъпотия и простотия!!!

28

elena

преди 6 години

Tatkoto na nora ...malkoo sa go bili....tam e problema!!!!Po-grozno momice ne sa pokazvali , ooo neee ,s onaja miska kato dve kapki voda sa!!!!

27

Анонимен

преди 6 години

Към вас пишещите -Тази не смешна не и ***,тя е огледало на днешното състояние на голяма част от обществото ни доведено до това състояние на простотия ,нахалство ,самочувствие без покритие и накрая без образование благодарение на последните 30г демокрация! Такива екземпляри с бърни като на крави, с грим на килограми определят вече мярката за култура ,обноски и държание за голямо съжаление на младите хора,а да не говорим за знанията! Жалко, но всичко това го допуснахме ние !

26

до 26

преди 6 години

и като е до време красотата какво? Всичко е до време. Ти също си до време.

25

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен24 Пожелавам ти едно такова готино гадже някога на сина ти, ама да е със същите маниери и със същия интелект, тогава да видиш колко е готина. А и красотата е до време. Растат нови играчки, които ще я изместят максимум след 5 години, даже съм прекален оптимист за годините...

24

Анонимен

преди 6 години

тука май пишат само дeбeли пъпчuвu лyзъpи

23

Анонимен

преди 6 години

Нора е готина

22

Анонимен

преди 6 години

Към 20. Те на шопинг може да са ходили, но после незнаят коя е столицата на държавата. Дори имаше и конкуренция, кой колко повече не знае.

21

J

преди 6 години

Nqma smilyl ! Teglete I kurshuma na taq svolach !

20

Грую

преди 6 години

Ами медиите защо продължават да налагат псевди звИздИ ? Нова тв е най-големия виновник. В интерес на истината всички тези риалити предавания са по сценарий, малко скандал и си известен. Скоро започва и другата простотия - Като две капки вода.