28

ПЛАЩАЙТЕ ЗА ДЕЦАТА

преди 6 години

ПО повод РАЗОРЯВАЩИ БЪлгария НАГЛО КОРУПЦИОННИ ОБЕКТЧЕТА НАПОМНЯМЕ че терористи на власт в София ограбват десетки милиарди годишно от народа и ги перат през корупционни обекти.НАселението се ликвидира показно.ИМаме нужда в БЪлгария и МАКЕДОНИЯ В Стимулиране на РАЖДАЕМОСТА НА БЪЛГАРКИТЕ поне по две три ПЛАТЕНИ ДЕЦА ДА РОДЯТ КОИто МОГАТ>>/стотици хиляди с а тежко увредени от ненужно образование..

27

НЕ с е карайте

преди 6 години

Досега при проучвания най много потомци на Българите видяхме в Москва и Букурещ..В Молдавия на Български се е писало от 10 век до 1991 година./руски литературен вкл/.БЪлгарите православни обаче в днешна Румъния са асимилирани.. ЗА да говорят на влашки се ползва подържаща бойна станция натресена до Ръмнику Вълча по проект з а опазване на населението от бъдещи чумни пандемии.НАд 60 годишните обаче помнят бабите как са им пяли на български

26

Да сме живи и здрави

преди 6 години

ТУКА НЯМА СПОР .Охридска Македония е част от БЪлгария..окупирана от сърбите след междусъюзническата война 1913 година и след 1944 година.За разлика от БЪлгарска Македония сега в ГЪрция сърбите не можаха да асимилират милиони БЪлгари в Охридска македония. в Гръцка Македония милиони БЪлгари са асимилирани./ТАм на протестите обаче видяхме стотици хиляди потомци на древни цивилизации съхранени по онези земи..

25

Никк

преди 6 години

Без Македония в новото име! Защото след време може да поискат обединение с останалите части от областта Македония, която освен в Гърция, се намира и в България! И ако някоя голяма сила подкрепи, ще имаме проблеми. Няма нужда да рискуваме и да си го причиняваме това.

24

Анонимен

преди 6 години

Никой няма да ги раздели с албанците. Понеже не е в интерес на САЩ и Турция. Нали обявиха, че щели да правят Южна ислямска дъга.

23

Анонимен

преди 6 години

Те в Скопие говорили и пишели както руснаците на ,,Църковно Славянски''.Така каза и Путин.Това за българският език,било мит.Само да спомена,че Ватикана притежава писание от 1450г. където се споменава за пръв път думата ,,руснаци'',и че руснаците пишели и говорели на Български,а също били приели и Българската вяра. През 1450г. тея не са ги бръснели,ни за народ,ни за държава.Тогава дори и под турско,значението на България е превъзхождало,значението на ,,***''.

22

м

преди 6 години

Българска македония

21

Анонимен

преди 6 години

Могат да се разделят с албанците и да се направи временна федерация с България, с общ държавен глава. Следва Съединението 2, след това сърбите ще рипнат и НАТО пак ще ги удари. Но първо трябва да се разделят с албанците и да научат чнижовен български език.

20

наблюдател

преди 6 години

Единственото нещо, което ми харесва в тази измислена държава БЮРМ е, че ще изчезне преди България.

19

ДО 16

преди 6 години

И Митьо Пищова - президент.

18

Анонимен

преди 6 години

Като гледам колко бързо се плодят албанците направо да си се нарекат Източна Албания.

17

Додо

преди 6 години

Моето предложение за новото име на БЮРМ е Измислена Република Македония. Мисля, че доста точно отразява действителността!

16

Анонимен

преди 6 години

Омразата изобщо не е необяснима. Още след като Македония е дадена на Сърбия след ПСВ сърбите започват яростна пропаганда. Лозунгът е бил - ако не можем да ги посръбчим, поне да ги дебългаризираме. Вече 100 години учебниците по история за средните училища се пишат в Белград. Сърбите правят дори музей в Скопие, в който с "нагледни материали" се изброяват погромите, които е вършела България в Македония. По-късно Тито и Сталин създават мита за "македонската нация.

15

Анонимен

преди 6 години

Президентска република!Корнелия Нинова-премиер!Волен Сидеров-външен министър!

14

Kalisko

преди 6 години

До 9 Като нас, от един дол дренки. И ние сме в НАТО и ЕС, а болшинството обожават Русия, никой не иска да живее, работи и учи там, всеки иска благенките на Запада, но Раша та Раша

13

МaйМyнaтa

преди 6 години

Маке-Деса с мерцедеса, раздвижила ли се е по маршрута?!

12

Анонимен

преди 6 години

Роската Плевнелиев ди каже дали още подкрепя неофашистите от десен сектор в Киев и терористите и бандитите от ИДИЛ-опозицията на Асад???

11

Анонимен

преди 6 години

Никой не се интересува от малката, незначителна, третокласна псевдодържавица Македония- нито ЕС, нито САЩ, нито Русия.Дебели македонски антични кратуни.............албанците ще ги оправят.На македонките може и да им хареса!

10

Анонимен

преди 6 години

Македония е загубена за България завинаги.Македония се комадва от албанската и косоварската мафия, гарантирано от САЩ.

9

Анонимен

преди 6 години

Македонците са сърбизирани отдавна. Съгласно скорошно проучване 28% симпатизират на БГ, 70% и кусур на Сърбия. А на последната не й пука за тях. Някакъв сбъркан Стокхолмски синдром се получава... А ние си мислим, че чувствата, които изпитваме към тях, би следвало и те да ги испитват към нас. Да, ама не! Мразят ни, с дълбока, всеобхватна, необяснима за нас, ясна за тях омраза. ***-татари, фашистички окупатори и пр. сърбосъветски клишета. Уви, всичко е свършено! ТЕ НЕ Са БЪЛГАРИ!