17

Анонимен

преди 6 години

Е нищо де,то и без това наемат пенсионери,а младия да духа супата,а тая пасмина наречена,,работодател,, иска да му мине номера с 500 лв,е балъците са на изчезване,остават им пенсиите да им работят или те самите,нищо де като измрат пенсионерите те ще си работят.Уважение към старите хора,коментара е за работодателите.

16

Анонимен

преди 6 години

И кой е на власт последните 10-тина години, през които нямаме реформи?

15

Един от Северозапада

преди 6 години

Историята циклично се повтаря, и трябва да се поучим от нея.Един пример.Руския цар Петър Велики е показал как от пропаднала феодална страна се става сила, с която се съобразяват.Прочетете за него, реформите му, замаха при изграждане на държавата от нищо.Само един документ да прочетете-"Указ о качестве" , ще ви стане ясно как е мислил и разсъждавал, не само за да "Усвоява" а и да въздигне държавата от блатото.Не както нашите, с наколенките и на запад, и на изток, а най-вече-на югоизток.

14

Един от Северозапада

преди 6 години

Сега сериозно. Докато приоритет в тая държава е обучението в разни университети на ПР специалисти, адвокати, счетоводители и публична администрация, така ще е. Малкото, обучаващи по професии, на всички нива, са космически изостанали от света. На нивото на 60-те години сме във всички технологии, а тези, които работят, са само обслужващ персонал на чужди компании, изпълняващи елементарни понякога функции.Ще продължа.

13

Един от Северозапада

преди 6 години

Е как да не ги подготвя, и да не се грижи за тях? Границите са отворени, могат всеки момент да напуснат страната, я сухопътно, я със самолет, и да не се върнат никога, така силно ги мотивира понастоящем държавата...Ще се връщат лятото, август за по седмица, а когато мама и тате си заминат, ще се върнат тук да продадат всичко за кой колкото даде.До там я докарахме. А който остане-роб в собствената си страна, на чужди собственици, на това, за което дядо му си е оставил костите някъде по фронтовете

12

Анонимен

преди 6 години

Необходимитекачества, които трябва да има младият човек, са преди всичко много дебели връзки, съчетани с някаква дипломичка, за да успее в България. Примери много - В. Горанов, Д. Добрев, Московски, Пеевски, та докато се стигне до съвсем ниски нива- като например директорката на Научно- техническата библиотека /НАЦИД/- тя пък е дори и без бакалавърска дипломичка. To4no kazano

11

hm...

преди 6 години

Бизнесът не може да иска каквото и да е от държавата, защото плаща 10% корпоративен данък. Хайде да го направиме 40% като на запад - на 30 милиарда ПЕЧАЛБА от бизнеса са около 10 милиарда към бюджета... С тия пари ще има и за училища и за университети... ама те работодателите само искат... искат да има много хора пред портала и да си избират

10

Г-н Василев,

преди 6 години

Необходимите качества, които трябва да има младият човек, са преди всичко много дебели връзки, съчетани с някаква дипломичка, за да успее в България. Примери много - В. Горанов, Д. Добрев, Московски, Пеевски, та докато се стигне до съвсем ниски нива- като например директорката на Научно- техническата библиотека /НАЦИД/- тя пък е дори и без бакалавърска дипломичка. Та тъй!

9

Анонимен

преди 6 години

За коя кариера те младите са големи сами пък по тоя случаи днеска да попитам де се бяха повели мамажи дъщеря щото и там бяха големи ми тате им плати сметката ми тате и на приятелката им можеше да плати да *** защо да плаща нали са големи сами си плащат ама къде ли и какво ли нищо после мама и тати теглят ако вече не са по пътя караи всеки греши но идва момент които осъзнава но дано да е по рано пък ко не се усети щее късно

8

България

преди 6 години

не подготвя никого за нищо!!! В Африка новородените са по-подготвени за живота в саваната от колкото който и да е България.

7

Анонимен

преди 6 години

Пак ли реформи ? Светеца Дядо Добре пребил един крадец с Бастуна си . Само тази Реформа не е проведена в национален мащаб .

6

Отново

преди 6 години

една тенденциозна статия на трафикантите на хора т.н. "работодатели", на които по някакъв необясним начин им се удава да предложат на хора от Украйна по 1000 лв. заплата за месец плюс поемане на пътни разноски, спане и храна, визи и т.н. документи, но не могат да дадат повече от 500 лв на българи за същата работа. "Има нещо гнило в Дания".

5

Анонимен

преди 6 години

Към автора(ако иска да ме трие)- каква информация носи тази статия? Освен внушението, което цели- всичко в Бг е шест. Обаче в Бг нищо не е шест. Чиста пропаганда.

4

Пак!!!

преди 6 години

ПРОПАГАНДА

3

Анонимен

преди 6 години

Модерна кариера сигурно е мики маус дипломи за маса пари за работа след приемането на конвенцията.

2

Анонимен

преди 6 години

При демокрацията всичко тръгна към провал.............образование, здравеопазване.............сега Истанбулска конвенция искат да наложат от глобалистката мафия!

1

Анонимен

преди 6 години

По важно е да подготви гей бракове за сифииските джендари