11

FACK OFF

преди 6 години

ДЕВИТЕ И ВОДОЛЕИТЕ ДЕЛЯТ ПЪРВОТО МЯСТО ПО КОВАРСТВО... КОЙ Е КАКВОТО ЩЕ ДА Е СИ КОМЕНТИРА

10

Везни, поласкана

преди 6 години

Знаем, че ви е страх от хора, които с ви "скроили шапката" още докато се чудите, как да им навредите и ви чакат да затънете окончателно, преди учтиво да ви обяснят, какъв З*ДНИК сте.колкото повее плюете, толкова по-дълбоко затъвате и пяна ви хвърчи от устата, защото везни трудно се контролира. Не слушайте везните - трошете си главите.

9

???

преди 6 години

До Анонимен 3:Честито колега!И аз съм риба-шаран и то голям!Като чета за теб,все едно виждам себе си?!Явно тия,които пишат тия глупости,не познават хората и живота,и най-вече рибите!?

8

Анонимен

преди 6 години

А, и Стрелецът пък е толкова директен, пернат в устата, и "ял кокоши крак", че... Може и да си имат някаква голяма стратегия, на която да подчиняват всичките си действия. Но чак коварни...

7

Анонимен

преди 6 години

Тия ми скриха шапката. Аз съм Водолей и по - голям шаран от мене няма. Лъвовете също са много директни хора (изключая случаите, в които слагат рога на партньора - тогава са много потайни). Най - коварни в смисъл на манипулативни са трите водни знака.

6

Анонимен

преди 6 години

За водолеите е вярно.

5

Отново съчинения

преди 6 години

Лъвът не е хитър и коварен, защото това е под достойнството му и предпочита директно да изисква. Девите и Рибите са хитри (не умни) и коварни, такива са техните житейски стратегии.

4

Reality pill

преди 6 години

До АнонименСтрелец - не Скорпион. Т.е., всички "подвижни знаци".

3

Анонимен

преди 6 години

Риба съм. Не си падам по лъжи и интриги. Напротив честно и коректно винаги. Не един и два пъти са ме питали - защо ми помогна? Защо го направи? Винаги с позитивизъм и човещина, но когато отсрещната страна злоупотреби с мен, премълчавам, давам шанс...., но като се мине границата, затварям вратата завинаги. Не връщам, не правя лошо. Лошото на зодията ми, емоционалността, лесно доверяване, чисти взаимоотношения граничещи с наивност дори.

2

AAA

преди 6 години

тия *** зодии не не , жалко че даже познавам хора които целия си живот само такива новини гледат..... ама да де да знят какво ще им се случи , пълни ***

1

Анонимен

преди 6 години

Риби, водолей, близнаци, скорпион и дева- това са най-коварните. Съжалявам, че авторите на статията отново ви излъгаха. То е, защото си нямат понятие от астрология.