20

M

преди 6 години

SAMO TOLKOVA BETON LI IZKARTIHA!? TA TO PLAZ NE OSTANA,PJASAK NE OSTANA,DA IMA EDNO LESNO I V MORETO SHTE VLEZNAT DA STROJAT S PRANITE SI PARI.GNUSNA ISTORIJA.

19

идилия

преди 6 години

сега като набодат онези ми ти чадъри чак до водата............копнеем ние да се излежаваме на шезлонга, а краката - директно в морето. така е в несебър - южен плаж.

18

Веселин Маринов

преди 6 години

1438 кв м, тая цифра звучи толкова тържествено и гръмко! На фона на цялата свинщина по черноморието и ски курортите. Като се засимсля това е декар и половина не законен бетон (бордюри) - звучи "обнадеждаващо" :))) витае едно усещане в пространството, че се *** с нас - "простолюдието" :)))хопхкйххжгх

17

от морето

преди 6 години

Докато "дрънкате" , фирмата ни работи по 2 нови обекта- Обзор, 1бр Сл.Бряг и 2 малки-Балчик. Сроковете са Май-до към средата на Юни. Това е положението-застрояването продължава! На никой не му пука, защото всичко е законно, а как ще изглежда след време трябва да са мислили даващите разрешителни държавни служители. Нас повече ни вълнуват заплатите. Хората правят и по-лоши неща за пари в т.ч. проституция, дрога и какво ли не.

16

Бургас

преди 6 години

Има стари снимки на Слънчев бряг (слънчев, не бетонен). Нека поне малка върнем старото положение където може да стане. Има още незаконни неща за събаряне. И на тяхнъ място паркчета и градинки. А покрай пясъка изцяло открито. Това е.

15

Анонимен

преди 6 години

СЛЪНЧЕВ БРЯГ Е ОАЗИС С ОГРОМНА МОЖЕ БИ НАЙ-ГОЛЯМАТА СИГУРНО НАЙ-ГОЛЯМАТА ПЛАЖНА ИВИЦА!!!СЛЪНЧЕВ БРЯГ Е САМО ЗА МЕН ВИЕ ХОДЕТЕ ДРУГАДЕ!!И НИКАКВИ РУСНАЦИ ПОВЕЧЕ ДА ОДЯТ В ТУРЦИЯ И ГЪРЦИЯ!

14

Анонимен

преди 6 години

Младите хора днес, които не са виждали друго по черноморието ни, освен бетон, мръсотия, тълпи и шум, нямат представа какъв елегантен курорт беше Слънчев бряг преди 30-40г. Огромни зелени площи, богати туристи от Западна Европа, спокойствие, безкрайни плажове и дюни. Чистота и класа. Сега навсякъде е маймунарник. Добре че я има Гърция.

13

Коректор

преди 6 години

Игрището не е ТОЙ, а ТО !

12

Димитър

преди 6 години

А колко кв. метра вода се изпаряват дневно от морето?

11

Питащ

преди 6 години

Митьо УЧИТИ дали е авер с Валерката?Щото тез игри в Слънчев бряг не виреят без БЛАГОСЛОВИЯТА от " Капо ди тути капи ", нали?

10

Анонимен

преди 6 години

След ивицата от пясък направете двойна ивица от зелени площи със екзотични дръвчета(до колкото позволява климатът с хубави алеи и тук там по една голяма бяла бесетка...

9

...

преди 6 години

Значи за 4адър, шазлонг и бира в слънчев бряг даваш 20-23 лв. За Същото в Гърция даваш 4лв. Еми секи сам да си направи сметката!

8

dfgdfg

преди 6 години

На тоя застроен курорт, треее пари да ми дават за да ида. Какви хора ходят там въобще?!?

7

Боко Тиквата

преди 6 години

Такааа... разчистихме хубаво, а сега на тяхно място да построим едно хубаво хотелче.

6

ОМЕРТА

преди 6 години

На тоя плаж, за да се уредиш на работа дори като помощник-спасител се искат здрави връзки.

5

Просто

преди 6 години

"новия" концесионер, разчиства старите постройки за да може да изгреди по-нови и по-високи "преместмваеми", "модулни" "сглобяеми" и т.н. Наречени според вратичките в закона обекти и да набучка плажа с чадъри през 1 м., първия ред от които бива заливан от морските вълни всеки ден слез 3 часа - виждали сме ги вече тези...

4

Анонимен

преди 6 години

От водата до първата сграда трябва да има едно 700-1км. поне.

3

Анонимен

преди 6 години

Как се правят по 1,650 млн.лв на летен сезон в БГ, че въображението ми куца. Дори и всики ден да работи този плаж, това са по 4520 лв на ден само за таксата, ами за поддръжка, заплати, техника, мебели?

2

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 6 години

Турист, дошъл на Сънито, трябва да е мазохист да повтори в тази наркоманска дупкa.

1

Анонимен

преди 6 години

Тия камбанарии отзад на Зографския манастир ли са? Слънчака ще си остане кoчина, не 1400 кв.м. а 1400 тона бетон трябва да се махнат за да заприлича отново на нормално място.