48

анонимен

преди 6 години

в германия сьщо има корупция но е по елегантна докато в бьлгария епросташка

47

Анонимен

преди 6 години

До д-р ХаусПак турците са ви виновни, нали?Даже у Германия през 21. век ви поробиха турците.На кривата ракета Космосът и пречел.

46

Анонимен

преди 6 години

В Бг работниците са подложени на системна експлоатация и психически тормоз от страна на кръвопиеца, но никой не защитава правата им. Всички институции знаят за случващото се, но мълчат. За да си защитиш правата по КТ, трябва да водиш съдебни дела, където работодателя може да купи всеки, а свидетел няма да ти стане никой колега, защото ще си загуби работата.Така е от 30 години и става все по зле. Защото държавата подкрепя всички действия на бизнеса.

45

Анонимен

преди 6 години

Много храчите по европейския работодател, ама за българските кръвопийци мълчите.Всяка година българския работодател краде по 4-5 заплати от работника си- извънреден труд, работа в събота, през празничните дни, непризнаване на болничен, глоби и наказания за измислени причини и орязване на РЗ, уволнения без да платят последната заплата и какво ли още не.Инспекцията по труда, БТ, Синдикатите са на страната на кръвопиеца.

44

Тъпигьоз

преди 6 години

Аууууу. То много лошу вГермания.......Няма да мърдам от *** тука мноо убаво.

43

Анонимен

преди 6 години

Няма какво да му се прецаква на българина - той си е прецакан по рождение! Типичният българин е некадърен, мързелив, *** и злобен, но с безкрайни претенции!Който си е имал българин за работник може да се подише с две ръце и два крака под това!

42

sofeto

преди 6 години

Неписмените и глупавите ги цакат навсякъде, дори и в Германия!

41

Hahoman

преди 6 години

Който видял ,дрънкал.Който не видял издрънкал.Цитанин съм,не съм р...ом ,не съм от "ония нали се сещате"Започнах на работа в много голяма фирма ,не се хваля но си разбирам от работата ,от 10 Немеца на строителната площатка , има само един от който мога да науча нещо,и да приема съмет от него.Договора 10 страници, с точки и под точки , и винаги може да се намери причина да те уволнят (че немога да чета немски -немога .А колко "оригинални българи могат?"

40

до 44

преди 6 години

Ние пък сме тръгнали да се изнасяме ! Не благодаря

39

Анонимен

преди 6 години

Не само германците ни прецакват. По лоши са нашите работодатели които печелят за сметка на работниците. Питайте бившия президент как се прави.

38

Анонимен

преди 6 години

Тези дни заваляха публикации и репортажи от рода на горната. Те са насочени срещу изнасянето на всякакви екземпляри от кочинката. Родните капиталистически експлоататори остават и без шерпи. Белким ги върнат, та да им бачкат почти даром, докато плачат за Тошо и соца..

37

Анонимен

преди 6 години

До 41Ти какво си мислиш, че в Германия кози и овце няма ли?В Германие можеш да ядеш "българско" сирене което вече не можеш да ядеш в България та и на по ниска цена. Комунистическите монополни мандри не ти пускат гювеч:) Дори само затова си струва да отскочиш до там.Толкова си зле милия.

36

Анонимен

преди 6 години

Германците ще ги научат на ред!!!Ама тия от кварталите и селата, дето с една мистрия, отишли с една пернишка резачка до там, едва ли работодателите им са германци. Иначе читавите българи са си добе там. Уважавани и с престиижни професии.

35

до 39

преди 6 години

Всички виждат че комплексаря си ти, засягаш се от истината и ругаеш като на козите едно време по полето чужденецо. Само че от козите и овцете едно време имаше полза, сега си никой там

34

дедо Ташунко

преди 6 години

Като чета коментарите виждам да тече много *** в българската чешма. Местя! Повечето от коментаторите висят тук, за да се заяждат с другите, които не приказват общи приказки. Аз лично изградих своето стабилно имотно и финансово благосъстояние в Германия. За много българи гроздето, което виси на високо и не могат да го достигнат ще си остане винаги кисело!

33

Анонимен

преди 6 години

До 36Не съм говорил за себе си а за много българи, които съм срещал и познавам там.А относно изразните ми средсва- те са за такива културисти като теб. Комплексари.

32

Анонимен

преди 6 години

ИМИГРАНТА Е ЧУЖДЕНЕЦ, НА НЕГО НЕ МУ ПУКА КАКВО СТАВА ТУК И РАБОТИ СРЕЩУ СТРАНАТА СИ ЗА ОКУПАТОРИТЕ И. ПАРИТЕ КОИТО ПОЛУЧАВА ИМИГРАНТА СА МАЛКО ПО ВИСОКИ ЗАЩОТО СА КРАДЕНИ ОТ СТРАНИ КАТО НАШАТА ! ЗА ТОВА ТАМ СТАНДАРТА И ПО ВИСОК. ИМИГРАНТА САМО НА ДУМИ МИЛЕЕ ЗА СТРАНАТА СИ НО В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ САМО ЗА МАЗНИЯ СИ ГЪ.

31

Анонимен

преди 6 години

Те сами се прецакват там нашите, камо ли турци, или германци да не ги прецакат. Прецакани са още при наемането при което заплащането им е 20% от немското.

30

Анонимен

преди 6 години

Да сте видяли немци въобще да работят това където го вършат нашите роби в германия ? Нека се радват нашите, това си избраха, да бъдат чужденци вместо да оправят страната си. Не ми пука за тях, още по зле да става

29

Анонимен

преди 6 години

Първо да проверим дали тези работодали за които става дума, са наистина германци????И второ , да проверим дали нашите гастарбайтери не прецакват с пъти повече германците?Въпросите са риторични:)