82

Анонимен

преди 6 години

Гадост

81

Анонимен

преди 6 години

Тоя Курчатов явно е надарен, след като си е посегнал сам!

80

Чудо си е!

преди 6 години

Според мен се е самозабременил предварително.Не казват обаче откъде суче детето!

79

Анонимен

преди 6 години

ИМА ЕДНА КОМЕДИЯ С АРНОЛД КАК ТОЙ ЗАБРЕМЕНЯ :D

78

Анонимен

преди 6 години

20 ГОДИНИ СЕ БЛЪСКАЛА КАТО БИК С КОНСКИ ДОЗИ ЕСТРОГЕН :DИМА ЕДНИ ЖАБИ ДЕТО МОГАТ ДА СИ СМЕНЯТ ПОЛА!!ТА ТАЯ СЕ УЧУДВАМ, ЧЕ НЕ Е РАЗВИЛА ЖЕНСКИ ОРГАНИ ОТ ТОЛКОВА ГОЛЯМО КОЛИЧЕСТВО ЕСТРОГЕН :D

77

Дедо Янчо

преди 6 години

Нещо се обърках, хем бил мъж ама станал жена обаче си пада по жени щото има бременна партньорка😅Последно травестит лесбийка ли е туй чудо изродско!?

76

Анонимен

преди 6 години

Детето в такова семейство ще е от пол: транс-ултра-***. Ще си има атрибути от всякакъв вид, даже такива, каквито не сте и сънували.

75

Тъпото

преди 6 години

И от коментарите става ясно, че масата не са хора, а просто биологичен материал. Затова се връзват на тия бомбички с третия пол. Да започнем от там, че явно поради незнание, необразованост и липса на елементарна обща култура, се мисли, че това е медицинско чудо, сбъркана работа, шоГ!!! Ами заслулжаваме си съдбата!!!

74

noname

преди 6 години

Отново се доказва, че не всички луди са в лудницата. Примера е на лице: тра...верси, доктори и всички замесени.

73

Анонимен

преди 6 години

Още малко време му трябваше на онзи с мустачките...

72

Анонимен

преди 6 години

Направо ми се повдигна като четях. Отврат.

71

Анонимен

преди 6 години

Като взема една тояга и като ви почна всичките измислени *** джен дър и ди оти и ще видите не едно ами 100 чудеса.

70

Анонимен

преди 6 години

Родило се мъж, чрез операции станало жена, ама си има жена, не мъж. Сбъркана работа...

69

Безплатна обява

преди 6 години

В чест на осми март ПП на Герб ще предостави на всички свои симпатизанти безплатен едногодишен абонамент за списание "Трансджендър хелт".

68

Веселин

преди 6 години

щом има лекар намесен,според мене е болест....всичко друго е бла-бла.........да си се ликуват и да не ни занимават с тези глупости.....толерантни,толерантни ,но все пак за такива опити във концлагерите имаха име .........д-р Менгеле....

67

Василев

преди 6 години

"Преди да ни направят бедни, ще ни направят прости, а аз ще добавя и извратени!!!"Професор Иво Христов!!!Агент Дейви Колимор!ЦРУ!!!

66

Анонимен

преди 6 години

тук ми стана сложно ... бащата, който дефакто е майка с ***, ще кърми собственото си дете, което обаче е осиновено от него, защото бременната му партньорка, която още не е родила, не иска да кърми ... кого?

65

qwerty

преди 6 години

Иначе е установено,че мъжките гърди също имат жлези които могат да произвеждат мляко.Природата е направила това в случай че майката умре,да може бебето да оцелее,но това е било преди стотици хиляди години,когато е нямало друга алтернатива.Иначе в момента започват да работят и за узаконяването на *** дофилията,заливат ни с информация за учителки спали с 13-14 годишни ученици,да свикнем с мисълта и после падане на възрастта за секс с непълнолетни лица.

64

до Кайсиев

преди 6 години

"Какво не ви е ясно, населението на земята трябва да се редуцира, да бъде опростачено, чалганизирано, образовано с фалшиви знания и манипулирана история!!!"---Не е ясно защо не започне редуцирането с *** като тебе ...

63

qwerty

преди 6 години

Целта е унищожаване на основната градивна клетка на обществото-семейството,от там падане на морала както и задълбочаване на отрицателния прираст на бялата раса,всичко това за по-лесен и цялостен контрол върху населението.Целенасочено преселение на хора от други континенти с цел разпалване на война на религиозна основа.Вероятността за започване на ТСВ до 15 г. е огромна.Иначе е установено,че