120

Анонимен

преди 6 години

Две световни войни руския флот е смитан от има няма 2 три немски кораба и страхотните флотилий на морски сили като бг я на румъния въобще немисе мисли какво ще правят руските гашници срещу такава мощ като щатския флот да си се потапят сами в базите като през кримската война ще им е макса

119

Анонимен

преди 6 години

Русия е бита карта

118

Ни чул - Ни видял...

преди 6 години

Солдатите гледали много порно на мобилните,и стрелбата след това не била задоволителна.А нямали и ищах за бой.Мислели само за бира,кебапчета и девушки.

117

До Анонимен 82

преди 6 години

Руският флот е много по-малък от американския, факт. Но те залагат на малки катери и корвети, въоръжени с по 8-10 "Калибр", трудни за откриване. 4 "Калибъра", изстреляни от катер с 800 т водоизместимост могат да потопят кериър с водоизместимост 100000 т, 4.5-5000 души, 90 самолета. Същото се отнася и за мини-подводниците, за новите дизелови подводници, за тези, които не се нуждаят от въздух за двигателя. Идват "Циркон" - скорост - до 7-8000 км/ч.На англичаните "Елизабет II" тече и е извън строя

116

До Анонимен 111

преди 6 години

Бъфалоу, руснаците правят отлични смартфони и внасят всичко, което братовчедите им с цървулите внасят. Разликата е и в това, че те правят, а другите - бърборят.Повече ме интересува как ще осъществяват контрола, когато масово екипират войниците си с "Ратник 3", в комплектацията на който има и страховито лаптопче, GPS, ГЛОНАСС. Прочети, ще бъдеш ошашавен, когато паднат глуповатите ти представи за руската електроника. Удароустойчиви, водоустойчиви, ергономични, изцяло на руски елементи.

115

Анонимен

преди 6 години

Ами, прави са! Това правило би трябвало да се приложи във всички армейски структури.

114

мазепа

преди 6 години

До БобиВиж Боби, нещата стоят по просто. Ако си съдия и видиш две снимки - едната от поделение на 6-та танкова бигада в Челябинск през 2013г., където 40 момчета в униформи на армията на РФ са се снимали върху 13 танка, и другата снимка на същите момчета без опознавателни знаци качени върху същите танкове -със замазани номера, и отзад се виждат пътни табели на украински села и градове, какво ще си помислиш. Ако в допълнение прочетеш и коментарите към снимката - работата става ясна.

113

Боби

преди 6 години

До 123Учение на Варшавския договор Щит 76 или беше или по-рано няма значениеНанасяне за пръв път конвенционални удари от авиацията по фронтовата линия(тоест отказ от тотална ядрена война)Единствените които са си изпълнили задачите са Старите МиГ-17 ???Защо??? Свръхскоростните МиГ-21, Су-7, Як-27 се движат толкова бързо че пилотите дори и да открият целта нямат време да се прицелят а тръгнат ли да завиват за да се върнат за втори опит губят целта от погледМиГ-17 лети бавно и няма проблеми!!!

112

Боби

преди 6 години

До мазепаПО СЪЩИЯ НАЧИН ФОТОШОПВАМ ПРОФЕСИОНАЛНО ПОТРОШЕНКО/КЛИНТЪН/ПУТИН/БОЙКО ЧЕ ПРАВИ НЕЩО, КАЧВАМ ГО В МРЕЖАТА И СЛЕД ТОВА ГО ОБВИНЯВАМ ВЪВ ВСИЧКИ ГРЕХОВЕ НА СВЕТА

111

Боби

преди 6 години

До мазепаКАК ЩЕ ДОКАЖЕШ ЧЕ ЕДИ КОЯ СИ СНИМКА Е НАПРАВЕНА ЕДИ КЪДЕ СИ КАТО НЯМАШ ИЗХОДНИЯ КОД?МАЗЕПА В МОМЕНТА В КОЙТО КАЧИШ СНИМКА В ИНТЕРНЕТ ТЯ СЕ ПРЕФОРМАТИРА/ПРЕКОМПИЛИРА/ПРЕОРАЗМЕРЯВА ЗА ДА ПОЛЗВА МИНИМАЛНО МЯСТОА ТОВА Е СВЪРЗАНО СЪС ЗАГУБА НА ИНФОРМАЦИЯ - ЗАГУБАТА НА ИНФОРМАЦИЯ Е ТОЛКОВА ГОЛЯМА ЧЕ ОБИКНОВЕНО СЛЕД ТОВА НЕ МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ ДАЛИ ТАЗИ СНИМКА ПРОФЕСИОНАЛНО НЕ Е ФОТОШОПНАТА(Ако е Лаишки Фотошопната си личи от Луната както се казва)

110

мазепа

преди 6 години

Много руски войници си правеха селфи в Украйна, след което ги качваха в соц. мрежи. На базата на тези снимки украинския съд ги осъди задочно на 10 г. затвор за ''въоръжено нахлуване на чужда територия''. Присъдата няма давност. Дори и след години, ако момчето дойде в БГ на почивка, ще бъде екстрадиран в Украйна. Ако на снимките момчетата бяха със символите на армията на РФ, присъда нямаше да имат а отговорноста щеше да я поеме правителството на РФ.

109

123

преди 6 години

До БобиАз винаги нищо не съм разбрал, пък все съм прав. Как така става?! Между другото пропагандата ти е гола вода. Кажи им да ти напишат нещо по сериозно, че си смешен.

108

телепроводчикь(теч)

преди 6 години

:D, анегдод за чукча и телефон важи за руснак и смартфон ..ха.ха.ха

107

Боби

преди 6 години

До 123Не си РАЗБРАЛ НИЩОСценарий от едната страна САЩ армия пълен комплект въоръжение но без РАДАРИ и ПВО, Няма ПЗРК, Няма АМАРАММ, Няма АУАКСПротивника са Сомалийци с допотопни танкове Т-62, Артилерия, Радари , ПВО, РСЗО но и с полк самолети МиГ-15 от Корейската война носещи 250/500кг бомби и 57мм нурсове само товаКой ще ПОБЕДИ?Сомалийците със сигурност!!! Без специализирано ПВО при противника дори МиГ-15 може да отнесе бойните машини на коя да е армия практически необезпокоявано и сигурно

106

Анонимен

преди 6 години

ама те руснаците и смартфони ли имат ?

105

123

преди 6 години

До АнонименАбе много добре схванах. Ама ти не си схванал. Вие руснаците много приличате на нас българите, но най-вече по лошите работи. Дисциплината ви е гола ваода (също като у нас), ОБАЧЕ не сте като нас. Нямате си и ни най малка представа как да спечелите, ако не сте с много повече и по-добре екипирани войски. Срещу сериозен противник като американците сте си просто пушечно месо.

104

Анонимен

преди 6 години

108 руския войник обичайно е толкова пиян на бойното поле та е се тази

103

ф

преди 6 години

а в джоба да носи "нормален телефон, оставен на беззвучен режим".-Как си го представяте това ,да се ослуша рския войник ? )

102

Анонимен

преди 6 години

106 ти май не свана никакви телефони ....дори и в базата само с полит офицер до теб и задъллжителен запис на казаното по единствения централен канал за свръска

101

123

преди 6 години

Еми нормално е да има такива заповеди. Аз ако бях щях съвсем да огранича комуникациите. Който иска да говори с вкъщи трябва да може да си свърши работата и да оцелее до базата поне. Все пак това си е война. Какви са тези лигавщини. Такива джиесеми онакива. Това ако беше истинска армия никакви нямаше да имат.