13

ognyanz

преди 6 години

До "пинелъпи": Да работят заедно за благото на нацията?. Звучи добре, но какво означава на практика. Ако някой работи за благото на Делян Пеевски (или е работил за благото на Цветан Василев), значи ли че работи за благото на нацията? Сигурно може и така да се тълкува (все пак и те са български граждани) но някак си не звучи убедително.

12

Далновиден

преди 6 години

До Анонимен"....Планетата на изр.о.дите дж.ендъри.Действието се развива в 2050г в ЕС"То към 2050г ЕС няма да има,а ЕХ(Евро Халифат), дже.ндърите ще са избити както и нормалните(бели).

11

Факт

преди 6 години

Не че Радев е кой знае какво,ама фалшивият генерал и бивша(?) мутра ми идва в повече!

10

Анонимен

преди 6 години

"Петър Волгин от "института за дясна политика" хи хи. Какъв институт, каква дясна политика....какви 5 лева"Абе Гербоидиот, Георги Харизанов е от Института за дясна политика. Това е този които съсипа "Напоителни системи". Бойко Борисов го наричаше българския Бил Гейтс, щото имал само средно образование, но бил много умен.

9

n

преди 6 години

До Анонимен Само помисли малко , колко генерали са решавали съдбата не само на народи но и на света. Помисли , яно не можеш ти си само едно крачетало което повтаря чужди думи. обидно е са всеки българин да сравняваш виш офицер от армията с две генералщабни академии с *** , още повече с пожарникар. Но на теб толкова ти е хоризонта това знаеш това пишеш . Инфузория / виж в гугал /

8

пинелъпи

преди 6 години

Знам, че когато родителите си крещят един на друг, децата им изпадат в ужас. Същото е с народа - затова двамата родители на нацията, да застанат редом един до друг и да направят съвместно изявление: "Хора, извинявайте че ви причинихме това... отиваме да работим за благото на всички!"

7

?!?

преди 6 години

Тоя Волгин ако смята, че е нормално Президента да обвинява премиера в корупция и да не дава доказателства в прокуратурата за това. То на президента не му е мястото в президентството а в селската кръчма, а на теб Волгин в жълт вестник!

6

до 1 и 2

преди 6 години

Абе хора! Пийте си хапчетата редовно,бе!

5

Анонимен

преди 6 години

Няма как бивш военен пилот да изпълнява адекватно функциите на президент. Самия факт, че си избрал военната професия означава, че си човек с черно-бяло мислене. Или си приятел или си враг и те застрелвам, междинно положение няма. След като 30 год. са те учили да реагираш първосигнално, няма как влизайки в президентството изведнъж да реагираш като сложен ум, който отчита всякакви баланси и последствия. Да очакваме нови изцепки на ***!

4

опорна точка

преди 6 години

Фърлят се на Премиера пиарите на ***, за да може Радев да изглежда значим. На приказки го докарват комунделите, ама дайте им властта и гледайте к'во става! - само кражба

3

Анонимен

преди 6 години

Др. Радев е един обикновен военен със зелени чорапи и с малко акъл . Той се държи като в казармата строй се преброй се и това му е задачата. От него не може да очакваш развитие той ще си остане един невъзпитан военен с празни приказки .

2

опорна точка

преди 6 години

Петър Волгин от "института за дясна политика" хи хи. Какъв институт, каква дясна политика....какви 5 лева?! Там са кадри от АОНСО. Все едно да наречеш Путин - демократ хи хи

1

анонимен

преди 6 години

ген радев е избран с повече от 2 милиона гласа така че няма никакьв сбльськ сникои до края на мандата противниците му да не го забравят когато пишат илиговорят за бьлгарин които идва в политиката за пьрви пьт много добре се справя