14

Ристу

преди 6 години

Как така кой ще плаща? Ти ще плащаш! Или предпочиташ да задържиш парите си, а децата да страдат? Млади са, неопитни са, но ето че вече научиха, че на Бузлуджа не се ходи в снежно време. Предпочиташ да бяха замръзнали и умрели от хипотермия ли или 2 стотинки от данъците ти, които така или иначе ще дадеш, да отидат за акция по спасяването им? Утре ти или детето ти може да изпадне в такава ситуация. Никой не е застрахован. Тогава ще се радваш, че има данъци и спасители в държавата.

13

Кой ще плаща?

преди 6 години

Кой ще плати разходите по спасителната акция?Когато някой се е оказал в беда не по своя вина, логично е бюджетът да поема разходите по спасяването му. На всекиго може да се случи, затова плащаме данъци.Но когато някой прави глупости само заради кефа си, не сме длъжни да поемаме тези разходи. Сега да удържат парите от заплатите на родителите им. Ако това не е възможно, тези "юначета" да се считат длъжници до момента, когато започнат работа. Ако не могат на веднъж, да плащат на месечни вноски.

12

Фатмак

преди 6 години

При Шведската тройка не е задължително да има снежни преспи може и пред камината .

11

Анонимен

преди 6 години

Няма какво да правят децата...и правят глупости

10

Румен до гочо

преди 6 години

В малкото ти, гладко като бейзболна топка мозъче само такива мисли могат да се завъдят.

9

Анонимен

преди 6 години

Крайно време е такива *** да си плащат сметката плюс санкции

8

Анонимен

преди 6 години

За втори път тази зима и не се знае колко са ходили още! Докато не започнат родителите им да плащат наистина големи глоби и да им държи влага дълго време няма да спрат!

7

анонимен

преди 6 години

да бъдат осъдени да заплатят направените разходи по спасителната акция .Стига държавата, тоест ние , сме поемали разходи по безумните прищявки на някои, търсещи преживявания .

6

И те така

преди 6 години

Журналиста да си научи урока! Онези осем бройки бяха от Раднево.

5

Анонимен

преди 6 години

Простотията не ходи по гората !Но , е била доста близо до нея в този случай !

4

Бай Х

преди 6 години

Какво са правили там около 3 сутринта не е ясно- така казаха по новините:-)

3

Анонимен

преди 6 години

Хормоните са голяма работа, а ако се смесят и с много комплекси става опасно. От глезене тийновете май е по-добре да приемат някакви успокойтелни...с амфетите. :D

2

Гочо Тарабата

преди 6 години

Ако са от Б.С. П. по-добре да ги бяхте оставили там ! Двама трима национал-предатели по малко там на Бузлоджа от един век само руски *** се сабират !!!

1

Анонимен

преди 6 години

Започнете да казвате дали и на колко са ги осъдили да платят, защото спасителите застрашават собствения си живот , за да ги вадят от преспи , където сами са се набутали.