12

Анонимен

преди 6 години

Към хора срещу "туристите". Да прави сте всичките. Но проблемът е не симптомът, а причината. Направо ми беше жал за човечеца с шейничката - ми той улей къде е виждал, освен на Цариградско и междуградските улици? И 6 място е сериозна заслуга! Това място е не благодарение на федерацията, а въпреки нея. Така е и с летните спортове вече. Там поне имат шанс сами нещо да направят.

11

Лаик

преди 6 години

Медал ще и дадат ли ?

10

Анонимен

преди 6 години

Тази не беше ли от платените от Цеко Минев дето рекламират изсичането на Пирин? И като гледам като всички наши герои е останала последна. Май всички от Цековия отбор са все на последните места

9

Анонимен

преди 6 години

Сани е една от малкото достойни да ходят на олимпиада. Киркова е тотална нула. Никакви качества. Но с тези стари коцкари всезнаещи треньори- толкова. И с надувките от НСА, които се мислят за спортисти- това е. Срам и позор. Преди няколко дена го казах- на 16 съм побеждавал четвъртокурсници от НСА скиори на състезания. А бях ученик. До ден днешен карам, но работя друго, и знам кой какви качества има. Масово фукльовци с огромно самочувствие, но с нула покритие. Никога няма да спечелят нищо.

8

Анонимен

преди 6 години

Свободната пързалка в Зимния дворец, който се разпада от мизерия е по един час на ден... През останалото време едни важни чичковци и лелки носят едни списъци, важно гледат и се бутат по коридорите...Съоръжението е постоянно заето от трениращи хокей и фигурно пързаляне, че даже и шорт трек... Трошат яко кинти и крадат... А за масовия спорт- да покараш за здраве- един мизерен час и на претъпкано! Идва Олимпиада и какъв е резултата- нула? Това трябва да се изрине и да се отвори за гражданите.

7

Реалистът 3

преди 6 години

..... Много по - добър вариант парите за такива туристически участия на Олимпийски принцип да се дадат за деца , в същите тези спортни дисциплини и примерно след 15 - 20 години да имаме ИДЕАЛНО ПОДГОТВЕНИ И ГОТОВИ ЗА ТОП 10 СПОРТИСТИ !!! ... Но това едва ли ще стане .......... Като се знае , че голяма част от тези "Федерации" са създадени единствено за "усвояване" на кинти и прибирането им по лични сметки ... ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ ! :( .......

6

Анонимен

преди 6 години

Браво Сани !...а руснаците на кое място са, че не ги виждаме...или са отишли да дават урина в лабораторията на КГБ !?

5

Реалистът 2

преди 6 години

... Вместо да изпращаме един самолет туристи на всяка една зимна Олимпиада по - добре да изпратим максимум 5-*** ... Но наистина добри и подготвени ... с шансове минимум за ТОП 10 !!! ... Примерно сега това бяха Сани Жекова , Радо Янков , Краси Анев , Зографски и най - много още един биатлонист и една - две биатлонистки !!! Тоя , със спортните шейнички , където завърши... по корем ... последен в квалификациите ?!?! Скиорите с "достойни" класирания след 40 - то място ?!?! Пари за тия - ЗАЩО ?!?!

4

много Важно

преди 6 години

Стефка Костадинова нали си се нагушва с 25 бона месечна заплата!

3

Реалистът

преди 6 години

Класиране в ТОП 10 във всякакъв вид спорт на Олимпийски Игри е наистина достойно за уважение и спортистът трябва да бъде поздравен за представянето си !!! ... Особено когато става дума за БЪЛГАРСКИ СПОРТИСТ НА ЗИМНА ОЛИМПИАДА , където нямаме особено големи традиции и надежди ! ... Затова едно голямо БРАВО за поредното стойностно представяне на Сани Жекова ! ... Но да кажеш "достойно" и "страхотно" представяне за ... 35-то място ... както стана малко по- рано с Мария Киркова в слалома е смешно !!

2

Анонимен

преди 6 години

Бива, но все пак за 6-то място даже и калъфката на медала не дават.

1

Анонимен

преди 6 години

Ще има ли България поне един медал в тая Олимпиада?