128

Анонимен

преди 6 години

Нали бяха 200, 300, 500? Какво се оказа?

127

Внимание! Пропаганда

преди 6 години

Законната власт е режим само за окупаторите и техните лакеи. Останалото да се докаже с поименен списък на убитите!

126

тт

преди 6 години

Петима убити??? Много бе Марче .Аз чух за четири и половина,ама той единия не бил съвсем убит ами само малко...

125

Анонимен

преди 6 години

Време е янките да наритат ушaнките от Сирия.

124

Анонимен

преди 6 години

Захарова: Петима руснаци може би са убити в Сирия--браво *** моме - 5 души са се возили в 10 танка и 30 бтр-а :))))Ама янките ви дадоха добър урока, а? Да си прибирате касманафтите, преди да са отнесли шамарите :)

123

Анонимен

преди 6 години

В Южния парк София има паметници на НАТО, Роналд Рейгън и др. натовски генрали!Изводете си правете сами! Българските паметници на възрожденци са разрушени. Новите паметници са спонсорирани от Атлантическия клуб начело с евреина Соломон Паси. Върви подмяна на ценностите! Какви са ни на нас тези чужди граждани? С какво са допринесли за България.

122

Анонимен

преди 6 години

За Россию, за победу, до конца!

121

Анонимен

преди 6 години

Може да са 5, а може и да са 205, но Захарова ще лъже, че не знае, както обикновено ;)

120

Анонимен

преди 6 години

Нали бяха над 200 убитите руснаци....................?Много издиша западната пропаганда!Хибридна война е това!

119

Обикновен Бг

преди 6 години

КАКТО ПИСАХ И В СТАРИТЕ МИ КОМЕНТАРИ КОИТО вие ТРИЕХТЕ,ЗАЩОТО НЕ ОТГОВАРЯХА НА ,, ДЕМОКРАТИЧНАТА АМЕРИКАНСКА ДЕМОКРАЦИЯ ''..ЗАСЛУЖАВАШЕ ЛИ СИ ПАРИТЕ скъпи мои съна/родници.

118

Обикновен Бг

преди 6 години

Алооо днес.бг какво стана ,нали БЯХА УБИТИ СПОРЕД ВАС 200 РУСКИ ВОЕННИ.А ТО 5, И ТО МАЙ НЯМА ДА ИЗЛЯЗАТ РУСНАЦИ,А НЯКВИ ДРУГИ.КАКВО СТАНА С ВЕЛИКАТА ХАМЕРИКАНСКА ПОБЕДА НАД РУСКИТЕ ВОЕННИ.И СЕГА СЛЕД ТАЗИ ВАША ИЗЦЕПКА САМО И САМО ЗА ДА СИ ЗАРАБОТАТЕ СЛУГИНСКИТЕ СИ ХАМЕРИКАНСКИ ДОЛАРИ КОЙ МИСЛЕЩ И СЕБЕУВАЖАВАЩ СЕ БЪЛГАРИН ЩЕ ви ЧЕТЕ.САЙТЧЕТО ви ПОСТЕПЕНО ГУБИ АУДИТОРИЯ,УСЕЩАТЕ ЛИ.И ВСИЧКО ТОВА ЗА ДА СЕ ОБСЛУЖАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА БЕЗГРЪБНАЧНИТЕ АМЕРИКАНЦИ..КАКТО ПИСАХ И В СТАРИТЕ МИ КОМЕНТАРИ КОИТО вие ТРИЕХТЕ,ЗАЩОТО НЕ ОТГОВАРЯХА НА ,, ДЕМОКРАТИЧНАТА АМЕРИКАНСКА ДЕМОКРАЦИЯ ''..ЗАС

117

Захаринка безцицова

преди 6 години

Абе повече са, ама началникът не дава да ги признаем всичките.

116

Анонимен

преди 6 години

някой може ли да каже защо са били убити

115

Анти-геЙрб

преди 6 години

Kолкото направиха нещо когато фесовете окупираха Кипър, или еврогейския съюз! Ако банкянския ибрик предпочита да живее във вилает, аз а и мнозинството българи не желаем това, напротив! Вече имам големи съмнения че тиквата е от българския етнос, много го влече към анадола нещо, прецедент-*** ни сложи!?! Голям *** се оказа поредното ни разочарование! Изпълнява желанията на всички други, само не и на народа си! Ама следващите избори чукат на вратата, и тогава ибрика ще си го получи с лихвите

114

Анти-геЙрб

преди 6 години

след свалянето на руския самолет пътека направи на килима на Путин за да си стоплят отношенията! След този голям външно-политически гаф с какви очи нашия *** би поискал нещо от Русия се чудя! Защо тиквеника не си държи езика зад зъбите, защо устата му изпреварва мисълта! Защо заради неговото сервилничене към Султана, брюкселските *** и краварите, затваря вратите ни към Русия! Ако утре агресивната турция ни нападне, кой питам, КОЙ освен Русия, евентуално би ни защитил? Нато ли?

113

Анти-геЙрб

преди 6 години

Ибрика, кон за кокошка даде - заради реставрирана църква в Истанбул, сега строи джамия до НДК, НА МЯСТОТО НА ПАМЕТНИКА 1300 ГОДИНИ БЪЛГАРИЯ! Много символика виждам в това!!! А че покани Султана през главата на Президента, в месеца в който честваме Освобождението на България от Турско робство, също има доста символика! Турция много набляга на символиката в отношението си с България, това е търсен ефект! Банкянския шегобиец да не забравя, че баш Султана, на който той се явява много усърден ибрик,

112

Анти-геЙрб

преди 6 години

Добре му го каза ПРЕЗИДЕНТА - да не носи само шербета на Султана във Варна, ибрика боко! Боко с Путин си прави майтап, но не си прави със Султана, дори напротив! А Султана е истински ислямски диктатор, хвърлил в затвора стотици хиляди хора, и връща страната си в средновековието с налагането на ислямистко обучение в училищата! Обаче боко-послушни, оглушително мълчи, даже мисъл не му минава в празната кратуна да се майтапи със Султана!

111

Анти-геЙрб

преди 6 години

Интересно, как съм пропуснал гафа на ти,квата в Брюксел на 02,02,18 когато е казал на майтап, че човек не може да избира само две неща-родителите и Путин! Да не би защото удобните ни медии ни го спестиха! Намерил се кой да си прави шеги на подобна тема! Та нали наскоро шайката си преизбра башбакана със 100% от гласовете! Това и по Бай Тошово време го нямаше! Банкянския *** явно пое щафетата по плюене по Русия от недоразумението на което биеше чембери - пре,цедента плю,вналиев!

110

СатаНАТО

преди 6 години

Пет - пет, кой ти ги дава ;)

109

Анонимен

преди 6 години

Русия умря страхливо.Рано е за шампанско ***, колкото руските толкова и доларовите *** са безроднициВземете си пуканки и чакайте втора серияТя ще бьде ,,Bad Men''.Русия никога не остава в грьб да лежи ,толкова дженджьри има около кюрдите.