66

Бай

преди 6 години

Лъжливи новини на търкалета

65

Анонимен

преди 6 години

Браво попе!Така се пази вяра от ***!

64

до 68

преди 6 години

БГ има бъдеще ... като задунайска губерния и румелийски вилает , разделена по братски от диктаторчетата путинчо и ердоганчо.

63

Тъпанарино,

преди 6 години

До Ф.С.В. От къде разбра, че попа е за домашното насилие?

62

Анонимен

преди 6 години

Поп Харитон! България има бъдеще!

61

Ф.С.В.

преди 6 години

Браво на Попа !! ---НЕ !!!___ на Истанбулската конвенция !!! ПОПЕ с теб сме ! Радвам се че БГ ЦЪрквата прие тази позиция !! Браво !!!

60

Анонимен

преди 6 години

Папаза е излезнал по-ербап!

59

до антигей

преди 6 години

Еми и путинчо е катпо теб анти-гей , анти-свобода , анти демокрация.Обожава концлагерите , изтезанията на всеки който не мисли като него .Обожава колегите си дикаторчетата по света -> ердоганчо , ккимчо и тнт.Но , природата е всемогъща и пуска периодично прахосмукачката за мразещите анти-всичко :)

58

до берл лазарчо

преди 6 години

а за троянските коне на путинчо какво ще каже премъдрата ви мисъл ?

57

Анонимен

преди 6 години

понеже бг-тата са големи "мъжаги" и мразят всичко различно , и обичат да бият жените и децата си, тя затова природата ги избърсва от лицето на планетата

56

Анонимен

преди 6 години

NARODA E ZA ISTANBULSKATA KONVENZIA,ZASHTOTO SME EVROPEIZI.

55

Един

преди 6 години

Отец Манджовски - Юмрукът на Бoга :D

54

дедо Йов

преди 6 години

Егати , вчера писаха за разни чиновници заплатите на който са над 10 000лв всеки месец, депутатите си вдигнаха заплатките с по 300лв/при положение че има пенсии по 240лв/ и вместо енергията да се насочи към появата на един нов Народен съд, *** се наливат по кръчмите и се бият един друг, *** то май още от времето на Ботев сме си такива г*зове

53

БЕРЛ ЛАЗАР

преди 6 години

ВСИЧКИ АМЕРИКАНСКИ ПРЕСТЪПНИ ТЕРОРИСТИЧНИ АНТИ БЪЛГАРСКИ ПРАВИТЕЛСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ НАРИЧАНИ ОЩЕ В БЪЛГАРИЯ НПО ТРЯБВА ДА БЪДАТ ЗАДЪРЖАНИ И СЪДЕНИ ЗА АНТИДЪРЖАВНА И АНТИНАРОДНА ДЕЙНОСТ...ТРОЯНСКИТЕ КОНЕ НА САЩ...ВЕДНАГА СЛЕД ТОВА ИЗВАЖДАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ ОТ ТЕРОРИСТИЧНАТА ГРОПИРОВКА НАТО И ЕС ....ЗАТВАРЯНЕ НА ГРАНИЦИТЕ НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА ВСИЧКО ОТКРАДНАТО И ЗАПОРИРАНЕ НА БАНКОВИТЕ СМЕТКИ НА "БИЗНЕСЪТ" ПОСЛЕ СЛЕД МАКСИМУМ ГОДИНА В БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИМА ДЪРЖАВНИ ЗАВОДИ И ИКОНОМИКА ВНОС ИЗНОС....

52

Я па я...!

преди 6 години

До Приятел Попа е бил за истанбулската канвенция , а другия против.Така ли е ?

51

Четем, четем

преди 6 години

До РалиТи прочети в. "168 часа" и ще видиш, че основата на това зло е пак Сосос! Управителният орган GREVIO е от 10 човека, три от тях-все жени са пряко зависими от него и досега са били в негови НПО-та! Едната албанка - те в Албания мно-о-ого пазят правата на жените и децата, на Европа акъл дават вече!

50

ASMODEI

преди 6 години

До CatolickMePO VREMETO NA CAR BORIL UMNIKO!

49

Нинов

преди 6 години

Попа е ударил строителя с ролекса в зъбите

48

акъл

преди 6 години

Нека попа да го буха със стола. С кой акъл можеш да защитаваш чужд ненужен закон, който да седи над твоите собствени закони ? Дори либералната америка го е отхвърлила, нима ние трябва да се правим на модерни като приемаме подобни глупости.

47

Анонимен

преди 6 години

Бой в кръчма между поп и строител! Масон и Фримасон се сбили!