409

Дедо Геле

преди 6 години

До До 411За твое голямо съжаление истината винаги излиза,а тя е,че кравите изядоха ушанките и *** на горките невинни хорица.

408

Анонимен

преди 6 години

И един F22 Раптор дал фира над Сирия свален от С200.Мммм кеф

407

Ghost

преди 6 години

Путин да не спи, ами да отвърне на свръх заряда за да се възстанови равновесиято в бройката загинали. Славянството никога не трябва да се огъва пред неграмотните и военолюбиви янки, мнозинството от които не познава собствената си история и си мислят, че са *** на света. Руската армия е доказала какво може време е и сега да покаже. Време е да се срине долара като тоалетна валута. И е време янките да разберат какво е криза и какво е глад. На американците Руский Во в жо-па Подлеците на света

406

Анонимен

преди 6 години

Знаем, че Их там нет... уже их там нет действительно :)

405

Анонимен

преди 6 години

До ЩирлицЕдин полк джедаи са направили десант,в помощ на хамериканоситеза джедаи не знам, но един полк ушaнки са дали фира. Кво ше прави Путин без "отпускари" в Донбас сега?

404

Анонимен

преди 6 години

Дмитрий Песков заяви: Ние в Кремъл не разполагаме с детайлни информациие как да разполагате, като цялата руска сгaн е била избита :)

403

123

преди 6 години

Така е като си повярваш сам на тъпата пропаганда. И руснаците и американците и всички (почти де) ги чака голямо разочарование. Все пак в Библията пише: " и последните ще станат първи, а първите последни..".

402

Защо е тоюа хапане

преди 6 години

и ръфане. Цялото това шоу с т.н. избити руснаци трйгна от украински феикови сайтоюе, Да, размяна на удари имаше, това е факт. Нп ако следите ситуацията там трябва да ви е направило впечатление, че се споменава американска техника, която я няма ю района. А че се избиват взаимно руснаци и американци това е юсеизвестно. И не само американци. Интересно какюо правеха на страната на ИДИЛ и евреи, англичани, французи.

401

Анонимен

преди 6 години

Руските освободителни военни сили допуснаха непростима тактическа грешка в Дейр-ез-Зор нямаше задължителния при такива операции жив щит от жени и деца пред освободителите и това позволи на американския враг да ги разпердушини като плява. Ей за тоя невиждан пропуск в най-новата военна руска история ще бъдат наложени най-строги наказания от главнокомандващият но руските космическо-галактически войски адмиралисимус Путин.

400

Щирлиц

преди 6 години

Един полк джедаи са направили десант,в помощ на хамериканосите,барабар с Дарт Вейдър.

399

Анонимен

преди 6 години

Числото на безвъзвратните руски загуби плътно се доближава до 700 прибавяйки безследно изчезналите (т.е. оставените на природна утилизация на бойното поле) и умрелите от раните си в болници в Русия и Сирия. Това обаче никак не пречи на властите нагло да лъжат за 5 убити.

398

Анонимен

преди 6 години

Ей заради тия от Вагнер Путин се простуди и го хвана тройната диария. Основният симптом на това тежко заболяване е че три пъти пълниш гащите още преди да се придвижиш до тоалетната. Виждате господа под какво напрежение работи другарят Путин за благото и добруването на Русия и всички руснаци по света. Очарован съм от твърдостта и стоицизма на вожда на руския глупотат.

397

до Пенко

преди 6 години

Два часа след началото на контраударите са унищожени близо 80 % от силите на руските наемници и на асадистите.След което започва ловът на бълхи: под прикритието на F-22 вертолети прочистват района и довършват съпротивата на отделни бойци.Загубите на противника са 90 % от оръжието и техниката и 70-80 % от личния състав.Американските подразделения не регистрират загуби.Времетраенето на операцията е по-малко от 6 часа.Руските наемници и бойците на Асад бяха поразени като мишени на стрелбищ

396

1

преди 6 години

След неколкократни предупреждения ВВС и специалните сили на САЩ нанасят унищожителни удари по групировката чрез високоточна мобилна ракетно-артилерийска система чийто ракети само за 5 мин. долитат на 200 км и са в състояние с един залп да поразят 50 цели.Насочвани от дронове, тези системи унищожават руските прикриващи батареи.След като ликвидира първия ешалон на руските наемници и на бойците на Асад,американската артилерия поразява втората батальонна тактическа група.Жертвите са над 400

395

Анонимен

преди 6 години

Само зающен *** може да твърди че лада (патента на фиат) може да се нарече кола и още повече че е нещо повече от западните автомобили!!!

394

Анонимен

преди 6 години

Ако Путин беше по-умен никога нямаше да хукне да спасява людоеда Башар Асад, но когато ти е глупав вожда и 600 жертви на ден са малко за избралата го нация.

393

Анонимен

преди 6 години

Ми "машата" на мераклиите за нефт - ИД умря.И сега трябва да се справят сами.

392

Анонимен

преди 6 години

Който тръгне срещу велика Русия................накрая яде дървото и го лази руската мечка.Наполеон , Хитлер ..............

391

Анонимен

преди 6 години

Едно време маса китайци го отнесоха, след като навлязоха в руска територия. Било - "земя без хора за хора без земя". Ама после и гарваните останаха гладни...

390

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен460Ако Ладата е правена със старанието, положено за Арматата, щеше да е най-хубавата кола на света. Ама е правена в понеделник и от неизтрезнели инженери.