113

Анонимен

преди 6 години

Вдясно на снимката-селски тарикат тип Тодор Живков, вижте му само лукавата усмивка

112

dospat

преди 6 години

изстина му президенското място на борисов, той отдавна го мислеше за бащиния ама му се объркаха картите. сега пътя вече е само надолу.

111

Shaker

преди 6 години

Neka sa blaskat, generalski boy...:-)

110

Анонимен

преди 6 години

Президентът да прави президентска република и всички крадци и предатели от СДС, ДСБ, реформатори и подобна демократична *** в затворите.

109

Анонимен

преди 6 години

Герберите са една крадлива и лъжлива шайка, те са временно явление.

108

Анонимен

преди 6 години

Президентът да прави президенткс република и всички крадци и предатели от СДС, ДСБ, реформатори и подобна демократична *** в затворите.

107

А Х А

преди 6 години

На снимката - единият стегнат, излъчващ спокойствие, другият в поза:"е са те прецак'ах", с разхлабена вратовръзка и отпусната стойка, като всичката му работа-през куп за грош. Велик *** и селски тарикат, това е мин.председателА от герб.

106

Анонимен

преди 6 години

Б.Борисов не може да стъпи на малкия пръст на Р.Радев.Р.Радев е мъжкар и има багаж и кураж да каже кривиците на Б.Борисов,а той завалията кипи от злоба и не знае какво да отговори.

105

Анонимен

преди 6 години

Колкото да изглежда мъжкар в очите на *** ***,Б.Борисов е страхливец.Въси си физиономията да изглежда страшен,но това минава само сред подчинените му, по страхливи и от него.

104

ГЕРБ

преди 6 години

Няма по-силна и дисциплинирана паетия от нашата.Дванадесет гидини от основаването на ГЕРБ и винаги сме на върха.Допуснахме президент от БСП , но няма да е задълго. И да не си мисли Радев, че може да ни повлияе с каквото и да било.Ще бъде натикан в ъгъла и ще види трибуна през крив макарон.Докато му уври главата, че ако искя нещо добро да свърши за България трябва да ни сътрудничи.Няма друга партия, която да му осигури това. Да пита Първанов ако ке вярва. И той се опъваше отначало.

103

Анонимен

преди 6 години

ТОЙ БОКО И НА ДОГАН ПОДАРИ КУЧЕНЦЕ ЗА ЕДИН РОЖДЕН ДЕН, КОГАТО ХОДИ В САРАИТЕ НА ШЕРБЕТ И БАКЛАВА.

102

Анонимен

преди 6 години

Антон Хекимян така и не успя да зададе въпрос на Боко.Той си издекламира урока за краставицата и колчем Хекимян си отвореше устата, Боко засилваше децибелите и го заглушаваше.

101

Анонимен

преди 6 години

Га...дта Резидент на Кремъл се държи като политически противник а не като пРезидент на уж всички българи.Какво питаш Борисов бе гламар,питай Пеевски избранникът на БКП за шеф на ДАНС и вечният ортак на БКП чрез ДПС където е член Делянчо!Злобна сел,,дурска Аскооска ти,,ва.

100

Анонимен

преди 6 години

Борисов се заяжда и хвърля безпочвени предположения и подозрения,меко казано,а гогато му отвърнат се сърди като малко дете.Президента е мъж с достойнство и не би търпял някой да се гаври с него,както е правено в други случаи.

99

Анонимен

преди 6 години

Дали някога ще видим Бойко на дебат, а не с вечният му монолог за краставицата? Никога!!!Защото няма багаж и кураж за дебат!

98

БГ

преди 6 години

КОЙ ПОДАРИ КУЧЕНЦЕ НА ПУТИН ЗА СТОИТЕЛСТВОТО НА ЮЖЕН ПОТОК,ПРОПУСНАТИ ПОЛЗИ ЗА МИЛИОНИ БЕЗСТОПАНСТВЕНОСТ ЗА ЩЕТА НАНЕСЕНА НА ДЪРЖАВАТА,БЕЛЕНЕ МИЛИОНИ КОЙ СПРЯ СТРОИТЕСТВОТОТО,КОЙ КАЗА ЧЕ Е СПРЯЛ ТРИТЕ НАЦИОНАЛНИ ОБЕКТИ,КОЙ ,КОЙ ЗНАЕ ГОЦЕЛИЯ НАРОД,САМ СИ ПРИЗНА,А ПЪК НИКОЙ НЕ СЕ САМОСЕЗИРА,ТОГАВА ЩО СМЕ БЕДНИ,ЗА ДЕСЕТ ЛВ ЩЕ ТИ СЛОЖАТ БЕЛЕЗНИЦИТЕ, А ПРОПУСНАТИ МИЛИАРДИ НЯМА ВИНОВНИ.,ЗАТОВА РАДЕВ Е МЪЖ И ИСТИНСКИ ПОЛИТИК,ГОРДЕЯ СЕ С НЕГО.

97

Анонимен

преди 6 години

Внимавайте много,премиера е хипертоник!А и отдавна не е подавал оставка.

96

Анонимен

преди 6 години

Радев е харесван от целия народ и този факт не може да бъде променен,колкото и да не им се харесва на някои.Да се връщат военните и БСП на власт,че останахме без население,клаха народа си в несвяст,няма никакво извинение за този масов геноцид!Никога повече ДПС,ГЕРБ!

95

БАБА БУНА

преди 6 години

БРАВО ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ,ТИ СИ ИСТИНСКИ ПОЛИТИК И МЪЖ,НЯМА ДРУГ КОЙТО МОЖЕ ДА КАЖЕ ТАКА ИСТИНАТА КОЛКОТО И БОЛНА ДА Е ТЯ,ВСИЧКИ СИ ЗНАЯТ,НО НЯМА КОЙ ДА КАЖЕ НА ГЛАС ИСТИНАТА.БРАВО.

94

До 101

преди 6 години

За какво? Замисли се. Държи се като в детска градина - на ти куклите, дай ми парцалките. Дребнотемие, злоба и нищо положително не виждам. И ние баламите гледаме и се забавляваме. А те ни се присмиват.