43

Анонимен

преди 6 години

къде видя омраза даскалице ..в кой лозунг или призив или така ти казват от посолството на САЩ омраза има в бомбандировките на САЩ и АНГЛИЯ над София,в нео либерализма в гей инванзията в болшевишкия терор като продължение на комунистическите идеи в налагането на крайния ислям и милионите мигранти от африка и пакистан и афганистан..всичко което не ви е по вкуса го дамгосвате като стари комунисти с етикет за език на омраза,расизъм,нетолерантности подобни либерални извратености

42

Nikos

преди 6 години

ГАРАНТИРАНО ОТ ХУНТАТА ГЕРБ-ГРОБ"Заместник-министърът на образованието Деница Сачева посочи, че е особено важно гражданското образование...ще бъде оказана и финансова подкрепа за пилотно въвеждане на образование за демократично гражданство и интеркултурно образование" Ще се вложи старание и народна пара за изопачаване на историята и заличаване на народната памет и признание ли?"Това трябва да говори за ясната позиция, че подобни събития нямат място в нашия град"

41

Анонимен

преди 6 години

Започва се от фрази като "езика на омразата", "насаждане на разделение", "фалшиви новини" и други подобни. После тихомълком и без много медиен отзвук се формират органи, които да наказват за такива нарушения. И не след дълго ще имаме либерално-фашистки строй с Министерство на истината и Комисия по политкоректното мислене. Любопитно: в Германия от години хората биват арестувани, уволнявани и наказвани за коментари срещу имиграционната политика на правителството. Добре дошли в Европа.

40

ГЕРБ

преди 6 години

От дванадесет години сме безспорни управляващи , и най- вече в София.Столицата винаги е била и ще бъде наш приоритет, защото тук е съсредоточено най много население.Софиянци помнят хаоса преди кмета Борисов и Фандъкова, помнят дупките по улиците и тротоарите.Сега в голямата си част това е минало. В краткосролната ни петгодипна програма ще го ликвидираме навсякъде, а след 7-8 години София няма да е познаете.То и сега като се връщат сънародници им прави впечатление реда и чистотата.

39

Анонимен

преди 6 години

В крайна сметка ще има ли "Луков марш" ,или няма? Защото се разбира, че заповедите на кметицата са отхвърлени от съда (а с какви доводи?)

38

Анонимен

преди 6 години

Ченгесаровъшкарските комунистически нещастници, завършили рабфак е време да бъдат опяти

37

Анонимен

преди 6 години

Ти ли ще ми кажеш какво има място в моя град ***, самоковлийке?Аз идвам ли в твоя град да те уча какви картофи да произвеждаш?

36

Защо

преди 6 години

Миналата година имаше място, пък сега не. Това какво означава?

35

Анонимен

преди 6 години

Svinq evreiska

34

Анонимен

преди 6 години

Благодаря госпожо Фандъкова. От Вас научих , че да обичаш България е език на омразата. Генерал Луков добре се е бил на фронта за България, следователно е обичал България, т.е. езика на омразата. Бог да Ви прости, как ли сте учила децата.

33

Коце кмета

преди 6 години

Значи от моите данъци се плаща на национален координатор за борба с антисемитизма?? Ама аз пък искам обратното

32

Анонимен

преди 6 години

Лелката си дрънка ама кой нормален я е я слуша. Език на омразата това е новото оръжие на богоизбраните които командват шефа ти.

31

до анонимен 31

преди 6 години

Това за отношението на българите към турците не е вярно и считам написаното за груба провокация. Работил съм рамо до рамо с много /над 300/ наши турци в Германия и никога не е имало такова разделяне и противопоставяне. Те си имат,разбира се,трески за дялане,знам ги добре,но това е в следствие на чужда пропаганда,а не българска омраза.

30

Анонимен

преди 6 години

"Луков марш" едва ли е изказ на омраза.Зависи кой как гледа.То от 74 г. властта мрази българите.

29

Анонимен

преди 6 години

В България най-потърпевши от омразата са българските турци.Срещу турците от Турция българите не смеят да се държат лошо, но срещу българските турци е друго. "Шведите" даже не са толкова сегрегирани в тази държава, колкото турците, зарад и 500 г. робство.Да си турчин в България е равносилно на Ад, всеки ден ще чуваш подмятания и обиди по свой адрес. Има хора, които си мислят, че са много велики само защото са се родили българи, и непрестанно избиват комплекси.Това го няма другаде на Балканите.

28

Анонимен

преди 6 години

Хайде пускай вече кокала! Не се налапа и ти ***!

27

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

Ген. Луков е убит след нареждане от Москва на полковника от НКВД с псевдоним Спартак, сатрапа Вълко Червенков. По-късно този съветски агент е министър председател на БЪЛГАРИЯ.Няма нужда от коментари!!!

26

антифаш

преди 6 години

Много лежерно го давате,госпожо:"Аз забранявам,но те...пак...". Ако беше в някоя по-нормална държава полицията щеше да подпука тези лукови глави,та ще бягат до Ихтиман с подути глави.

25

ВИДОВДЕН

преди 6 години

Как реши ,че града е твой? Ти си само един чиновник нищо повече.

24

Анонимен

преди 6 години

Естествено, че товарищ Фандъкова няма да позволи такова мероприятие. За сметка на това, много съвестно се погрижи с нашите пари да бъдат обновени камбаните на правешката принцеса и дъщеря на диктатора Живков.