67

Напротив

преди 6 години

До 7183А не мен от 2010 нанасам заплата ми скочи 9 пъти, но си скъсах г*за от учене и работа, а не се натискам на държавна службица и да мрънкам колко малко ми плащат. С упорит труд и постоянство няма как да не успееш, а като си скатавка и мързел все някой друг ти е виновен.

66

мижи да те лАжем

преди 6 години

До Стига вечеПари като вестници казваш ?

65

Анонимен

преди 6 години

Не е за вярване , наистина ли?Много пари бе.

64

Стига вече

преди 6 години

Айде стига вече с това колко сме бедни. Събота и неделя супермаркетите се пръскат от хора, като идеш в Гърция на всякъде българи, всеки втори има скъп смартфон, дори "бедните" пенсионери от някъде изкарват по 10, 20 че и повече хиляди да хвърлят през терасите. Българите отдавна вече не сме толкова бедни колкото се пише по медиите.

63

7183

преди 6 години

Разходите растат - цените се покачват псотоянно. доходите ми от 2010 не са се покачили. като държавенс лужител дори нямам право на клас прослужено време заради иидота Дянков. В момента заплатата ми е много по-близо до минималната отколкото до средната. Работата ми изисква висока екпертиза и специфични познания Измислените съветници, комисари и всякакви хрануттници получават над 4000, ползват личен шофьор, плаащат им дори телефонните разговори. Откъде толкова пари в нашата държава?

62

Карчо

преди 6 години

Остава им един рУкан,като на 3 годишно магаре !

61

Булгериа ин дъ фючър

преди 6 години

Някъде в една далечна държава годината е 2026...Обажда се меринджей да поръча пица-Извиняваме се господине, но няма шофьори, ако искате можете да поръчате от съседна държава и след 3 дена ще ви дойде, и само трябва да си я притоплите...Обажда се IT специалист да поръча час при доктор-Извиняваме се господине, но няма лекари, ако искате след 2 седмици в съседна държава може да ви приемат....И така си живеят хората в тази далечна държава без да разбират, че всичко това можеше да не е така...

60

обикновен трудещ се

преди 6 години

Как така : "доходът от работна заплата нараства от 715 на 781", а пък "1449 лв. е общият доход средно на лице от домакинство през четвъртото тримесечие на 2017 г." Ние сме двучленно семейство със заплати от по 700,00лв. преди облагане, т.е. и двамата заедно не получаваме 1449лв. Караме я на магия с големи лишения, дори от някои храни. Над 80% от работещите българите са като нас! Жалко за България!!!

59

Анонимен

преди 6 години

С подходящо образование,липса на мързел и малко интелект могат едно семейство винаги може да изкара по едни 3 500- 4 000 лв.на месец.вярно,че ще трябва да работи малко повече и задължително на повече от едно място,но това е ситуацията в момента! Друг е въпросът,че не цените са високи,а заплатите са малки!

58

АНТИ

преди 6 години

Как ще пеят птиците в житата! Весели ще плуват във простора... Ще се радват на труда си хората и ще се обичат като братя.

57

евридей сейм шит

преди 6 години

Бокостан

56

Анонимен

преди 6 години

Според НСИ-то нашето семейство, като 5 членно има месечен доход 7245 лв. Търся разликата от около 4 х.лв и моля НСИ-то да ми я даде.

55

Анонимен

преди 6 години

Свинското със зеле пак е актуално.Това, че 25 % от населението живее добре нищо не значи.Останалите 75 % се спасяват навън и не се връщат.Накрая ще останат само офис работници, HR, IT, меринджеи, директори, полтици, депутати и висша администрация.Лекари, учители, чистачки, общаци, складови работници, строителни работници, всички ще са навън.

54

АНТИ

преди 6 години

Народът ***,животът тежък скучен -Живот без маска и без грим -озъбено свирепо куче.

53

lili

преди 6 години

nemci tarsqt rabota v bg.

52

куката

преди 6 години

А на чикиджиите от парламента и министрите пак им вдигнаха заплатите с по 300 и повече лв. защото използват за база средната работна заплата умножена по 3! В тази връзка предлагам за база да вземат минималната пенсия от 200лв. с коефицент по 2, да станат 120 души и да се събират да работят на сесии от по два месеца! И без друго през останалото време само въртят далавери и се чудят каква простотия да сътворят!

51

Анонимен

преди 6 години

Работя топ платен специалист в Германия. След като си покрием всички разходи, храна, такси и застраховки ни остават по 2400 евро на член от семейството да харчим през свободното си време.

50

До 44-ти

преди 6 години

С тези високи заплати които получавате (3500 хил) запиши едни-два курса да се ограмотиш малко, че не ти излизат сметките.

49

П.Петров

преди 6 години

Статията показва средно-аритметично сметнати числа. Да, вярно е, че болшинството от хора получават 700-800 лв заплати. Но има едни 10-20% които получават над 8000 лв. Те накланят везната и се стига до по-големите числа. Сега ЯД ЛИ ВИ Е, че не сте от тия с над 8000 лв заплати?

48

Предложение

преди 6 години

Предлагам на следващите избори да сменим мутрата Борисов с БСП и заплатите да станат по 4 хил евро. Сега при демокрацията сме свободни и можем да ги сменяме и да взимаме заплати като на запад. Ако не стане с БСП след 4 години пак можем да върнем ГЕРБ и мутрата Борисов, така е при демокрацията.