17

Анонимен

преди 6 години

Този освен че е най грозен от правителството е и най - *** и нагъл

16

Спиро Киров

преди 6 години

Дончев и ние се чудим защо тормозите и разкатавате народа нино се случва

15

Анонимен

преди 6 години

Дончев, ти си единствения свестен в тази партия и коалиция. Какво още правиш там? Махай се и не затъвай с тях. Пази името и достойнството си.

14

доц. д-р чоко боков

преди 6 години

това момче колко време е управляващ вече, така и не се научи да се грижи за външния си вид и мяза на клошар по отношение на ризи, вратовръзки, сака, брадясалост. за това, че е журналист и философ и отговаря за икономическото развитие дори не е нужно да се коментира. приятен ден.

13

акуд

преди 6 години

дончев, GENDER няма нищо общо с FEMALE

12

доц. д-р чоко боков

преди 6 години

това момче колко време е управляващ вече, така и не се научи да се грижи за външния си вид и мяза на клошар по отношение на ризи, вратовръзким сака, брадясалост. за това, че е журналист и философ и отговаря за икономическото развитие дори не е нужно да се коментира. приятен ден.

11

wc

преди 6 години

И бре свободна медия! Да ви има самочувствието... За това сме на последните места навсякъде и във всичко... Изтрийте го и този коментар за да не ви дърпат ушите...

10

Анонимен

преди 6 години

Борисов правилно праща ИК на дебат.Бсп-то вече са включили на задна, бавно дават газ. Ще се почака докато извършат обратния завой. Нямат избор, губят, изолират се отвсякъде.ОП се въртят насам-натам, защото се видя че властовите лостове, които държат не са по силите им. Досега нямат полезни решения. Гледат как да се преориентират в случай на необходимост.

9

барон мюнхаузен

преди 6 години

..винаги ми е било интересно , как може законът да допусне в името на партия да фигурира термина "патриоти" и другите партии да не скочат ...че нали това автоматично означава , ч е другите не са , както в случая Патриотите и ГЕРБ , едните са патриоти , а другите , какво са..?! То пък , като се замисли човек те са за Европейско развитие не за Българско..

8

така

преди 6 години

...гербист-патриот...е оксиморон,ако това въобще нещо ти говори...иначе доста демагогия,добре че беше степендиант на "Отворено общество" да го измъкне от дълбоката габровска провинция...че и морален стожер при това.

7

анонимен

преди 6 години

дьрвеният философ се изказа сега ни олекна друго си е учено да те светнепо ист конвенция

6

Възмутен

преди 6 години

Поредният доцент Денев ...Нали сте гледали Двойникът с Тодор Колев , ето такива ни управлявят , до вчера беше шИфьор , и след един гербаджийски скок с парашут - вече министър .....Същото се случи и с Деса *** от Дулово , че стана чак здравен министър , Държавата се управлява от хора прототипи на доцент Денев , БОГ ДА ПАЗИ БЛГАРИЯ

5

Анонимен

преди 6 години

От сегашното правителство единствено Дончев е с нужния експертен потенциал и прагматично отношение към проблемите на страната.

4

Дончев

преди 6 години

Що не вземеш да си ходиш в Габрово? Но преди това да кажеш за НДК, за помоща дето още я чакат пострадалите от земетресението. Парашутист без 1ден реален трудов стаж. За морал няма смисъл да говорим. В NL подават оставка за лъжа от преди 5г, тоя всеки ден е с нова, с ново мото и нови методи за присвояване. А за санирането? Герб причинява такива вреди дето са непопрявими, а както знаете само смърта е непоправима. Това е ГЕРБ за България

3

герб=дпс задкулисно

преди 6 години

спокойно дпс винаги сме заставали до герб, няма да падне властта!

2

гербист-патриот

преди 6 години

Прав е, защото такива разговори не трябва да се водят пред народа, а да се решават на закрито, така както се правят преговори за коалиция. Не пред всички и в парламента, а на закрито.Затова имаме проблем, но дано скоро партиотите да се вразумят.

1

Анонимен

преди 6 години

Стар Ерген дава ъкъл , как да се държим с жените и да си гледаме децата..Юбре извратеняко ..