13

Коко

преди 6 години

Мен ме е срам от това, което сме договорили в този договор. Македонците в момента изпълняват явна поръчка и са клекнали здраво. Готови са да си СМЕНЯТ ИМЕТО, да ПРИЗНАЯТ Александър Македонски за грък, за да угодят на Гърция, а ние какво успяхме да договорим? Комисия, която щяла да разглежда спорните исторически въпроси, което означава, че македония не признава и не се отказва от кражбата на нашата история. Иначе "успеха" е "исторически"

12

Анонимен

преди 6 години

Много- много не се месете в делата на Македония, Сърбия, Босна, Черна гора.Не забравяйте миналото и горчилката, която многократно сме преглъщали!

11

Факт

преди 6 години

Гърция извлече максимума от преговорите с Македония,ние загубихме максимално възможното!Иначе велик политик е Банкянеца,дума да няма....

10

ГЕРБ

преди 6 години

Сами виждате резултата от дванадсет годишната ни работа като.партия в полза на България. С колко труд и дипломация най сетне успяхме да намалим и ликвидираме напрежението между двете страни. Борисов свърши повечето, но не и без експертите ни и всеки един от нас. Повод за поздравления, граждани на България.

9

вместо македонци

преди 6 години

За внос на работници от Афганистан и Индия настояват родните предприемачи. Както и за удължаване на разрешителното им за пребиваване в страната ни от 1 на 2 години. Очевидно правителството на ГЕРБ е прегърнало горещо идеята, защото преди седмица законът за това вече е минал тихомълком на първо четене в парламента.Под официалното наименование Закон за наемане на работна ръка от страни извън ЕС.................Скандално.нет

8

Анонимен

преди 6 години

Има една историческа снимка подписването на договора за приятелство между СССР и Германия, 23 август 1939 в Москва. Външните министри Мол.отов и Рибентроп подписват, а "хазяинът" Сталин стои за тях. Кой ли се е сетил да му покаже тази снимка, та банкянският ... Бойко Методиевич се прави на Йосиф Висарионович? Историческа снимка ... :)

7

Ано

преди 6 години

Стана въпрос за едни 40 милиарда евро, които познати на българския преход банкери отпускат на западните Балкани за инфраструктурни проекти. Достатъчен повод и за българи и за македонци да запеят друга песен. А патриотите ни да станат интернационалист и!

6

Анонимен

преди 6 години

И каква стана тя признаваме още веднъж че има държава Македония? Браво на селянчетата ноооого са "умни"! Ало селянчетата такава държава няма със кой подписвате с вас самите ли? Бравооо!

5

Стамат

преди 6 години

Боко изпълнява поредната поръчка от господаря.

4

Анонимен

преди 6 години

КОМУНИСТЪТ БОРИСОВ Я ПОДКАРА НА ИНТЕРНАЦИОНАЛИЗЪМ.

3

До 1

преди 6 години

Пълна каша ти е в главата. Медал комунисти (които са за дрожба между народи) и националисти (които са за битка между народи)

2

ами

преди 6 години

Фалш и лицемерие...

1

Анонимен

преди 6 години

Да е жив и здрав Бойко дълги години да кара *** по форумите да врещят на умряло хи хи