165

Анонимен

преди 4 години

"ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ТАЗИ КОНВЕНЦИЯ ДА БЪДЕ ПРИЕТА ОТ ЕВРОПА С ПРЕМАХНАТИ ЧЛЕНОЕВЕ ИЛИ ТЕКСТОВЕ-----ДА ИЛИ НЕ"Категорично - НЕ! Изрично пише - трябва да се приеме ЦЯЛАТА! Това е уловката. Покрай захаросаните текстчета да се приемем и всичко останало. Хитро е направено. Освен че и проблемите изобщо не ни касаят, ние имаме къде по-наболели проблеми... Виждате ли какво падение, какви лъжи, какво ограбване ни дойде от ЕС... Със СССР бяхме по-добре и имахме повече независимост! Предатели на народа са нашт

164

AHA

преди 5 години

Целта е една и само една-унищожение на връзките мъж/жена и редуциране на населението по този по прикрит начин без кръв,насилие и тн.В Швеция има официално десетки полове записани!И мъжете и жените губят от тези неща.Освен това откъде накъде заместваме стари добри български ценности(само мъж и жена) с чужди лоши такива?Иначе ГЕРБ са ясни,те се управляват от мощни външни сили и естествено слугуват на тях.

163

Анонимен

преди 6 години

Никаква конвенция. Кой джендар се чувства с нарушени гейски права да исчезва от България за да стане " чиста и свята република".

162

Todor R

преди 6 години

Понеже малките партии Зелените и Да, България викат срещу втория лифт, за да си правят реклама, и на Бойко не му се занимава с критики, понеже знаем, че не търпи такива, взе че хвърли една хипотеза във въздуха и после другите да се оправят.

161

Друг пенсионер

преди 6 години

Първия голям гаф на Борисов бе Цецко Цачава , втория ще бъде истанбулската конвенция.Срещу народа и църквата не се рита.

160

до Винету

преди 6 години

Какъв дебат,бре? Хай върви на майната си!Нещем нито конвенцията ти,нито тебе,нитопартията ти. Всички сте за затвора. И не койда е,а едновремешния - Беленския.

159

кой е бит

преди 6 години

Докато Ципрас и Ердоган се борят с нокти изъби народите им да благоденстват,нашичкия се чуди как да предаде и продаде народи държава.Айде да докаже,че го е еня за народа и държавата. Да развали концесията с канадската фирма за златото ни. Мините да се разработват отдържавата и златото да остава тук. Не ни е излишно. Тъкмо ще живнем.А не двама - трима да си вземат 10% от добиваа народа да мизерства.

158

Анонимен

преди 6 години

Вчера гледахте ли интервюто при Хекимян???Какво усещане остави?И последно, според вас, парламентарна или министър-председателска република сме?И най-последнно, Хекимян ме изненада положително с някои въпроси, така че сега ще видим, дали няма да има последствия за него, пък ако стане така, само ще се потвърди още повече теорията ми.

157

БЛАГОДАРЯ!

преди 6 години

На моя изстрадал народ, че намира сили да се бори със злото, да брани честта и достойнството си и не ги продава, въпреки силните си врагове. Няма по голяма радост да видиш народа обединен за доброто на България. Ето, заради неуморния Ви труд...врагът е наколене и не иска референдум. Умолявам Ви не спирайте да се противите на злото....макар и по форуми. ГОСПОД Е С НАС!

156

Анонимен

преди 6 години

До 167ушев, на бочко заложиха не Руснаците... Американоосманската дружинка ...тя му наложи предаването на енергийните оланове на Турция, износ на оружие за ислямските главорези, дърпането на огромни заеми, и отровата с която да дупчи Добруджа ,заедно с озаконяването на извратеноста в България..има един филм ,,Духът на времето "" в етората част ще го видите как става всичко..

155

Анонимен

преди 6 години

До АнонименКой гласува за този ?..................Това е една друга тема...лошото е, че на следващите избори пак той ще спечели , въпреки че никой нe гласува, камо ли пък за негоDD

154

Анонимен

преди 6 години

KAK LYJE SAMO PRI XEKIMQN SRAM I POZOR LYE KATO DYRT ROM KAK NE GO E SRAM

153

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен...йезуитски колега....а хомосексуалните мъже от Близкия изток,без да можем да ги проверим със задалжителна закрила и всякво последващо обгрижване...къща,издръжка,тях като културно-исторически туризъм ли да ги пишем

152

Манолски

преди 6 години

снощи такива ги наплещи при Хекимян, че останах потресен :)

151

Денислав Иванов

преди 6 години

*** долен изчадие мутренско

150

Анонимен

преди 6 години

Страхлив, безсрамен, неграмотен и примитивен неолитен екземпляр управлява държава.Европейска държава.Кой гласува за този ?

149

сс

преди 6 години

Тиквата както винаги пада от Марс. Ръстове, проценти, растеж, стабилност, съгласие, а ние все най- бедни си стоим. Не мога да разбера от къде се взема наглостта му да казва на черното бяло. Най-лошото е, че народа вече се е примирил, не се вижда светлина в тунела, ще бъдем клатени вечно.

148

Ушеф

преди 6 години

Гледам Мутрата и се радвам, че съм безработен. За този и стотинка данъци няма да платя. Иначе копаем дъното с този индивид. Както се вижда Тиквата има влошена приспособимост към трудовите и социални условия, обезличаване на характера, бълнуване, халюцинации, нервно-психична възбуда, фантасмагорични налудности, дезориентираност на говора и мисленето. Но руснаците обичат да залагат на пропаднали типове с много зависимости.

147

Анонимен

преди 6 години

Сменете понятията пол, ***, жени, деца с ХОРА и няма никой да е против.

146

БГТРАКИЕЦ

преди 6 години

ТОВА ЩЕ БЪДЕ КРАЯТ ГЕРБАВЩИНАТА,КАТО СДС САМО ЗНАЯТ КОНВЕНЦИЯ,НАРОДЕН СЪД И ДР ВЕЧЕ ЯСНИ НА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НААРОД,НАПРАВЕТЕ НЕЩО ЗА ОБИКНОВЕННИТЕ ХОРА БРЕ.