40

Анонимен

преди 6 години

Стига де !?......Пак става дума за пари....До кога ????????????

39

Анонимен

преди 6 години

Ало-ало измамите и другите зулуми над старците и пенсионерите,а те като статистика и по видове,тежест и размер на измама и престъпление са също насилие,а пък срещу по възростови групи по-младо поколение чет нямат такива и други престъпления които нанасят душевни рани на пострадалите,а в много случаи до фатални физически последициги и по различните случаи ги завеждат често по дела и следствия като дребни хулигански или други прояви като кражби например по всяко време.

38

Анонимен

преди 6 години

Глупости на търкалета. Има действащи закони по които може да се осъди насилника. Една подписана хартийка няма да помогне или предпази никой. Против конвенцията съм, защото в нея се делят хората и някои са по-равни. Трябва да пише ХОРА, не жени, деца, ***.

37

Анонимен

преди 6 години

И Конвенцията ще промени коренно картината, нали? Насилникът като посяга, ще си каже: Ааа, не, има Конвенция! Станишев да вземе да погледне статията с 10-годишния трансджендър в съседната статия, или брадатата жена на Евровизия (пълна подигравка с Европа), защото това пък е насилие над цялото общество.

36

Кметът на Симитли

преди 6 години

Ревнувам!Какви са тия сладки приказки със Съселчо!?Още малко и ще се ******!

35

Оруел

преди 6 години

Станишев, Борисов, Костов ТЕ ПОГРЕБАХА БЪЛГАРИЯ!

34

Арести за убииците

преди 6 години

НА практика НАГЛО КОРУМПИРАНИ около подставените Станишев и БОрисов увредиха тежко милиони деца завинаги..Виновните длъжностни лица вкл Борисов и Цветанов са още на свобода.

33

Увреждат децата

преди 6 години

Милиони деца се изнасилват с камери и скенери всеки учебен ден.Няма неповредено то камери дете в училища градини и ясли..Педофили зад океана провеждат мръсни експерименти с нагло НЕЗАКОННИТЕ КАмери инсталирани за милиарди ограбени от народа живи кървави левове.Тази техника е ЗАБРАНЕНА от ОСНовния закон вкл чл.32,чл.28 и чл. 29..ДО 100 000 години затвор за виновните предлага охраната на земята.

32

Анонимен

преди 6 години

Спри се Станишев,.... отдавна си само част от историята през 2019 г ще те сменим. В Конвенцията няма нищо за насилието, а за правата на джендърите и бежанците. да не говорим че текстовеет са диксриманиционни - нищо не пише за правата нва мъжете и на децата.

31

Вигенин

преди 6 години

..потресена съм , Серж ми изневерява с този .., този тиквен неарденталец ... !!! Аз като една скромна жена , аз ще се пусна на Цвъки и така ще докарам криза .... :) :) :)

30

ЕХАААААААААААААА

преди 6 години

ТИЯ ДВАМКАТА КОГА СТАНАХА ДРУЖКИ...

29

ГЕРБ

преди 6 години

Лоша работа.Поведението на Станишев още веднъж показва липсата на адекватна опозиция в страната. Нищо смислено, нищо конструктивно, пълна липса на капацитет, с който да бъдем критикувани. А сигурно има за какво. Както е тръгнало ще трябва да въведем самокритиката в партията, за да корегирами сами слабостите си в управлението, колкото и малко да са те.

28

Анонимен

преди 6 години

.....станишев е виновен......

27

Анонимен

преди 6 години

Станишев да се връща на власт.И всички леви да се обединят,за да успеят да спечелят изборите!Че Б и Ц ни докараха до кривата круша.Това да е за урок,че никога избори не трябва да се фалшифицират!Никога!

26

Ok

преди 6 години

Дами и господа, писах и на друго място но го изтриха...Така не става, ТОЙ ( те)не ви слуша. Вие използвате аргументи, обяснявате, давате факти , примери.... ТОЙ НЕ ВИ РАЗБИРА. За разлика от ВАС, тОЙ е функционално неграмотен. В същото време е обидно страхлив. Това е обидно. Постарах се да използвам възможно най меките думи

25

Анонимен

преди 6 години

Да, и аз не знам как да защитаваш хомосексуалисти ще ти реши проблема с убийствата и грабежите. Станишев е ловък йезуит, но много моля....има си закони срещу насилието. Ужасно е да бият жените. Да така е, обаче как един мъжки гей влиза в тая категория???? Като какъв? Закон за защита на *** и ибратни не е закон за защитс на жени. А и защо да ги защитаваме повече от нормалния мъж? Той нвма ли права, че не е включен там където всички останали присъстват? Това не е ли дискриминация?

24

Нагло

преди 6 години

Тия двамата ако искаха да решат проблема с насилието трябва да започнат от престъпността. Но не им отърва. Артисти.

23

странно

преди 6 години

не разбрах как джендърството ще спре насилието ???

22

Анонимен

преди 6 години

И как ще се бориш с насилието ? Като НАСИЛСТВЕНО се опитваш да натрапваш нещо ли ? В нормалния свят всичко подлежи на допитване към народа РЕФЕРЕНДУМИ ..Ама КОМУНИСТ ЕВРЕИН като Станишев от къде да го знае това...Той за него народа е ***..Питай народа и той ще ти каже какво иска..ГЛАС НАРОДЕН ГЛАС БОЖИ

21

СерГЕЙ Станишев

преди 6 години

Да не абдикираме от задълженията си за прокарване на ДЖЕНДЪРСКАТА конвенция защото голям ПОДПУК сме взели от Еврейското лоби за прокарване на подобни подривни конвенции..Кръв връщам пари не връщам