28

Факт!

преди 6 години

Чакайте малко.Връщат се къде те НЕ се връщат в България а се връщат в джобовете на мутрите.Сиреч дават се за магистрали които се печелят от една фирма близка до министър прецедателя с име Х влагат се по-малко пари за направата и остатъка отива в джоба на тази фирма а ремонтът или строежа е некачествен.Западняците не познават българина те са *** тука всичко се краде!Само руснаците и турците разбират българина и знаят че само с бой се оправя тая крадлива семка тук таме и някое клане!

27

ПРАВИ СА

преди 6 години

ЕС са Прави - след Брекзит има само един вариант - затягане на коланите - намаляване на броя Евродепутати , намаляване на броя Еврокомисари , намаляване на броя на Депутати , намаляване на броя на Областни Управители , намаляване на броя на Общински Съветници , намаляване на броя на Адмонистрацията чрез електронно Правителство . Това ще Генерира огромен Ресурс в ЕС за Отбрана и подобряване на стандарта .

26

Анонимен

преди 6 години

Откак сме в ЕС само затягаме коланите вече е нетърпимо.

25

българина

преди 6 години

дори ддс измамния данък е по смислен от тоя евробюджет, щото ддс фирмите теглят повече отколкото е внесено, дефакто държавата винаги е на загуба от тая схеме понци. тук просто ти налаг санкции и парите отиват за съседа

24

българина

преди 6 години

а защо някой който не съм го избирал в европа а го назначил сорос или цру или мосад или мит, трябва да разпределя парите на държавите!?!?! аз не знам някой да дава на съседа си половината заплата който след това да му я връща при изпълнение на определени условия! все пак турското робство свърши... както и ссср се разпадна, ако ще правите такива неща долна ви пи чка лелина разпад на ***, без политически съюз само търговски

23

АНТИ

преди 6 години

До българинаТочно юдо-масони, ционисти и останали Юди искат тук да е тяхна държава.Близо са до успех.

22

Анонимен

преди 6 години

"В момента българската вноска годишно е около 450 млн. евро (0,32% от бюджета на ЕС)."Демек близо 1 милиард от бюджета ни заминава в бездънната брюкселска яма, а като ни нахакат новата вноска, ще го надхвърлим.

21

anonimen

преди 6 години

ами свиите разходите яденето и пиенето безплатните екскурзии и местенетона всеки 6 месеца намалете заплатите на 750 безделници от еп и ськратетеструктури в брюксел раздут щат много сьтрудници и какво ли още не

20

Анонимен

преди 6 години

"Преди две седмици Йотингер благодари на България, Унгария, Полша, Чехия, Словакия, Словения, Хърватия и Румъния, че са приели идеята за увеличаването на националните им вноски към европейския бюджет. По-късно българското министерство на финансите отрече София да е приемала да плаща повече."Ха познайте кой лъже.

19

Анонимен

преди 6 години

"поради което ще поиска по-високи национални вноски от страните членки и ще предложи орязване на фондове."А да си намалите заплатите не сте ли мислили?

18

Анонимен

преди 6 години

От 50 евро дадени страните получават обратно 49 евро голяма схема..Специално за българите, защото са тарикати, от 50 евро дадени, ще им връщаме 95 лева.

17

българина

преди 6 години

ес е пътник, в Полша се обсъжда излизане под американски натиск разбира се, както излезе англия и сащ бяха доволни, но не и евреите, те искат контрол вкупом върху всички.! а ние пак ще потънем с германския титаник

16

Анонимен

преди 6 години

На гол тумбак -чифте пищови !Това е България в ЕС !

15

Анонимен

преди 6 години

"Тези пари не ги държим в Брюксел. От 50 евро от бюджета на ЕС ?48,9 се връщат в страните членки като финансиране и около 1,1 евро са за издръжката на Съюза"Ами тогава да почнем да ви даваме само тези 1,1 евро да се издържате, а останлите 48,9 евро да си ги задържаме.

14

ххх

преди 6 години

И кво стана, оказа се че ние колкото плащаме те даже толкова не ни връщят. Е тогава оти ручахме жабетата.

13

свинска опашка

преди 6 години

Щом ни приеха,очаквайте да се разпаднат.

12

Анонимен

преди 6 години

Безплатния еврогеизъм свършва - идва платения! Уйдоха еврофондовете за баце.

11

Боко Тиквата

преди 6 години

Няма проблем, колкото кажете, на толкова ще се съгласим, робите ще я изгладуват по-високата вноска. Като казах по-висока вноска, трябва да видя дали са ми внесли новата по-висока заплата.

10

АНТИ

преди 6 години

Абе той и Сoрос дава,ама мерси от кървави пари.

9

Анонимен

преди 6 години

От 50 евро дадени страните получават обратно 49 евро голяма схема.