57

Така е

преди 6 години

До Анонимен Няма чужда войска. Тя е и наша, общоевропеиска войска.С руснаците не беше ли същото?

56

Гост+

преди 6 години

Явен трик да попречат на образуването на независима европейска армия

55

Гост+

преди 6 години

Явен трик за да противодействат на организирането на независима европейска армия.

54

Анонимен

преди 6 години

Защото отделните държави не желаят да дават пари за оръжията им, а като са заедно ще дват, понеже груповата отговорност върху фондовете води до пълна безотговорност ;))

53

Анонимен

преди 6 години

Вагнер ли? Не помниш ли как хубаво горяха украинските танкове заедно с плънката.

52

Анонимен

преди 6 години

Браво на НАТО. Най-сетне прозря истинската заплаха за свободния свят и става все по-адекватен спрямо заплахата Русия.

51

Анонимен

преди 6 години

Трябва непременно да има военен Шенген. Тогава продължителността на живота на зелените човечета на европейска територия ще бъде колкото на винените мушици.

50

Анонимен

преди 6 години

Русия доказа че е военна нула. Само хора лишени от разум могат да бъдат русофили и да проповядват русофилство. Ако искате един ден да станете на кайма като прословутата путинска супер армия Вагнер продължавайте да слугувате на Русия.

49

Ха,ха,ха,

преди 6 години

До do 36много си проздейшън бе, дори повече от елементарен!

48

Ба та в умника

преди 6 години

До Отдавна"имат за ИНСТРУКТОРИ РУСКИ ВОЕННИ??!!??"Умнико не си разбрал, Путин лично със съпровод на личната си мечка броди из българските гори и планини и преследва демокрацията бе шъшкънино!!!

47

do 36

преди 6 години

Много си прав.Всичко това би било невъзможно без Русия и най вече Путин,който услужливо даде повод за повече НАТО в Европа,Европейска армия и изолиране на Русия и нейното обевяване за враг.Цената за това ще я плати обикновения руснак.Децата на Путин и Лавров са на Запад,точно където е НАТО и ЕС,не случайно.

46

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 40"да се държиш за Германия веднъж, втори път"Държа се и получи голия буй, сега държейки се за УСА-та ще получи джендърлюгата!

45

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 44"Браво, ще ни спретнат Четвърти Райх, отлична идея!"Имаш вдигнат палец за иронията в изречението.

44

Анонимен

преди 6 години

До мухахахАве ко стана с "богатирите" от 'Вагнер"?????същото каквото стана с подразделението Алфа преди 2 години на Донецкото летище :)

43

PD

преди 6 години

Не! Трета катастрофа няма да има.Ние ще останем по периферията на събитията, поради неподатливостта на българина ( прекалено земен), на модерните манипулации, ние сме ненадеждни за съюзник).Проблема е, ще успее ли Германия да се отърси, и обедини около себе си достатъчно държави от ЕС, преди събитията.ЕС ще се разслои, а може и повече, но в новите варианти, ще сме в по високо ниво. А най забавното е, че от нашите политици, това не зависи, поне до момента на краен преврат,за който няма условия

42

Отдавна

преди 6 години

искам да запитам министър Каракачанов ВЕРНО ли е, че в българските планини и гористи местности има ДОБРОВОЛНИ военни сдружения( отвреме- навреме се появяват и снимки!), но по-ТРАГИЧНОТО е, че имат за ИНСТРУКТОРИ РУСКИ ВОЕННИ??!!?? И тези групи СЪЩЕСТВУВАТ НЕЛЕГАЛНО, ПРОТИВОЗАКОННО в страна от ЕС??? И КОЙ ги организира и покани РУСКИ ИНСТРУКТОРИ?Утре може да видим и РУСКИ ВОЙСКИ- ПОКАНЕНИ???

41

Анонимен

преди 6 години

Браво, ще ни спретнат Четвърти Райх, отлична идея!

40

мухахах

преди 6 години

Другари ***, само да попитам за един приятел: Аве ко стана с "богатирите" от 'Вагнер"????? И по-точно "пети полк"??

39

Анонимен

преди 6 години

Знаеш ли, това да се държиш за Германия веднъж, втори път.....при това да получиш две национални катастрофи .Не е заради германците. За който и да се държим сме си такива. Виж германците, загубиха две войни, а къде са сега. Виж и победителите къде са.

38

Анонимен

преди 6 години

То хубаво,ама.........колко ще ни струва??Да не се окаже,че и военното шенгенско НАТО се нуждае от вноска,стригане и скубане на държави!