13

Чужденеца

преди 6 години

Все едно Бойко ги е писал

12

Старшината

преди 6 години

- Редник, бегом-марш от мен до другото дърво!

11

български и литерату

преди 6 години

Нашата учителка по някога ни питаше дали искаме да ни прочете най-интересните съчинения, и имаше често такива . Човек докато се учи греши и трудно се концентрира.

10

пери

преди 6 години

До ТъпанарТака е. Навремето имаше надпис на витрината на един майстор, който поправяше чанти и куфари, имаше и такива преди - "Правим чанти с кожа на клиента".

9

Анонимен

преди 6 години

Смях се от сърце. ЩО пък не.

8

Анонимен

преди 6 години

Дребните гърци със сила нападнали Троя,но за голямо учудване я превзели.Генерал Суворов бил истински мъж и спял с обикновените войници (това е истинското!).Ревачът е екзотично животно,което не плаче а реве.

7

SA

преди 6 години

Не знам какво готино намирате в тъпотията и ориенталщината!!

6

Тъпанар

преди 6 години

Бе все пак това са деца, ученици. Историята ни познава много зрели мъже и жени, които са измислили про.стотии от типа: "Всеки буркан компот - юмрук в лицето на империализма!"Не само че са ги измислили, но и колектив ги е одобрил и ги е изтипосал на огромни табели и постери на десетки места, да се виждат от всички из цялата ни татковина...

5

Стамат

преди 6 години

1 Накрая взе ножа и се застреля.2 Селянинът бил заможен Имал жена и с;виня.3 Биха се до последния човек.Останалите продължиха боя.

4

#

преди 6 години

1. Тези бисери са на повече от 15 години2. повторения в статиятаСтефана Пеева - "журналист" или архивар?

3

айде пак обобщения

преди 6 години

До човек от друго времеБългария,за твое сведение,я няма още от 9.9.44 год!Това първо!И второ,това са съвсем нормални неща,децата се учат!Май си забравил,че още по времето на съветския колониализъм у нас се издаваха цели книги с такива "бисери"!Викай "да са живи и здрави",и горе главата!

2

човек от друго време

преди 6 години

Това е новото поколение.България си отива.

1

Анонимен

преди 6 години

Е не! Не мога!))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))