9

Rex

преди 6 години

Там е работата,че понякога в живота се случва да плащаш много дълго време за нещо,което си казал...Факт!Ти анонимния може да смяташ,че не трябва,но съдбата казва друго!Уж прощаваш нон стоп,ама много го мразиш тоя скорпион дето ти е навредил.Забрави или омразата ще те отрови,гледай по добронамерено на хората и ти самия ще се почувстваш по добре.А иначе,не правете зло на Скорпиона и той няма да ви жили!Защото ,,отровата,, му може да има забавено действие във времето..

8

хахаха

преди 6 години

До КозаЗло? И кой причинява зло, ТИ ЛИ?

7

Коза

преди 6 години

Вярно е, трудно прощавам, особено когато някой причинява зло без да има повод за това.П.П. Не съм лицето, което тук, днес ползва същия ник и твърди, че не се жени за крави. Не знам какъв му е проблемът, но не съм аз.

6

Анонимен

преди 6 години

До ТИТОПроблемът не е, че аз не съм простил, защото аз опрощавам нон стоп, въпросът е, че не смятам че трябва да плащам цял живот за една изречена истина веднъж преди години, нали? Явно този скорпион не може да забрави и да прости една истина...от 4-*** скорпиона, които познавам трима са както ти ги наричаш "лоши хора", какво да си мисля за скорпионите? Аз независимо от всичко съм решил да правя винаги добро, за разлика от други...Радвам се все пак да разбера, че има и добри хора скорпиони!

5

ТИТО

преди 6 години

До АНОНИМЕННяма такъв знак, който да е демон! Няма! Твоят колега просто е лош човек. Не, защото е Скорпион... Никой не е само Скорпион, или само Риби, или само Рак... Астрологията е сложна наука и събира в себе си много повече от това, което четем. Но да се абсолютизира за всички скорпиони, че са демони - не е верно. Пострадал си, Анонимен, от Скорпион! Това е! Прости му и забрави! Ако можеш... Трудно е, но опитай!

4

Анонимен

преди 6 години

До ТИТОАми в предна статия си го пишеше направо, че скорпиона е ДЕМОН, така че си ви го казаха направо в очите! Това, че сте садисти си е верно, добре че ни го напомни. Аз имах колега, който изпитваше удоволствие, когато някой не се чувстваше добре и се смееше на глас- вие не сте хора бе!

3

ТИТО

преди 6 години

Скорпиона, както и всички останали 11 зодии, също не обича да се прецаква. Почти във всички хороскопи този знак е, едва ли не, демонизиран. Дори прочетох, че хората, родени под знака на Скорпиона са садисти. Наслаждават се на мъките на жертвите си. Това вече е прекалено! И злопаметността, и отмъстителността са черти от характера на всички хора. Аз съм СКОРПИОН и не прощавам едно, единствено нещо - предателството! Кой знак от зодиака прощава на предателя и забравя? Кой, че не се сещам?

2

Една риба

преди 6 години

Да,вярно е,че забавям,не винаги отмъщавам,дори и понякога прощавам,НО НЕ ЗАБРАВЯМ!!!Е и???

1

Анонимен

преди 6 години

Да, сгрешил ли си или някой скорпион ако реши, че си сгрешил спрямо него- ще трябва да се местиш от града...евала, вашата злоба и отмъстителност е пословична!