25

До Анонимния

преди 6 години

До АнонименАбе анонимен, явно си платеното човече на ЕКО мафията?! Какво общо има падането на лавина извън ски зоната със застрояването? Безаберник си пълен. И къде да ходя да карам ски - на тъпия Боровец дето за нищо не става или на Пампорово?!

24

Анонимен

преди 6 години

БАНСКО ТРЪГНА СРЕЩУ ПЛАНИНАТА, ПЛАНИНАТА ЩЕ ТРЪГНЕ СРЕЩУ БАНСКО.

23

До 20

преди 6 години

Е по-голяма г.л.у.пост едва ли може да измисли и най развинтената фантазия.Слезте на земятя бе кухи мозъци То бива ,,творчество" ама някой път задминавате и Трендафил Акациев.Когато някой е Т.Ъ.П.,това няма как да му бъде обяснено.

22

Ивелина

преди 6 години

Светът е голям и варианти дебнат отвсякъде..като не ви харесва в Банско, не ходете в Банско и си гледайте живота...аз не харесвам турски сериали и нито ги гледам, нито ги коментирам, нито агитирам хората да не ги гледат....дано хората са живи и здрави

21

Анонимен

преди 6 години

Цветанов ходи със семейството си безплатно на Банско? Това не е ли форма на корупция и рушвет? Цветанов ще бъде ли поканен в прокуратурата по този въпрос?

20

Иво Т.

преди 6 години

Дано всичко завърши с щастлив край! Трябва да се внимава много в такова време! А за тези, които хранят и обвиняват ей така по дифолт и бълват ежедневния си хейт под такива новини, само да не забравят, че всичко на този свят се връща. И тях бих ги посъветвал какви ги бълват...

19

Лили

преди 6 години

Голяма трагедия, но това си е природата, трябва много да се внимава...поне може да си спестим глупостите, че зима и сняг в планините ни няма

18

Анонимен

преди 6 години

На Банско, както и на Родното Мутроморие ходят само герберасткти активисти.Нормални хора не стъпват там. Само снобари, дошли от село и почувствали се велики.Само ще спомена, че сред най-честите гости на курорта, при това безплатно са Цветанов и семейството му.

17

Банско

преди 6 години

Банско си е супер На някои им идва скъпо и затова реват и плюят защото не могат да си го позволят Естествено че трябва да има втори лифт Ама терора на зелените продажници спира развитието И лавината няма нищо общо с лифт или без лифт Като толкова ви дразни застрояването защо не ревете по Слънчев Бряг На зелените да им оставят всичко без никакъв ред и регулациуя да могат да си *** навсякъде безконтролно

16

Ф.С.В.

преди 6 години

До банско е кенефВсичко, което си изброил е вярно, но на нас ТАКА НИ ХАРЕСВА и затова ходим там. Имаш ли проблем с това?

15

Анонимен

преди 6 години

В Банско ходят само коплексари за да си чешат егото, ако искате такава компания заповядайте, аз не стъпвам там от няколко години.

14

Бай Гого лифтаджията

преди 6 години

Екотерористите, вместопо жълтите павета, да заповядат да врякат в Банско. Ще им оскубем джихадистките бради.

13

Joko

преди 6 години

До 9Наистина ли толкова милиона са гушнали ! ! !

12

до 10

преди 6 години

Не може на друго място, как така.Защото концесията на спонсора на ГЕРБ - Цеко Минев е именно за Банско.Значи мафиотите ще строят лифтове именно там.Не виждам какво пречи да се построи лифт на Витоша, която е на 10 минути от 2-милионна София.

11

банско е кенеф

преди 6 години

Най-скапания ски курорт в цяла Европа! Лавини, чалга, бетон, дупки, кал и всичко това на безбожни цени. Не ходете там!

10

до 9

преди 6 години

То Боко Тикват и Цеко Минев по-добре да кажат, защо въпреки похарчените (разбирай усвоени) 26 милиона лева за подготовка на "олимпийците" в Пьонг Чанг сме на всичките последни места.Обаче парите не вярвам да върнат.

9

Анонимен

преди 6 години

трябва да си садо-мазо да караш по български мутренски ски курорти и да си рискуваш живота ежесекундно

8

гост

преди 6 години

Банско не е ли презастроено вече. Няма ли къде другаде да се сложат лифтове, да се ползват писти и така да върви туризма.

7

Анонимен

преди 6 години

А Бойко Борисов и бизнес-ортаците му Валери Сименонов, Цеко Минев, Прасилян Дебелеевски и Цветелина Баннкерката взели ли са отношение по въпроса ?

6

до Управляващит

преди 6 години

Превърнете Банско в това, в което превърнахте Слънчев бряг.