12

Анонимен

преди 6 години

Аман с тая София,тя не е България ,а да ние по селата сме робите на софиянци дошли обаче от СЕЛО

11

Анонимен

преди 6 години

Колко човека ще налапате от тая сделка знаете че никой не ви следи

10

Ну Пагади.......

преди 6 години

Пак се изложихме пред чужденците. Но при комунистите е така: обещания за Светло бъдеще и докато го чакаме, Яко крадене......

9

Браво!

преди 6 години

Един хубав европроект и правете цяла София в трамваи, изградете инфраструктура и няма да се тровим с автобуси. И постройте Белене, да има електромобили и стоянки за зареждане и наем, но поносим, както и ел. колелета със стоянки под наем.Правите цяла С-я синя зона и хората пътуват с колелета, ел. автомобили и трамваи.Инфартите ще намалеят с 50%.

8

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"От тия 125 млн поне 100 млн ще бъдат откраднати от Мафията ГЕРБ, която управлява СО." --- Така е. Така е според Политикономията, писана от ГЕРБ.

7

До 6

преди 6 години

Така е. Трамваите са дарение от град Базел.Но това не попречи на Фандъкова да излъже, че ги е купила макар и на символична цена от 85 000 Евро на брой.Бройките в София са 18.18 х, 85 000 = 1 530 000 в класиката на Баш Суджука.Защото Фандъкоеа е просто една Послушница, сложена там за да снася.

6

Анонимен

преди 6 години

От тия 125 млн поне 100 млн ще бъдат откраднати от Мафията ГЕРБ, която управлява СО.

5

до 4

преди 6 години

Трамваите от Швейцария, за които говориш са "дарение на София от Швейцарската конфедерация" и никой никога не е твърдял, че са нови. Това е написано на табелки поставен на ватманската кабина. Щеше да го знаеш, ако малко повече се возеше в тях вместо да си седиш пред клавиатурата и да нареждаш.

4

Анонимен

преди 6 години

Нови ли?Аз виждам пребоядисани трамваи,на някои от тях се вижда ръждата на места.

3

Анонимен

преди 6 години

Тези нови трамваи дано да не са като новите, N-та ръка от Швейцария, които ни пробутаха за нови?...

2

Анонимен

преди 6 години

Стига сте обещавали в тая община ,след около година и половина ще видим крайния резултат от третия мандат на Фандъка,тогава ще си говорим!За тая година в нашия квартал въпросната е обещала да реконструира две големи улици,не и вярвам защото тая па..ка обеща и че през 2016 година започвала с малките улици споменавайки точно нашия квартал НИЩО ОТ ТОВА,АМА НИЩО!!!!

1

ххх

преди 6 години

ама надали