85

scott

преди 6 години

Ко? ревнос? от метъли?......начи, пича изчукал де що има навита фенка по концерти - щи ревнува..........АБЕ,ЕЙ, РЕВНУВАТ САМО ТИЯ, С ПО ЕДНА-ДВЕ ВРЪЗКИ. Ако си изчукал повече от 10, начи са ти конвеир. Убийство заради спор с намесени наркотици и пари, това да. Разчистване на сметки заради кражби, дългове и търговия и това да. рЕВНОС Е НАЙ-НЕВЕРОЯТНАТА ВЕРСИЯ.

84

Анонимен

преди 6 години

"Качил към курорта, за да бъдат заедно в Деня на влюбените",пък си взел и незаконния пистолет?!

83

КО, Разбрах АЗ

преди 6 години

Отнаписаното разбрах че музиканта се е качил на Пампорово за деня на вл.Обаче е вижда с мъж в черно вероятно охранител на банката .Та им пуска по един контролен в главите а на изневерилата и спуква и силиконите .Съответно сега е на свобода и пише текст за БТР .

82

Анонимен

преди 6 години

Не е самоубийство. Оказва се, че Росен е бил любовника. Кети е разбрала, станало е скандал в който се е родил нов хит на БТР. Рокаджията от яд гърми кучето... Ах Росене защо те самоубиха можеше още много дела да ти предпишат...

81

БОЖО

преди 6 години

КОГА ПОЛИЦИЯТА ЩЕ ДАДЕ 78 ЧАСА НА ВСИЧКИ ИМАЩИ ОРЪЖИЕ /ЗАКОННО И НЕЗАКОННО / ,ДА ГО ПРЕДАДАТ В НАЙ БЛИЗКОТО МВР ? АМЕРИКАНЦИТЕ СТИГНАХА ВЕЧЕ ДО ТОЗИ ИЗВОД. НИЕ НАЛИ СМЕ ТЕХНИ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ ,ХАЙДЕ ДЕ . ИЛИ ТРЯБВА ДА МИНАТ 40-50 ГОДИНИ В ХАОС. КОЙТО Е НАСТЪПИЛ КОТЕТО И ИСКА ОХРАНА ,ДА СИ ПЛАЩА НА МВР И ДА ГО ОХРАНЯВАТ.

80

Анонимен

преди 6 години

Росен е бил, а това е пистолетът от шесторното убийство.

79

Анонимен

преди 6 години

В БГ с музика пари не може да изкарат. Това е доказателството.

78

ШЕРЛОК

преди 6 години

УБИЕЦА ГИ Е УБИЛ С ПО 1 КУРШУМ В ГЛАВАТА И ПОСЛЕ Е СТРЕЛЯЛ ДВА ПЪТИ В НЕЯ ДА ГО НАГОДИ НА УБИЙСТВО)!НИЩО ЧУДНО ДА Е БИВШИЯ И МЪЖ НА ТАЯ :D----------ТОВА Е ПЛАНИРАНО УБИЙСТВО!!

77

Някой

преди 6 години

До ФенСамо бързате да плюете, сеирджии!

76

Лошо куче

преди 6 години

До Фен"Типично за ***, които слушат метал и рок музика, типични ***." Теб, като фен на азис, те заплашва само препиване с ракия на кръчмата у село.

75

sofeto

преди 6 години

Ревнив тъмнобългарски балкански субект, гледащ като бик темерут на принципа, "моето си е мое а чуждото не си го давам!

74

Анонимен

преди 6 години

ИМАЛ Е НЯКОЙ БОРЧ И НЕ ГО Е ВЪРНАЛ!А ТЯ Е БИЛА С НЕГО КОСВЕНА ЖЕРТВА!ЗА ГЕРБ Е НАЙ-ЛЕСНО ТАКА! ИНАЧЕ ДА СЕ ТЪРСИ УБИЕЦ Е ТРУДНА РАБОТА ПЪК И МНОГО ЩЕ СЕ РАЗМИРИШЕ ПОКРАЙ ПРЕДСЕДАТЕСТВОТО НА БЪЛГАРИЯ А ТОВА БУДА НЕ ИСКА!

73

Анонимен

преди 6 години

Ама кой изобщо се е съмнявал,че това не е самоубийство и не са самоубити?

72

Анонимен

преди 6 години

Росене, къде си да поемеш вината?

71

странжа

преди 6 години

Този ми прилича на дядо Добри само че не проси(което е незаконно)

70

www

преди 6 години

Колко удобно стана това убийство за властта на фона на скандалите за и против приемането на Истанбулската конвенция?! Бойко пак спечели, а сега дори отговаря на зрителски въпроси по телевизора.

69

Анонимен

преди 6 години

Дали е вярно или пак ни пращат за зелен хайвер?Това си прилича на двойно убийство.

68

агент007

преди 6 години

До Никидобре бе, на тебе много ли ти е приятен Фънки? това хипитата сте странна порода

67

Анонимен

преди 6 години

Ей,много "криминалисти" в поста бре.Разни отворковци,които не са служили в армия,не са се докосвали Калашник ,вече дават "компетентни" мнения.Ми щом сте на нивото на инспектор Дюдю,беж в полицията за да оправите системата бре умчовци.

66

тъп милицай

преди 6 години

Ех Росене, преждевременно те самоубихме. Още дълго можехме да те ползваме...