126

Анонимен

преди 6 години

Ба..ти цирка, всеки ден нови версии. "Ний" от "селу" доматите с колците ги ядем.

125

Анонимен

преди 6 години

Най ми хареса, Втората на Първия.....

124

Анонимен

преди 6 години

Може и с пожарната да са се объркали. Пак се престараха в замазването на случая.

123

Анонимен

преди 6 години

Точно такива бели бусове,без обозначения, се използват за преследване на хора в България и то още отпреди няколко години.

122

Анонимен

преди 6 години

Как пък точно нея преследваха,а не някой друг?Може ли да се тълкува като сплашване?Още преди да се случи това,бяха писали,че се готви атака срещу президента на 22 Януари.

121

Патрулка, линейка?

преди 6 години

Или някой *** следи Втората на Първия...:)

120

общественичка

преди 6 години

Абе то което се прави вечерно време може да се прави и денем.Десито веднъж да мръдне и сега цялата държава научи.Интересно генерала знаел ли е. И как ще гледа хората сега в очите.

119

ЛЕВОН

преди 6 години

До Анонимен 108 : ТИ СЕ РАДВАШ ,АМА ГЕН. РАДЕВ ВИ СКРИ ТОПКАТА ЗА ДВАТА МАНДАТА. СЪЩАТА ИСТОРИЯ ,КАТО ПЪРВАНОВ И СЕГА МЯСТО НЕ МОЖЕТЕ ДА СИ НАМЕРИТЕ - БЪЛВАТЕ САМО МРЪСОТИИ ПО ЖЕНАТА.

118

ЛЮБЕН

преди 6 години

До Деси не знае ли? : СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ , АМА ДРУГ ПЪТ ! БАЙ ТОШО ИМ РЕЖЕШЕ ТАШАЦИТЕ НА ТАКИВА РЪКОВОДИТЕЛИ,ДЕТО СИ ГО ВАДЯТ НА РАБОТНОТО МЯСТО.СЕГА Е ПЪЛНА АНАРХИЯ- НАЧАЛНИЦИТЕ НА РАЗНИ ИЗМИСЛЕНИ ФИРМИ СИ ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ С ПОДЧИНЕНИТЕ СИ И ХОРАТА НЕ СМЕЯТ ДА СЕ ОБАДЯТ ,ЗАЩОТО ОЩЕ НА СЛЕДВАЩАТА СУТРИН ОСТАВАТ БЕЗ РАБОТА , БЕЗ ДА ИМА КОЙ ДА ГИ ЗАЩИТИ.

117

Деси не знае ли?

преди 6 години

Ми то нали това е корупция?Щом съм началник - ще правя каквото си искам!Няма да ти извадя разрешително докато не ми бутнеш!Ще те държа на работа ако ми даваш!Жена ти е хубава, няма да те назнача докато не ми бутне.Все гнусни социалистически примери от ежедневието!

116

sofeto

преди 6 години

Обяснение за ***, за каквито ни имат!

115

Анонимен

преди 6 години

Нсо - достойните наследници на убо.

114

Анонимен

преди 6 години

Абе то Деситу пак я оплеска, ама поне си трайте, за да не се излагате повече.

113

893698655

преди 6 години

Що не питате за шведа който ритна камериерката защо я ритна

112

Пенчо

преди 6 години

До Анонимен"Щом няма първа дама в България по - кой точно закон тази обикновена жена се разхожда с НСО ?"Можело, ако била "заплашена".Аз заплахата я виждам само от собствената и натурална про-сто-тия и НСО няма как да я спасят, но щом я влече...

111

Автора

преди 6 години

"Автомобилът се е движел, той е на специален режим, не е бил обозначен, защото така правим - когато няма нужда, не го обозначаваме."Тоя министър е и-д-и-о-т.Как се познава, че е на специален режим, като не е обозначен?

110

akud

преди 6 години

абе кажете генералшата чий чужд миг е вдигала по малките часове ????

109

893698655

преди 6 години

Голяма работа станала няма що ! Защо не попитате защо не ни взимат в шенген аз знам защо що не попитате за една жалба в данс номер Ж-114 защо не попитате какво стана с дело 88052 защо не обърнете внимание на пред пред последния КСНС заради герб е всичко това толкова много неща скриват голяма работа че карали малко по барзо що не питате за престъпленията на герб

108

clown007

преди 6 години

Комплоти...компютри...компоти...милиционерска трагикомедия с без край....то пък една първа дама.

107

Анонимен

преди 6 години

Има един много хубав Български филм "Мисия Лондон". Мисля, че е редно да му бъде направено продължение с главни действащи лица текущите смешници. :D