65

За какво говорим

преди 6 години

Във Фрог пише,че подкупите за съдийките са от 5 000 до 200 000 лева,а за прокурорите до 100 000 лева и хоп всеки Цвъ невинен!

64

Анонимен

преди 6 години

Граждани, Спомнвте си гладните години при Станишев и Орешарски.Спомнете си безредието и ширещата се навсякъде корупция.Сега, ако я има е много много по-малко.Статията е поръчкова и не отговаря на истинското състояние на нещата , а то е , че за тези дванадесет години на власт ГЕРБ сложи нещата в ред.

63

яко...

преди 6 години

тя, Корупцияте ну ресте най-много в правосдието - те се е зародила там и от там се развъжда, размножава, зарязява и.т.н.

62

Анонимен

преди 6 години

За правосъдието-ясно,но защо министрите и общинската администрация са облечени в бяло?Та там корупцията е най-голяма.Вземете само обществените поръчки и назначенията на роднини,съученици,приятели и т.н.И източените от там милиони.

61

Анонимен

преди 6 години

Корупцията във България е на 100% и е на всякъде

60

Анонимен

преди 6 години

1 година условно за съдийка от Раднево, измислила дело.Това е второто дело срещу нея. Тя е подсъдима за документно престъпление, подбуждане към лъжесвидетелстване и лихварство заедно с други 4-*** в Софийския градски съд.

59

Анонимен

преди 6 години

некадърни калинки тва е г.рбераста

58

Иван

преди 6 години

Когато дойде времето депутатите да взимат по-малко от най-ниско платените служители в държавата, тогава ще настъпи просперитет в родината.Когато депутати и държавни служители получават по-малко от най-ниската пенсия в страната, тогава държавата я очаква по-добро бъдеще.Това ще означава, че държавните служители са започнали да работят за благото на народа, а депутатите за просперитета на родината.

57

Иван

преди 6 години

Ето още данни за просперитета на Родината.БВП на глава от населението е 6500 евро при средно за еврозоната 32 000.Поръчките от чужбина за промишлеността миналата година са спаднали с 30%. Темпът на растеж на промишлената продукция е нулев, в строителството има 3% намалениеСпадът на чуждестранните инвестиции през миналата година е със 70%.До 2020 година ще излязат 400 хил. от пазара на труда.Всяка година се раждат 50 хил. деца, като 60% от тях са от малцинствата.Просперитет?!?

56

Иван

преди 6 години

До ГЕРБКакъв просперитет на родината?!? Ти живееш в паралелна държава.По статистика, 70% от работещите визмат под 600 лева. Съобщава се средна работан заплата от 1000 лв, но това е преди данъци. След данъци пада до 700-800 лв.Има 2 милиона пенсионери с пенсия до 200 лв.Всяка година, 35 хил българи напускат своята родина.Просперитет има за шепа престъпници в парламента, които не правят нищо за своя народ.Единствено грабят народа чрез данъци и такси, а после си разпределят откраднатото.

55

реалист

преди 6 години

На въпрос за корупция, Вожда Слънце, каза, че тези въпроси трябва да бъдат към съдиите и прокурорите. Аз питам, кой пише законите, от които се ръководят тези прокурори и съдии. Кой ги контролира и пред кого се отчитат? Бойко, държавата е на автопилот, а ти се правиш, че всичко е наред. Прогнила е от корупция и далавери.

54

реалист

преди 6 години

Ако има корупция би трябвало да има осъдени. Щом като няма, значи няма корупция. Имате фалшиво усещане за корупция. Логигата на ГЕйРБ.

53

ГЕРБ

преди 6 години

До всички, които са реагирали на мнението ми.- Не се гневете.В нашата страна е прието, дори е вече отдавна традиционно, когато някой е доволен от работата ти да ти се отблагодари допълнително.Естествено е като сме на власт да сме подложени и натакъв натиск.Отказът понякога е лоша обида за човека. Но основната ни работа - работата в полза на обшеството е тази, която носи истинско удовлетворение. Това , че някой взел отгоре някой лев не е от решаващо значение.Вижте просперитета на Родината.

52

БАБА КУНА

преди 6 години

КОРУПЦИЯТА Е ОСНОВНА ПОЛИТИКА НА МАФИЯТА ГЕРБ И ТОВА НЯМА КАК ДА БЪДЕ ТЪРПЯНО АКО ПРАВОСЪДИЕТО НЕ Е ЕДНА ПРЕСТЪПНА ОРГАНИЗАЦИЯ! НЕ МОЖЕ ПРЕМИЕРА НА ЕДНА СТРАНА ЗАДКУЛИСНО ДА СИ ИЗБИРА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР ПО СВОЙ ОБРАЗ И ПОДОБИЕ И ДА РАЗЧИТАМЕ НА ОБЕКТИВНА ПРОКУРАТУРА!

51

Анонимен

преди 6 години

По принцип точно половината хора печелят делата си, а другата половина ги губят /няма трети вариант/ и да подпитваш хората дали не загубихте делото си заради корупция е малоумно- щото Еврика! - всеки загубил се чувства жертва на корупцията... Правосъдието не може да бъде обект на подобни евтини трикове...

50

Анонимен

преди 6 години

Няма никаква корупция. Така казаха водачите от ГЕРБ пред медиите наскоро. Това било пропаганда!И да пратите суджук!

49

Анонимен

преди 6 години

До Patriot ot 4uzbinaАааааа,недей така бе комшо,думата "бакшиш" да не е българска?Това е стара практика.

48

тъй тъй

преди 6 години

Ама като закъсаш,и почваш с жалейките,нали!?И вадиш пачките!И пет пари не даваш ни за закон,ни за справедливост,гледаш само да се спасиш!Добре че е корупцията,че без нея лошо!

47

до 49 и останалите

преди 6 години

Смешно е, когато обвинявате най-много съдът. Кой назначи гл. прокурор? кой избира членовете на ВСС ?Кой се явява на заседание на ВСС, без да е поканен и знае за какво се говори там? ТОЙ..... рибата мирише от главата, а на тази отвратителна смрад --власт и дава същият този *** и неук народ, които сега плюе ли , плюе. Хак Ви е така. Всеки народ си заслужава съдбата.

46

До герб

преди 6 години

До ГЕРБАма разбира се,че няма всичко е канализирано между вашите хайдуци знае се кой какво работи и на кого да плаща за странични няма шанс и с корумпиране и без