18

Ганев

преди 6 години

Платена персона защитавайки нечии интереси. Нещата са ясни - банковата мафия има една цел - КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ПАРИ ДА СЕ КРАДАТ. Не мога да му слушам глупостите както и повечето потребители тук.эЩе му задам въпроса по-иначе - ОТ КОЛКО БАНКИ ИМА НУЖДА - БГ при население 6,5 млн.Половината са за изхвърляне-НАЙ-МАЛКО. Най-големия бич за една държава са разни банки и измишльотината - ЗАСТРАХОВАНЕ.И най-голямото безобразие е, че си направиха някакви фалшиви училища.Извод-БЯГАЙТЕ ОТ кредити.

17

Б.Б

преди 6 години

До Имотен балонХАХАХАХ

16

Анонимен

преди 6 години

До dddкупуват, тези дето ги е страх, че ще свършат и не съзнават, че са в излишък и цената им не отговаря на цялостната политическа, икономическа и най-вече демографска картина. Но не е виновен, който яде баницата.

15

Анонимен

преди 6 години

Трябва да се върнат големите лихви, че депозитите ми не носят нищо сега. По-рано си живеех царски само от лихвите.

14

ddd

преди 6 години

До Анонимен 13Да не мисли че тия апартаменти от по 100к някой ги купува, тва са разни крадци откраднали милиони и инвестирали в кооперации и си държът високи цени и не ги интересува дали ще купиш, на тях тва си им е инвестиция.

13

Анонимен

преди 6 години

стига, току що договорих един тристаен на 140 хиляди евро, намалиха ми го от 160 хил, цели 20 хил евро спестих. Дали не се прекарах а?

12

Анонимен

преди 6 години

Анализи на минали събития всеки може да прави.

11

грре

преди 6 години

Нали канехте често и оня измамник Джабаров... Нещо много го разнесоха по медиите, и май сте гузни.

10

BG СМЕШКИ

преди 6 години

Kой си ти че ше кажеш кво ше правят ЦБ ....бе всезнайко !

9

Анонимен

преди 6 години

Положението е толкова трагично,че оня ден бай Пешо се принуди да продаде 5 биткойна за да си купи местната кръчма във Враждебна.Свършили били къщите вика,та купил кръчмата да не е капо.Абе сега трябва да се купува,какво са 3000лв на квадрат,има няма 3 средни месечни заплати,че това си е оферта,за година и половина си изплащаш тоалетната.А и с тези безплатни кредити на по 4%, пей сърце.

8

От 7

преди 6 години

Утре влизаме в Евро зоната и се очаква огромно търсене на жилища в Люлин от пенсионирани германки в Берлин.Скандинавците също чули,че тук е рай и скачат като скакалци за панелки.Огромни строежи се вихрят в София само и само да успеят да успеят малко да поемат търсенето,но уви,вече всичко е разпродадено.

7

Анонимен

преди 6 години

Хайде народе,лихвите се вдигат,бързо теглете кредити на ниски лихви,че после ще е късно.Цените на имотите също се вдигат,ето вече в София на по 3000лв/м^2 на ЗЕЛЕНО.Всеки ден прииждат инженери и доктори от Сирия,Афганистан,които купуват та се пушек вдига.Чернморието свърши вече,руснаците се насочват към зимните курорти.Кака Пена е бременна и тази година,ще ражда 8-мото,и вече е капарирала 210кв къща в Гаритаж Парк,на супер комуникативно място до Камбаните,след околовръстното,за има-няма 600 000л

6

Опиии

преди 6 години

Адвокат на дявола.Банкерите заслужават разтрел,няма по-големи мошеници от тях на тая вселена,дават ти хартийки,а след това ти взимат и душата.

5

Анонимен

преди 6 години

Ама да вдигнат и лихви по депозит не само на кредитите.

4

Анонимен

преди 6 години

Не е време за купуване на жилище! Спрете търсенето и цените ще паднат! Думата "банка" само по себе носи престъпно значение, а този *** лобира за повишаване на лихвите! Как дават трибуна на такива индивиди....?

3

Edin

преди 6 години

Този получава добри проценти от банките

2

Анонимен

преди 6 години

лихвите надолу за да се произвежда. При лихви нагоре се стимулира корупцията.

1

Имотен балон

преди 6 години

Един от резултатите е имотния балон който се наду при жилищата заради ниските лихви.Цените на апартаментите в София станаха нереално завишени и балонизирани.Десет години след 2008 *** година,светата троица банки,имотни агенции и строителни фирми успяха да надуят само за 2 години цените на жилищата ДВОЙНО !!!.Лихвите ще бъдат вдигнати и да му мислят всички купувачи които сега купуват на тези цени.Пак ще има излъгани и разочаровани както всеки път.