8

ТАРИКАТ

преди 6 години

Този е най-безполезният човек, премина през много партии заради кокала.

7

Анонимен

преди 6 години

Калфин, познавам те още кога се мазнеше на Дертлиев и му вървеше след ***. мястото ве трябваше да бъде разменено

6

Анонимен

преди 6 години

Що така Калфин нещо се отказа от русофилството? До преди 7-8 гоодини събираше по 50 автобуса социалисти на язовир Копринка и ги маймуткаше че който обича България задължително трябва да обича и Русия. Какво става тука? Подозирам, че денгите свършиха.

5

Анонимен

преди 6 години

Наложили сме топки това са поредните кухи приказки на професионалния номенклатурчик. Търпят ни от немай къде като бръмчене на досадна муха поради ротационните обстоятелства иначе веднага щяха да ни подпляснат с мухотепачката и да ни сложат в ъгъла .

4

Анонимен

преди 6 години

Ей тоз е типичен пример за лаладжия и безсмислен л@!n0xoд!

3

gogo

преди 6 години

този като го видя и ме е срам , че съм българин ... не само че ме е срам ами и искам да си сменя гражданството с някакво друго.Скапана държава е това назначили най-големите *** и *** на ръководни длъжности (ти остави че са *** и *** ами и работят само против интересите на България и на хората в България това е най-лошото.

2

Анонимен

преди 6 години

Повечето държави имат външна политика, съобразена с националните им интереси. Ние нямаме такива! Затова и външната ни политика е такава ибрикчийска, даже да го хване срам човек! Каквото каже ЕС, ние го повтаряме! За какво ни е такова външно министерство?

1

Анонимен

преди 6 години

няма опит няма и характер да прави национална стратегия.