31

Анонимен

преди 6 години

Е, да те комунистите са за равенство, но само на думи. Иначе едни са по-равни от други. Те се шият в огромни апартаменти, заграбени след 1944 от индустриалци, а иначе за просто.людието строят панелки от по 50кв.м

30

Кореняк

преди 6 години

Лека му пръст. Добър организатор е бил и за това е успял да направи много за София. Други чрез "честна приватизация" и други "пазарни" реформи я ограбиха. За Б.Б и Й.Ф освен това, че направиха доста некачествени ремонти и че все пак продължава въпреки тях строителството на метрото не се сещам за нищо съществено.

29

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

До АнонименСоциални дейности може да провежда само богатата държава, а богата държава се прави от богати граждани, а не от тези разчитащи на социалните мероприятия.

28

Анонимен

преди 6 години

На бай Тошо кмета , защо не живее в Люлин а в центъра с 300 кв.м. апартамент. Големите строители , ама за балъците от БКП-БСП .

27

ЧЕРВЕН ФАРАОН!

преди 6 години

...и Хеопсовата пирамида... Е СТРОЕНА ---АМА С РОБСКИ ТРУД И ЗА ..."БЕЗ ПАРИ"!ТОВА И АЗ ГО МОЖЕМ.....!!!

26

Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИ

преди 6 години

..при толкова поликлиники и болници , търговски обекти и държавни здания ----КОЙ ШЕ ВИ ДАВА ПАРИ , ЗА ДА ГИ ИЗДЪРЖАТЕ ,БЕ...ХА,ХА,ХАААААААААААААААА....ДА НЕ МИСЛИТЕ ,ЧЕ ПАК ШЕ ВИ БАЧКАТ В ТЯХ--"СОЦ-РОБИТЕ НА ТРУДА" ...ЗА "БЕЗ ПАРИ"!???????МИНА ТОВА ВРЕМЕ ,ДРУГАРЧЕ....ХА,ХА,ХААААААААААААААА--КЪСНО ЖИВЕЕШ...!!!!!

25

Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИ

преди 6 години

КОЕ МУ Е ДОСТОЛЕПНОТО НА ТОЯ *** ,БЕ....ЧЕ Е ХАРЧИЛ ПАРИТЕ НА НАРОДА ЛИ..??!АМИ АКО ГО НЕМАШЕ ТАТО И БКП-то , КВО ЩЕШЕ ДА ХАРЧИ......ВЪ.ШК.ИТЕ НА БАЩА СИ ,ЛИ..?!С "НАРОДНА ПАРА" У ДЖОБА ...И АЗ СЪМ ВЕЛИК!!!!Я , У ЛЕВООООООООО......

24

Анонимен

преди 6 години

Оставил е празни места като градинки, паркинги, детски площадки, на които днешните мутробароковски архитекти да показват таланта си. Голям талант да скрият поне два етажа в покрива на сградата и да направят кръчма на партера за живущите.

23

До 19-Анонимник

преди 6 години

И Луканов и Станишев и Попов и Беров и Царя и Виденов и Орешарски изглеждаха ,,достолепно" но виж до къде я докараха.За да има кого да плюете.Ако по снимки я карахме то достолепният Луканов не трябваше да въведе мораториума,а симпатичния Виденов да изпразни хазната и да доведе България до катастрофа.Ама вие пуберите си мислите че живота е почнал преди 10 години.Ако се върне онова време ,един от вас няма да остане в България. Ех слободия,мързел и безнаказаност.300,000 нито учат,нито работят!

22

Стар софиянец

преди 6 години

Бул България беше построен с решение на Политбюро за директно пътуване от резиденция Бояна до НДК,,Людмила Живкова"и,, моста на влюбените беше предвиден за директно влизане в сградата/паркингите/.Но времето и парите не им стигнаха и стана пешеходен.Деца тогава големите обекти ги решаваше ЦК на БКП.Както сега са Борисов и Фандъкова,които направиха много повече за нашият град.Всеки стар софиянец ще го каже.Старите помним Стоилов,Панев,Междуречки,Нинов какви бяха.От 60г живея на Баба Неделя тъй че.

21

Анонимен

преди 6 години

за 8 години: "По това време изникват и десетки поликлиники, училища, търговски обекти, няколко ключови булеварда, един от тях е бул. "България", както и един от символите на столицата НДК."за 30 години демокрация една единствена болница не са построили... другото дори не го обсъждам!

20

Анонимен

преди 6 години

До АнонименДо 8 : Няма нужда да се редят на опашка за членство-те си пазят партийните билети ! Справка : ОНЯ от с. Банкя...

19

Анонимен

преди 6 години

На снимката се вижда - достолепен мъж, а не тиква.Високо подстригани номенклатурчици със сталински каскети, кожени якета и безумен поглед бяха председателите на ТКЗС. От тях се пръкнаха днещните герберюги!

18

15

преди 6 години

Профсъюзите бе Дюлгеров!

17

Анонимен

преди 6 години

,,През 1957 г. завършва Юридическия факултет на Софийския университет, а след това науки и външна търговия в Западен Берлин.''!!!! Явно Народната власт е подготвяла политиците на НРБ.Не като сегашната Тиквонада! Винетку, факултет ,,Шланген'', мафиотския шлифер на главсек и от него и Цецун Цецун по убави нема!

16

Днес

преди 6 години

Меркелето вика-скачайБоко-колко високо?Всички природни ресурси Ни се отнемат, с минимална печалба за България. Сградите просто получиха скъпо изглеждащи модерни облицовки. Всичко...от медиите, до образованието...се превърна в един фарс. Османците съжителствали били...те бая са обиколили Европата и само Ние променяме историята Си, клекнахме, за тях, за имигрантите, за армията...21век е, няма нищо вечно...освен борбата, а граждански права се отвоюват..по Румънски модел, от Народа,за Народа

15

Анонимен

преди 6 години

Бе в един момент не отговаряше ли за профсъюзите? Или някой с подобно име!!

14

Анонимен

преди 6 години

Щом не почитат жертвите на комунизма и на мен не ми пука за палачите

13

Анонимен

преди 6 години

Не познавам този човек, затова по християнски ще кажа само Бог да го прости.Помня обаче нещо от детството си, свързано с него. Бяха му сложили прякор Междудупков, защото по негово време изкопали две огромни дупки в София, за основите на НДК и на Централната гара, сигурно тогава са строили и новата сграда на гарата.

12

Анонимен

преди 6 години

Маркс, Ленин и Тошо да го простят!