11

осъден

преди 6 години

Московски е престъпник. В Закона за медицинската експертиза ТОЛЕК пише "окръжна лекарска комисия" . Той в нарушение та Закона събра комисиите в неговите три болници, за да имат достатъчно приходи за съществуване. Да не забравим, че той е и убиец.Абе гербер.

10

калашников

преди 6 години

не всички се раждат с увреждания някои стават такива от инцидент бил той с кола или друг но всеки в даден период от живота си може да попадне в графата -хора с увреждания- едно общество е толкова цивилизовано колкото повече се грижи за хората в неравностойно положение-партия ГРОБ за 10години оряза повече от 300 социални придобивки ...фашизма прозира в заличаването и на трите власти в държавата -

9

?????

преди 6 години

в КЕНЕФОСТАН ИМА ЛИ ИНВАЛИДИ ????Приеха със закон ,че в *** няма инвалиди а хора в неравностойно положение !!!ьНа един ку***ра му е 25 см , ха друг 10 см. - неравностойни !!! Един е в инвалидна количка , друг в Майбах , пак неравностойно положение ..... А сега се изкажи ....

8

Анонимен

преди 6 години

Росене, бъди благодарен че още взимаш инвалидна пенсия, че се готвят от 2020 да ти я спрат и не само на тебе.

7

Анонимен

преди 6 години

Напротив Росене ти си втора категория човек, обаче не защото имаш хронично заболяване, а защото сам се поставяш в това положение! Да мърмориш, да се предадеш, да обвиняваш другите за собственото си положение е най-лесното нещо на света, но и едно от най-глупавите. Такива като теб могат да водят нормален живот, сам казваш че пееш и твориш, но това което те спира, това което те прави аутсайдер, е фиксидеята, че някой ти е виновен и съответно длъжен.

6

Анонимен

преди 6 години

Гнил народ, как ме е срам, че съм част от такива като вас.

5

Владко Мурдаров

преди 6 години

*** каръка е тоя, хем аутист, хем инвалид.

4

Анонимен

преди 6 години

Герб са позор за Европа и света, третират хората с увреждания като биологичен ***. Отвратително!!!

3

мълчанието на агнета

преди 6 години

Тотален тормоз над шофьорите инвалиди за медицинско. Вместо комисия във всяка окръжна болница както е по Закон, Московски прибра далаверата в трите негови болници. Познайте как инвалид се разхожда из цялата страна, плаща за какви ли не "услуги" и тормоз. НИКАК.

2

Анонимен

преди 6 години

Не България- червените милионери и "бизнесмени"!

1

Инвалид? Ау-у-у!

преди 6 години

Казват, че Крали Марко (новият, от Банкя) не давал да се използва думата "инвалид", защото началниците много щели му се карат.