19

муспи

преди 6 години

В амриканските правителства, конгреси и сенати има американци колкото в Бъларските българи. Съотношнито на белите хора по отношени с диваците - всакакви угандийци, мексиканци и китайци, в океан от помитащи всичко арапи е като в България. А такъв орган като Върховния Съд е изцяло еврейски. Ваксинациите са отдавна отови и чакат нетолерантно раздвижване, Птейната вода - бутилирана и чешмяна, както и основните храни са под контрола на Синедриона.

18

Европейка

преди 6 години

Голяма демокрация тая Америка-всеки селски съдия блокира президента.Съдиите блокират спазването на законите спрямо ч ерните,затова още тонове имигранти ще идват.

17

Факт!

преди 6 години

До АнонименЧе то всички пари са така направени да не би парите на Сорос да са направени с копане на картофи от 8-17 часа всеки ден!

16

Синджир=Ланец

преди 6 години

До АнонименДа занеш че Сорос е човек на Израел.Уж се отричат от него но е факт че Моссад може да те намери и в пустинята и да те убие!Фактът че не са го утрепали още тоя Сорос доказва че тоя върши некъв техен план!

15

Анонимен

преди 6 години

Демократите и Сорос ще ореват света, че Тръмп не пуска нелегални да им гласуват.

14

Анонимен

преди 6 години

Докато по света идолите ви и хората които харесвате и възхвалявате, са хора които нямат морал и са мразещи... до тогава няма да се оправи нищо!И в България е същото. Докато вдигате на власт доказани мафиоти и хора изпълнени с омраза, до тогава няма да се оправят нещата тук.

13

Анонимен

преди 6 години

Да знаете на всички им пука за нас като започнеш от брюкселските минеш през Меркел,Макрон и стигнеш до Си и Путин. Само лошия Тръмп не му пука .

12

Анонимен

преди 6 години

Ревахте срещу Буш, че пали войни, а сега защо не ревете срещу Тръмп, че също пали войни?В САЩ е така... едните палят войните, после другите им сърбат попарата. После идва някой и казва "да, ама войната стана по времето на Обама", обаче никой не смята това, че Обама е работил да смекчи вече заложената бомба от Буш младши.

11

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 10Президент на САЩ е защо да му пука за нас да не е кат тиквата дето повече говори за ислямистите от западналите балкани от колкото за България.

10

Анонимен

преди 6 години

Тръмп е против България. Той ни смята за чoвeкоподобни, не за хора. За него вие всички сте едни престъпници. Какво положително е направил до момента? НИЩО! Америка се тресе от скандали свързани със селяндурско поведение на един психо, който си е решил, че действайки като обикновен реднек и на международната сцена, ще оправи нещо. Глупости! Една държава се измерва колко добре е живяла, когато няма сътресения вътре в нея и на международно равнище не е правила сътресения.

9

Анонимен

преди 6 години

Да блокира във върховния съд Тръмп ще спечели и пак ще стане неговото.

8

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 8Не знам колко му е ниско IQ-то, но е в пъти по-високо от твоето .

7

Анонимен

преди 6 години

То точно масоните го сложиха Тръмпака бе! Кой друг ще иска подобие на Митьо Пищова да управлява една от силните страни в света? Тръмп е доказано много глупав човек, с ниско IQ. Бизнесът му и милионите му са направени в мътни години по неморални схеми, които заобикалят закона и днес са забранени в САЩ. С други думи, ако трябваше днес да си прави парите, щеше да е обикновен мишкар, престъпник в затвора. И какъвто е фашист, да го хласат цветнокожите там. Той е цинично глупав, изпълнен с омраза.

6

Анонимен

преди 6 години

След първия президент ***, масоните се опитаха да пробутат и първи президент жена, но не им се получи.

5

Анонимен

преди 6 години

Това е първия нормален Президент от много години и не могат да го понесат *** и латиносите. След наследника на робите от Африка Обама е тежко за нормалния бял президент.

4

Мда

преди 6 години

Тежка е битката на Тръмп с ..... на САЩ.Соросовите храненици изскачат отвсякъде-съдебна система,служби за сигурност,законодатели и къде ли още не!Най-вероятно дори Тръмп няма да успее да спаси Америка....

3

Факт!

преди 6 години

Сиреч америка си става ке.еф на ке.ефи.е

2

Анонимен

преди 6 години

Борят се за социализъм хората! Накрая ще разбият двупартийния модел и ще извадят една соц. партия и ще станат многопартийна държава! То така се почва, а Тръмп ще влезе в историята!

1

Анонимен

преди 6 години

що за глупос отменил на тръмп някакво решение нищо че тръмп е избран от внозинство и го представя....спряно от съдия назначе с връзки...подлизурство или рушвет