40

scbg

преди 6 години

До АнонименВиж кой точно е Валентин и тогава си празнувай хомо-празника!

39

Стамен

преди 6 години

И стоях си сам в къщи.С едната ръка празнувах трифон зарезан, а с другата свети валентин

38

Анонимен

преди 6 години

Свети Валентин разбира се. Какво по-хубаво от любовта. Но и чаша вино няма да откажа.

37

В ресторанта

преди 6 години

- Сервитьора! Кана вино и порция сърца с лук.

36

Анонимен

преди 6 години

То е ясно - аз Трифон, а внучката ми, която не и чула за него - Валентин. Гола вода сме всички, след като допуснахме това да се случи. Да се увеличат заплатите на президента и премиера!

35

ядини пиини

преди 6 години

трофин зарезан или свети валентин има ли значение по улицата не минава снегорин зимата се *** като наще празници бонбони рози сърчица на двойна цена ден година храни дори и любовта а тя се промени от отношение в лъжи и все почесто се намира в скъпите коли но времето минава в илюзия ,лъжатежко като панамера със спуснати стъкла на 30 се оплаква къде са свестните мъже а от малка се почнала в кварталното кафе стандарта и смачква челно с 90 като голф 3ка на околовръстнот шосе

34

КИКИ

преди 6 години

да ама не свети валентин е венчавал влюбените двойки но по точно мъжките влюбени двойки празника е за джендърите

33

анонимен

преди 6 години

всеки народ да си празнува празника ние чужди празници няма да празнуваме

32

Анонимен

преди 6 години

Ей,не останаха православни в тази държава.

31

Анонимен

преди 6 години

Аз съм християнка...ще празнувам Трифон Зарезан!

30

Анонимен

преди 6 години

Единият не пречи на другия. Завършека ще е еднакъв.Ха наздраве! Много любов и богата реколта!

29

Дойчин

преди 6 години

До SharkНаздраве.Ами такава е женската психика-обичат подобни празници.И после като се срещнат с колежки и приятелки надълго и нашироко разправят какво им е подарил мъжът и къде са ходили.Жените не мислят като нас.Затова едни малки жестове от наша страна към тях ни докарват много ползи.Трябва да се подхожда с такт.Щото утре като иде на работа и всички кокошки почнат да се хвалят къде са празнували,вечерта жената ще ти мели сол на главата ако не сте празнували Св.Валентин.

28

Анонимен

преди 6 години

И двата . Първо вино после на лов по клубовете за любов :)) Традиция .

27

Shark

преди 6 години

До Дойчин. Е добре, няма проблем. Знам че жените дават мило и драго за внимание. И да чакаме Св. Валентин за да им го показваме ли? Или 8 Март? Мисля, че вниманието на мъжа към жената и обратно, т.е. взаимното уважение трябва да са ежедневие. Хайде наздраве!

26

vlady

преди 6 години

И двете - първо Трифон Зарезан след това на 17 и 18 Свети Валентин с Valentine's Massacre 2018. Ще стане истинска касапница в Live&Loud.

25

11

преди 6 години

Яяяя, ква джендърска снимка!

24

Дойчин

преди 6 години

До SharkТе женен ли си и имаш ли приятелка?Явно не си,защото щеше да знаеш,че жените дават мило и драго да празнуват св.Валентин.Какъв ти е проблема да подариш едно цвете на жената,пък си празнувай Трифон Зарезан.Без жените сме за никъде-трябва и да се съобразяваме с техните желания.Аз лично смятам да почета св.трифон с една бутилка качествен мавруд.

23

Анонимен

преди 6 години

А защо трябва да избираме между помежду тях? Едното е римокатолически празник, наложен от запада, и както отбелязват хората, свързан със съмнителни исторически събития. Другото е по нашенския традиционен календар, астрономическото време за започване на резитбата на лозата, силно преиначено във време за "спортно пиене". Умните люде отдават умерено значение и на любовта и на виното, работят усилено, и празнуват когато е необходимо.

22

Shark

преди 6 години

И ако не знаете, Св. Валентин е бил гей и покровител на браковете между мъже. Ако мислите че си съчинявам, прочетете. Св. Валентин се е застъпил за правото на римските войници да се женят помежду си. Затова не се чудете, че е така яростно се опитва налагането му у нас.

21

Андрейчо

преди 6 години

И двата,дядо попе,и двата !!!