27

Анонимен

преди 6 години

"Ово е брате стандарт"казал сърбинът когато видял летяща от висок етаж гола жена.На Тръмп няма да му стигнат парите ако всички с които е спал му вземат по 130 000 долара.Добре че бившият ни президент нямаше такива проблеми.

26

Знаещ

преди 6 години

Мераците му големи на Тръмпа, но топчиците му мънинки- така казват всички жени които са спали с него.

25

Анонимен

преди 6 години

Голяма работа е Тръмп. Той е голям приятел на Израел.

24

arbalet

преди 6 години

ZIVOT SI ZIVEIA BOGATASHITE ,TOIA TRUMP OSVEN ZE E AROGANTEN I E PSIHIZNO BOLENTRIABVA DA NALOZAT OGRANIZENIA I ZA BULGARI SUSHTO ,DA NE PRIEMAT POVEZE BULGARI V AMERIKA

23

Гост

преди 6 години

Има си хас, пък и парите за този чутовен секс да идват от "Организацията Тръмп" и кампанията му за президент - все пак, нито "Организацията" е спала с актрисата, нито кампанията... Отделно, че 130 000 долара за единия секс, наистина са много, прецакал се е човекът,хем тогава не само е бил женен за Мелания, ами навярно вече си е помислял и за президентското кресло, явно не повече, отколкото за секса)))).

22

...

преди 6 години

Хе хе! Епа пий една студена вода! Тов се оказа водещ бузнес модел на тръмпа! КОлко десетки хиляди собственици на фирми и бизнесмени се оплакаха, че те му вършели работата а той не им плащал дори цент! Значи мога да заява, че именно така се правят пари от президенти на USA! Само земаш!

21

дедо Ташунко

преди 6 години

Пак му ровят кокалите на Тръмпи и то приживе. А с подобни четива могат само да му го преместят.

20

А бе

преди 6 години

До ЛюбопитноCNN(собственост на FOX,оръдие на Сорос) са ясни-те всеки Божи ден започват и свършват с "громенето" на Тръмп,явно друга работа си нямат.Така че е нормално да мятат всякакви глупости.Само че тука си намериха майстора.Нищо чудно да ги сполети участта на лъжливото овчарче-да престанат да ги гледат,заради потока от явни лъжи които бълват.

19

123

преди 6 години

Много ги е яд толерастите на такива като Тръмп. Намериха 100 компромата и все жени. Порно актриси, компаньонки, незнам какво си и все жени. На обамчо 2 снимки му стигаха да го разберат всички какъв е, за килърито пък да не говорим. Тоя обаче все с жени.

18

Анонимен

преди 6 години

Има, дал. Това са нормални човешки неща.

17

:D

преди 6 години

Либералните малкопишковци яко му завиждат на Тръмп хахах

16

Мда

преди 6 години

Тука работата е ясна,поиграл си човека в леглото-платил си.С нищо не накърнява интересите на данъкоплатците(и избиратели).По-интересно би било да разберем какво е правил нашият Тик.веник с Цветелина(Бориславова),та тя за няколко години стана милиардерка?Ясно за чия сметка.

15

Любопитно

преди 6 години

А му се подиграваха от CNN, че имал малки ръце и намекваха за друго.Пък той гледай какво самочуствие извади, да праска порноактриси.Не случайно веднъж им каза "вижте тези ръце, вижте тези големи ръце, и не само те са големи" : ))) (CNN нонстоп незнайно защо го подиграват на "човека с малки ръце").

14

Анонимен

преди 6 години

Абе то туй Тъпериканците са голяма работа. Значи като те изберат за някакъв по-сериозен пост и всеки почва да ти гледа под завивките.Важното е да може да си изпълнява задълженията и да води страната в правилната посока.Пък с кого спи да му мисли жена му.

13

ни са знай

преди 6 години

Откривам голям пропуск на нас, българите. Отдавна трябваше да се представят поне Иво Инджевия , или пък Митодито за кандидати за членове на МОК-много повече файда щеше да има от техните усилия...........

12

Анонимен

преди 6 години

Опс, грешка. Странджата *** безплатно, понеже и като *** е толкова некадърен, че едва ли някой ще му плати ;)

11

Анонимен

преди 6 години

Путин няма нужда да плаща. Поне 50% от рускините ще си легнат с него само заради честта да гонаправят. И ще си мълчат, защото са благодарни за това, което човека направи за страната си. Заради него на тях не им се налага да гурбетчийстват като странджата и за жълти стинки да *** по медиите ;)

10

Анонимен

преди 6 години

Актрисата може и да е била нещо преди 20 години. Преди 10 може и да е ставала за 60 годишни. Вече не става. Вече спокойно може да се пише феминистка и защитничка на правата на жените. Като Мадона и разни други.

9

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

А Путин вади милион за проститут... - за да мълчи...

8

Башка Луд

преди 6 години

Много вехта чанта, тая драна лисица!Това е сделката на живота и!