22

Соломон

преди 5 години

Колкото по-високо е положението на учителя в обществото, толкова по-добро е бъдещето на това общество. Тези, които сега плюят Учителя, утре ще бъдат бити и грабени по улиците от наглото, неграмотно и невъзпитано поколение, което днес насърчават да унижава хората, които са се нагърбили с образованието му. Ходете и бийте учителите, че писали двойка на мързеливите ви деца, унижавайте го пред тях и после се чудете, защо не могат да си напишат името и да сметнат колко трябва да платят в магазина.

21

haha

преди 5 години

До ha Обикновено злоба към учителите изливат бивши двойкаджии като тебе.

20

Aha

преди 5 години

До ha А ти даже нито учител, нито военен си успял да станеш. Тъй, че скривай се в мишата си дупка и млъквай.

19

до 18

преди 6 години

на такива като теб образованието на децата следва да е в частно училище, плащаш 600 лева на месец учи детето ти, не плащаш-остава незанаещо да чете.Само пълнотовъвеждане на частни училища ще накара хора като теб да мислят нормално за учителя.Впрочем, какво образование имаш, нали само средно, с успех 4.14.Типиченпредставител на 80 % от българите-елементарни и слабо образовани, *** даже.

18

Анонимен

преди 6 години

Аман с тея учители,те са най облагодетелствани с малко работно време с най малко работни месеци за отпуска и почивки да не говорим,то наистина преди години всичко се юрна да става учител,голяма работа и със самочувствие без покритие.

17

Анонимен

преди 6 години

Ако ревяхте така и срещу депутатите,дето си ги избирате сега България щеше да е градина.Що не станахте учители като е толкова хубаво и платено!!!!!!

16

ha

преди 6 години

От моят набор, всички, които не ставаха за нищо, а имаха амбиции - станаха учители или военни!? Ми сега берем плодовете.

15

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 9 А моите изхабени нерви от ненормални учители и прищевките им, за чия сметка са?

14

Анонимен

преди 6 години

Подигравка! Депутатската заплата се вдига с 300 лв месечно, на учителите до 200 за транспорт и наем. На депутатите ведомственни апартаменти по 200 кв с покрити всички консумативи и безплатен транспорт, не внасят осигуровки и всичко това от моите данъци.

13

Анонимен

преди 6 години

Най-ниската учителска заплата трябва да е 2000 лева.

12

Анонимен

преди 6 години

Да се закрият училищата!

11

Анонимен

преди 6 години

Мачкайте учителите, да се махнат и малцината нормални и свестни заради вечно недоволни родители... накрая децата ви да се възпитават от всякакви и да не се чудите какви са хората около вас после, какви деца растат, каква ценностна система имат, как се държат с вас на улицата и как ви обслужват в болницата.

10

Анонимен

преди 6 години

И в момента има камери в училищата ,но РИО при проверка в училищата(предварително информират директора) и броят присъствието на учениците примитивно и колкото да отбият номера.

9

Анонимен

преди 6 години

А изхабените нерви за чия сметка ще са?

8

Ха

преди 6 години

До Анонимен 5Не! Учителите работят само 1 ден - на 24 май.Но щом толкова им завиждаш, стани учител.

7

Анонимен

преди 6 години

Скоро ще трябва да им се зачислят и разходи за охрана.

6

Анонимен

преди 6 години

като си мълчи народа , така от нашите данъци учителите ще лапат

5

Анонимен

преди 6 години

тези учители кадето работят 5 месеца през годината и цяло лято почиват , оат делно зимни ваканций , и така на татък, има ли друга служба на такова работно време , и само за пари реват , срамота

4

Анонимен

преди 6 години

Само камери и психотестове за тези ненормални даскаля.

3

Соцялно слаб депутат

преди 6 години

А заплатата на даскалите 510лв,колкото е минималната.